Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

E-Blue Avengers Iron Man 3

Termékkatalógus
E-Blue Avengers Iron Man 3
Fej-/fülhallgató - Vezeték nélküli, fejhallgató érzékenysége: 92 dB, NFC, arany
Kód:  EBLUE15v Termékszám:  EBT932GOAA-IB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

E-Blue Avengers Iron Man 3

Az Iron Man 3 film ihlette stílusos, piros-arany, vezeték nélküli fejhallgató ideális kültéri használatra vagy utazáshoz. Az összes kommunikáció a fejhallgató Bluetooth kapcsolatán keresztül zajlik. Csatlakoztathatja telefonhoz, vagy akár tablethez is. Továbbá NFC technológiával is rendelkezik, így a fejhallgatót egy érintéssel tudja párosítani mobiltelefonjával. A minőségi hangzásvilág mellett a kényelmes viselet is garantált. 

Legfontosabb jellemzői

  • Az Iron Man 3 film ihlette design
  • Vezeték nélküli headset (Bluetooth, NFC)
  • Minőségi zenelejátszás
  • Praktikusan elhelyezett vezérlők
  • Stílusos háttérvilágítás (három választható állapot - megvilágított, váltakozó és kikapcsolt)
  • Beépített mikrofon
  • Kényelmesen használható
  • Erős, beépített akkumulátor (Li-ion 320 mA)

Kialakítása nem csak vidám, hanem praktikus is

Első pillantásra is nyilvánvaló, hogy a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a fejhallgató megjelenésére. Az esztétika mellett a praktikus kialakításra is különösen ügyeltek. Többféle, beépített gombbal rendelkezik melyek a fejhallgató külső oldalán találhatók így egyszerűen tudja ki és bekapcsolni a készüléket, átugorni zeneszámot, beállítani a hangerőt, megváltoztatni / kikapcsolni a háttérvilágítást és végül de nem utolsó sorban fogadni a hívásokat. A fejhallgató egy belső mikrofonnal van felszerelve, így könnyen tudja kezelni a hívásokat anélkül, hogy a zsebében lévő mobiltelefont elővenné.

Minden szempontból tökéletes

A fejhallgató "szíve" egy erőteljes, beépített, újratölthető akkumulátor mely akár órákig is kitart egyetlen töltéssel. Ennek köszönhetően hosszú utakon is élvezheti a zenehallgatást. A teljes feltöltés körülbelül 2 órát vesz igénybe. A puha, műbőr fülpárnák nem csak kényelmet hanem a külső zajok kizárását is biztosítja így nyugodtan koncentrálhatsz zenehallgatásra, játékra vagy filmnézésre. 

A csomag tartalma:
Fejhallgató
USB kábel (töltéshez)
Használati útmutató

Paraméterek

Szín
Arany Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: E-Blue Avengers Iron Man 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Avengers Iron Man 3 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si E-Blue Avengers Iron Man 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blau Avengers Iron Man 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blau Avengers Iron Man 3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ