AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

EASYPIX W1400 Active - narancs-fekete

Termékkatalógus
EASYPIX W1400 Active - narancs-fekete
2,7 3 értékelés
Digitális fényképezőgép 3 méterig vízálló, 14Mpx CMOS, 4x digitális zoom, kettős LCD 2,7 "és 1,8", 2 x AAA elem, MicroSD, USB, csuklópánt, hordtáska
Kód:  ZD311e Termékszám:  10050 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EASYPIX W1400 Active - narancs-fekete

A multirezisztens kamera egy pár kijelzők akkor biztosan megtalálja az utat minden akció-alapú család. Ez nem csak vízálló, hanem túléli poros környezetben és útjában állnak a sok sokk. Megbízhatóan védett akár 3 méteres vízoszlop, ami örvendetes társa búvárkodás, snorkeling, szörf és vízi szórakozást egyáltalán.

A stílusos kialakítás büszkén díszítette egy pár kijelzők - egy elülső és egy a hátsó. A két képernyős létre csodálatos portrékat, mert az előlapi kijelzőn, meg lehet nézni az aktuális jelenetet, és egy tökéletes kompozíció és érdekes háttérrel. EASYPIX W1400 egyszerűen ideális családi kirándulások, pihenés és nyaralás a víz, amelyet dokumentálni élénk képek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EASYPIX W1400 Active - narancs-fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EASYPIX W1400 Active - oranžovo-černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EASYPIX W1400 Active - oranžovo-čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EASYPIX W1400 Aktiv - orange-schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EASYPIX W1400 Aktiv - orange-schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ