Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Easy Cover képernyővédő üveg Nikon D750-hez

Termékkatalógus
Easy Cover képernyővédő üveg Nikon D750-hez
Üvegfólia - speciális, ultravékony, 0,33 mm-es optikai üvegből készült
Kód:  EAS003b7 Termékszám:  GSPND750
Easy Cover képernyővédő üveg Nikon D750-hez Megszűnt

Easy Cover képernyővédő üveg Nikon D750-hez

Védje meg kamerájának kijelzőjét a szennyeződésektől és a maradandó karcolásoktól ezzel a fantasztikus védőüveggel!  Az EasyCover Screen Protector speciális üvegből készült, amely tökéletes védelmet biztosít, rendkívül vékony (0,33 mm), és nagyszerű optikai tulajdonságokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a fényt (fényességet) változatlanul engedi át. Ezt az üveget kizárólagosan a Nikon D750 kamerához tervezték, így tökéletesen fog illeszkedni a képernyőhöz, túlnyúlás nélkül. Könnyen tisztítható a csomagban megtalálható kendővel, így a képernyő mindig tisztán, karc- és foltmentesen tartható. Eltávolítása is igen egyszerű, sem nyomot, sem ragasztó maradékot nem hagy maga után a képernyőn.

A Nikon D750-hez tervezett easyCover fő sajátosságai

*  Nikon D750  képernyővédő üveg
*  Speciális, ultravékony optikai üveg (0,33 mm)
*  Véd a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben
*  Eltávolításkor nem hagy maga után ragasztó nyomot
*  Tisztítókendő is tartozik hozzá

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Easy Cover képernyővédő üveg Nikon D750-hez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Easy Cover ochranné sklo na displej Nikon D750. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Easy Cover ochranné sklo na displej Nikon D750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Easy Cover Schutzglasscheibe für die Nikon D750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Easy Cover Schutzglasscheibe für die Nikon D750.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ