Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

E-Blue Iron Man 3 III

Termékkatalógus
E-Blue Iron Man 3 III
4,0 2 értékelés
Fej-/fülhallgató - frekvenciatartomány: 20 Hz-20000 kHz, impedancia: 32 ohm, érzékenység: 110 dB, USB, 3,5 mm-es jack, kábel hossz: 2,8 m, piros
Kód:  EBLUE15t Termékszám:  EHS908REAA-IY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

E-Blue Iron Man 3 III

Ezt a különleges designú gamer fejhallgatót a nagy sikerű Iron Man 3 mozi stílusában alkották meg, és nem csak megjelenésével, hanem a zene reprodukció minőségével és kényelmes viselésével is elkényeztet. Ha a Marvel filmek rajongója vagy, az E-Blue EHS908 nem hiányozhat  a gyűjteményedből.

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos megjelenés, amelyet az Iron Man 3 c. film alapján terveztek
  • Minőségi zene reprodukció
  • Lágy, hab fülpárnák
  • Állítható fejpánt
  • Menő háttérvilágítás
  • Hangerőszabályzó az egyik kagylóban
  • Beépített mikrofon

Kényelmes viselet

Az E-Blue EHS908 fejhallgatót kifejezetten játékosok számára tervezték. Ahhoz, hogy még a leghosszabb LAN-party alatt is kényelmes maradjon, nagy, puha, hab fülpárnái bőr bevonattal vannak ellátva. Ez nem csak a hőn áhított kényelem elérését teszi lehetővé, hanem kizárja a környezeti zajokat is. Így a csapat a kommunikációját feszült helyzetekben sem zavarja meg semmi. Képes leszel arra, hogy teljes mértékben a játékra összpontosíts. A kényelmes fülpárnákon kívül további segítséget jelent a puha, állítható fejpánt, amelyet könnyen beállíthatsz az igényeidnek megfelelően.

Nem csak stílusos, hanem praktikus kialakítás

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy a fejlesztők számára igazán fontos volt a fejhallgató külleme. Az E-Blue EHS908 nagyon erősen hasonlít Tony Stark híres páncélöltözetére. A designt a kagylón elhelyezett, elegáns, háttérvilágított logó teszi teljessé. Eltekintve azonban az esztétikai élménytől, a kialakítása a gyakorlati szempontokat sem téveszti szem elől. Erre egy példa a praktikus hangerő-szabályozó gomb, amely az egyik a kagylón található. Hála neki, nem kell a játék során a Windows-ba váltani. Minden kényelmesen kézre áll.

 

Paraméterek

Szín
Arany Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: E-Blue Iron Man 3 III Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Iron Man 3 III. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si E-Blue Iron Man 3 III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue Iron Man 3 III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue Iron Man 3 III.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ