A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

EarFun Free 2S

Termékkatalógus
EarFun Free 2S
4,5 58 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC, aptX és SBC kodek támogatás, játék mód, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx7 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 7 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő (7 óra+23 óra)
Kód:  EARF003a5 Termékszám:  TW101 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EarFun Free 2S

Az EarFun Free 2S vezeték nélküli ergonomikus fejhallgatót a mindennapi élethez tervezték

Élvezd a zenehallgatás teljes szabadságát az EarFun Free 2 vezeték nélküli fejhallgatóval. Legyen szó akár irodai munkavégzésről vagy szabadtéri sportolásról, az EarFun Free 2 fülhallgató remekül tartja a tempót az aktív életstílusoddal. A hosszú akkumulátor üzemidő és a vízálló kialakítás mellett a fejhallgatót páratlan hangzásvilág és remek ergonómia jellemzi az egész napos komfortos zenehallgatás érdekében. A biztonságos szállításáról a powerbank funkcióval is rendelkező ellenálló tok gondoskodik.


Az EarFun Free 2S vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Bluetooth 5.2 vezeték nélküli interfész 
  • Qualcomm TrueWireless tükrözés
  • Vízálló kialakítás (IPX7 tanúsítás)
  • Kiváló ergonómia - 3 méretű füldugóval
  • Beépített mikrofon környezeti zajcsökkentő technológiával
  • Hangsegédek támogatása
  • Intuitív érintésvezérlés közvetlenül a fülhallgatón
  • Hangerőszabályozás a fejhallgató oldalán
  • Praktikus töltőtokkal
  • Az akkumulátor üzemideje akár 30 óra (7 + 23 töltőtokkal)
  • Gyorstöltés - 10 perc töltés 2 órás hallgatást biztosít
  • Az EarFun Free 2 rendkívül alacsony késleltetéssel rendelkezik (60 ms)

Az EarFun Free 2S kiváló hangminőséggel rendelkezik

A beépített kettős 7 mm-es grafén átalakítókkal az EarFun Free 2S vezeték nélküli fejhallgató prémium, kifinomult hangzást kínál mély basszussal és kristálytiszta szopránnal. Ennek eredményeként mindig kitűnő minőségben élvezheted a kedvenc zeneszámaidat, amikor csak szeretnéd.

Az EarFun Free 2S hangvezérlés támogatással

A kristálytiszta minőségű kényelmes kihangosított telefonhívásokért a beépített MEMS mikrofon felel környezeti zajcsökkentés technológiával. A fejhallgató továbbá támogatja a Siri, Google és Cortana hangsegédeket.

Az EarFun Free 2S kiváló ergonómiával büszkélkedhet

Az EarFun Free 2 vezeték nélküli fejhallgató remekel kifinomult ergonomikus formatervezésével, amely a prémium minőségű felhasznált anyagok révén hosszú távon biztosít kényelmet és stabilitást még sportolás közben is. A kiegészítők között megtalálod a 3 különböző méretű szilikon füldugót, amely minden fülbe tökéletesen illeszkedik. Maga a tok, amelyet az EarFunFree 2 fejhallgató hordozására és töltésére használnak, kompakt méretű és kellemes lekerekített formájú, így bárhova elrejtheted.

Az EarFun Free 2S vezeték nélküli fejhallgató 100%-ig vízálló

Az EarFun Free 2S fejhallgató IPX7 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, így könnyedén ellenáll a víznek és az izzadságcseppeknek. Az innovatív SweatShield technológia hermetikusan zárt áramkörökkel működik, amely azt jelenti, hogy bátran hallgathatod a zenét az igazán kemény edzések közben, minden időjárási viszonyban vagy bármilyen környezetben. Sőt, nyugodtan magaddal viheted az EarFun Free 2S fülhallgatót a medencébe vagy a zuhanyzóba, vagy elmoshatod folyóvíz alatt is. 

Akár 30 órás üzemidő

Teljes töltöttség esetén az EarFun Free 2S fejhallgató 2-7 órás üzemidőre képes. A powerbank funkcióval ellátott töltőtok további 23 órával növeli meg a készülék üzemidejét, így egyhuzamban akár több mint 30 órán át élvezheted a kedvenc zenéidet. A tok töltéséről a modern USB-C interfész gondoskodik. Emellett támogatja a gyorstöltést is, ehhez csak helyezd az EarFun Free 2S  fejhallgatót a tokba 10 percre, így 2 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát nyerhetsz.

A gamerek számára az EarFun Free 2S fejhallgató alacsony, 60 ms-os  késleltetésű üzemmódot kínál

A rendkívül alacsony késleltetésnek köszönhetően igazán élvezni fogod a játékot vagy a videók nézését. Az EarFun Free 2S kellemetlen késleltetés nélkül biztosítja a videók vagy játékok hangját.

Bluetooth 5.2 és Qualcomm TrueWireless tükrözési technológia

Párosíthatod az EarFun Free 2  vezeték nélküli fülhallgatót az okostelefonoddal a modern Bluetooth 5.2 vezeték nélküli interfészen keresztül, amely akár 15 méteres távolságig biztosít stabil jelátvitelt. Egy egyszeri párosítás után, amikor legközelebb kiveszed a fülhallgatót a tokból, az EarFun Free 2S automatikusan bekapcsol és csatlakozik az okostelefonodhoz, így tehát azonnal készen áll a használatra. A stabil és zavartalan jelet a Qualcomm TrueWireless tükrözési technológia is biztosítja.

Állítsd be a hangerőt közvetlenül a fülhallgatón

Az EarFun Free 2S vezeték nélküli fejhallgató a zene vagy a hívások hangerejének könnyű szabályozását is biztosítja. Egyetlen gombnyomás a fejhallgatón és máris kiadhatod a parancsokat anélkül, hogy a telefonodat kellene keresgélned a zsebedben vagy a hátizsákodban.



Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, aptX, SBC Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
100 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
7 mm Kész!
Impedancia
16 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
30 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
7 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
23 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Vezeték nélküli töltés, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
48 g Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EarFun Free 2S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EarFun Free 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EarFun Free 2S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ