A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

DYSON V6 Total Clean

Termékkatalógus
DYSON V6 Total Clean
5 4 értékelés
Álló porszívó - 0,4 literes porzsák, 2 szintes Radial ™ ciklon technológia, Dyson digitális motor, szívófej szőnyegekhez és padlózathoz, közvetlen hajtású forgó kefe, bolyhos szívófej, puha hatású finom anyagú bevonat, töltési idő 3,5 óra, működési idő: 20 perc
Kód:  EAD1085u Termékszám:  DS-211979-01 Gyártó honlapja:

DYSON V6 Total Clean

le
Padlószívófej szőnyegek
 

Új motorizált tisztítófej szőnyegekhez

A külön meghajtású fej keféi mélyebb tisztítást tesznek lehetővé, így az újólag kifejlesztett motorizált fej akár 75%-kal hatékonyabb mint a régebbi Dyson V6 típusnál. 

le
Bolyhos fúvóka sima padlókhoz
 

Bolyhos szívófej sima padlókhoz

Egyedi felépítésű forgóhengeres fej, amiben puha nylon anyag borítja a fej teljes szélességében végigfutó antisztatikus szénszálas nylon kefesort. Ezzel a felépítéssel könnyedén felszívja a port, a morzsát, de akár a nagyobb, darabos szennyeződéseket is. 

Dyson V6 Total Clean

Egyszerűsítsd a takarítást a legújabb Dyson V6 Total Clean porszívóval. Ez az egyedülálló készülék ötvözi a nagy hatékonyságú ciklonos szívás forradalmi technológiáját és a hihetetlen manőverező képességet. Mindent fel tudsz tisztítani a padlótól a mennyezetig - a porszívó mindenféle típusú padlót tökéletesen tisztít, bejut minden zugba és könnyen átalakítható kézi morzsaporszívóvá. Mondj búcsút egyszer és mindenkorra a fáradságos és nem hatékony porszívózásnak.

le
hatékony szűrő
 

Hatékony szűrés

A legkissebb felszívott részecskéket, amelyek 0,3 mikronnál is kisebbek - baktériumok, allergének stb. - a készülék morotjára helyezett utószűrő zárja magába. A készülékből kiáramló levegő tisztább, mint a levegő, amit belélegzel.

le
Tier 2 Radial ciklon
 

Tier 2 Radial ciklon

A Dyson vezeték nélküli porszívói ugyanazt a szabadalmaztatott ciklon technológiát használják, amit a a márka vezetékes porszívói. A nagy erejű centrifugális erő minden más ciklonnál hatékonyabban képes szétválasztani a port a levegőtől.


le
Digitálním motor Dyson V6
 

Dyson V6 digitális motor hajtja

A digitálisan vezérelt motor akár 110.000 fordulatra is képes percenként, amellyel minden eddiginél erősebb szívóerőt tud kifejteni. A Dyson legkisebb saját fejlesztésű motorja egyben a legerősebb is. Mindezt egy vezeték nélküli készülékben.


Kiegyensúlyozott konstrukció

Ahhoz, hogy jól használhasd a fizikából ismert emelő elvét, a Dyson mérnökei úgy helyezték át a súlypontot, hogy a súlyeloszlás a lehető legjobb legyen. A motor és az akkumulátor közvetlenül a  kéz fölött van elhelyezve, miközben könnyítettek a szívó végen.

le
Snadný úklid kdekoli
 

Multifunkciós segítő

Ennek a porszívónak a használhatósága, annak köszönhetően, hogy akkumulátorról működik nem korlátozódik a háztartásra. Ezt akár autók, hétvégi házak, lakókocsi vagy sátor tisztításánál is hasznát veheted. Másik nagy előnye a tartály tökéletesen higiénikus kiürítése, ahol nem kerülsz közvetlen kapcsolatba a szennyeződésekkel. Praktikus tartozék a falra szerelhető tartó, amely nem arra szolgál, hogy rá tehessük a porszívót, hanem egyben ez a töltőállomás is.


le
Pohodlné vysávání
 

Legfontosabb jellemzői

  • A legerősebb V6 Dyson motor.
  • A szabadalmaztatott ciklon technológia.
  • Alkalmas minden felülethez.
  • Átalakítható morzsaporszívóvá.
  • Gyors és higiénikus kiürülés.
  • Könnyen mozgatható, mindennapos használatra.

A csomag tartalma:
Vákuum V6 Total Clean
Cső
Forgó kefés padlószívófej szőnyegek tisztítására
Bolyhos forgódobos szívófej a sima padlókhoz
Mini forgókefés szívófej
Töltő adapter
Fali konzol

Töltési idő:
3,5 óra

Szívóerő - működési idő:
100 W - 6 perc (MAX üzemmód)
28 W - 20 perc

 

Paraméterek

Tápellátás típusa
Akkus Kész!
Töltési idő
3,43 óra Kész!
Működési idő
20 perc Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Akkus Kész!
Töltési idő
3,43 óra Kész!
Működési idő
20 perc Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Magasság
121 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Tömeg
2,7 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DYSON V6 Total Clean Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V6 Total Clean. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DYSON V6 Total Clean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DYSON V6 Total Clean. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DYSON V6 Total Clean.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ