Akvizice ApF HU Shop roku

E-Blue Polygon billentyűzet és Cobra II egér

Termékkatalógus
E-Blue Polygon billentyűzet és Cobra II egér
4,7 11 értékelés
Billentyűzet+egér szett - vezetékes, angol kiosztású gamer billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 1600 DPI, 6 gomb, súlyok, egyszínű háttérvilágítás, szimmetrikus + alátét és súlyok a csomagban
Billentyűzet kiosztása - Angol
Kód:  EBLUE14p Termékszám:  EKM820BK Gyártó honlapja:

E-Blue Polygon billentyűzet és Cobra II egér

Szerezd be ezt a magas színvonalú, kedvező árú, billentyűzetből, egérből és egérpadból álló E-blue készletet! Így nem csak pénzt takarítasz meg, hanem valóban kiváló minőségű készletre tehetsz szert, amivel tényleg sokáig elégedett leszel.

E-Blue Polygon billentyűzet

Az E-Blue Polygon egy praktikus gamer billentyűzet, ami modern designnal, felhasználói kényelemmel és hasznos funkciókkal rendelkezik. A leggyakrabban használt billentyűk kitűnnek a színükkel, így a játék közben nem vesz el időt a megfelelő billentyű kitapogatása, és teljes mértékben a teljesítményre koncentrálhatsz. A feliratok a gombokon lézerrel készültek, így idővel sem fognak lekopni. A kényelmet tovább fokozzák az állítható lábak, amiknek köszönhetően kedved és igényeid szerint állíthatod be a billentyűzet dőlésszögét. 

A hagyományos billentyűzetekkel szemben az E-Blue Polygon a rendkívül gyors válaszidejével is kiemelkedik. Az utasításaidat késleltetés nélkül hajtja végre, így előnyben leszel az ellenfeleiddel szemben. Az E-Blue Polygon emellett ellenáll a kiöntött folyadékok okozta károsodásoknak is, ebben pedig egy intelligens megoldás segíti lyukak formájában az alsó részen, amiken keresztül a kiöntött folyadék távozik.

A legfontosabb előnyök:

  • Rendkívül gyors válaszidő
  • A leggyakrabban használt billentyűk színkódolása
  • Állítható lábak
  • Lézerrel készített feliratok, amelyek megnövelik az élettartamot
  • Angol felirat
  • Cseppálló

E-Blue Cobra II egér

Az egér rendkívül pontos optikai szenzora még a legapróbb mozdulatokra is reagál. Ennek köszönhetően a játékot végig az ellenőrzésed alatt tarthatod. Emellett beállíthatod a DPI-t is, akár három szinten. Ez egér elegáns és extravagáns designnal, figyelemfelkeltő LED világítással, valamint felhasználóbarát és ergonomikus kivitelezéssel rendelkezik. 

Az alaposan kidolgozott gombok előnyhöz juttatnak majd az ellenfeleiddel szemben, hiszen professzionális játékosok ihlették. A játékreakciódat rendkívül gyors válaszidővel tartja a megfelelő sebességen.

E-Blue Mazer Marface S egérpad

Ez a lenyűgöző egérpad azért készült, hogy teljesítse még a legigényesebb játékosok elvárásait is. Az egérpadot rendkívül magas hőmérsékleten feldolgozott anyagokból készítették, ennek köszönhetően tökéletesen sima felületet kínál a gyors és pontos mozgásvezérlésért, amit minden professzionális gamer értékelni fog.

Az egérpad éleit úgy tervezték, hogy elkerülhető legyen a pad fölösleges érintkezése a kezeiddel, így a játék közben nem fordulhat elő, hogy a sok kézmozgatás miatt az egérpad felcsavarodik.

 

Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Billentyűzet formátum
Standard - 100% Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Elrendezés

Lokalizáció
Angol Kész!
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú) Kész!
Enter billentyű
Kétsoros keskeny Kész!
Backspace billentyű
Széles Kész!
Bal shift billentyű
Keskeny Kész!
Kurzornyilak
Széles Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Szélesség
45,8 cm (458 mm) Kész!
Magasság
3,6 cm (36 mm) Kész!
Mélység
16,9 cm (169 mm) Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Egyszínű Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

A csomagban

Csomag tartalma
Alátét, Súlyok Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: E-Blue Polygon billentyűzet és Cobra II egér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-BLUE Polygon - Cobra II + Mazer Marface S - US . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si E-Blue klávesnica Polygon a myš Cobra II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blau Polygon Tastatur und Maus Cobra II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blau Polygon Tastatur und Maus Cobra II.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ