Shop roku 30 dnů na vrácení

E-Blue Avengers Captain America

Termékkatalógus
E-Blue Avengers Captain America
Fej-/fülhallgató -vezeték nélküli, fejhallgató érzékenysége 92 dB, NFC, kék
Kód:  EBLUE15x Termékszám:  EBT932BLAA-IB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

E-Blue Avengers Captain America

Stílusos vezeték nélküli fejhallgató aminek tervezését az Avengers film ihlette, pontosabban kimondottan egy konkrét hős, Amerika Kapitány. Különösen ideális kültéri használatra vagy utazáshoz. Minden kommunikáció a Bluetooth-on keresztül zajlik a fejhallgatón. Önnek így lehetősége van nemes egyszerűséggel felcsatlakozni a mobiltelefonjára, vagy tabletjére. Emellett, NFC technológiával is szolgálnak. Ha a mobilkészüléke is rendelkezik ezzel a funkcióval, a párosítás csupán néhány másodpercet vesz igénybe. Az elegáns tervezésen felül a fülhallgató a minőségi hangzásvilágával és kényelmes viselésével  is elkápráztatja majd.

Legfontosabb jellemzői

  • Az Avengers film ihlette design
  • Vezeték nélküli headset (Bluetooth, NFC)
  • Minőségi zenelejátszás
  • Praktikusan elhelyezett vezérlők
  • Stílusos háttérvilágítás (három választható állapot - megvilágított, ütemre világító, és kikapcsolt állapot)
  • Beépített mikrofon
  • Kényelmesen használható
  • Erős, beépített akkumulátor (Li-ion 320 mA)

Nem csak nagyszerű, hanem praktikus kialakítás

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a fejhallgató design-ára. Az esztétikai funkciók mellett a kialakítása a praktikai szempontok igényeit is teljesíti. A fejhallgató számos beépített gombbal rendelkezik amely megtalálható a fülkagylókon. Ezeken keresztül könnyen be- vagy kikapcsoltahja a készüléket, átugorhatja  a zeneszámot, beállíthatja a hangerőt,  személyre szabhatja a háttérvilágítást, és végül, fogadhatja a  beérkező hívást. A fejhallgató egy belső mikrofonnal van felszerelve, így könnyen tudja kezelni a hívást anélkül, hogy a zsebében lévő mobiltelefont elővenné.

Minden szempontból tökéletes

A  fejhallgató szíve egy hatékony, integrált újratölthető akkumulátor, amely egyetlen feltöltéssel több óra hosszára életben tartja a fejhallgatót. Ennek hála hosszabb úton is tökéletes választás ez a típus. A töltési körülbelül 2 óra a teljes töltöttségi állapot eléréséhez. A puha műbőr fülpárnák gondoskodnak nem csak a kényelméről, de a külső környezeti zaj kizárásáról is. Ilyen adottságok mellett biztosan teljes mérétkben csak a zenehallgatásra, játékra, vagy filmnézésre tud majd koncentrálni, külső zavaró behatások nélkül.

A csomag tartalma:
fülhallgató
USB kábel (töltéshez)
Használati útmutató

 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: E-Blue Avengers Captain America Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Avengers Captain America. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si E-Blue Avengers Captain America. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue Avengers Captain America. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue Avengers Captain America.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ