A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

EATON SMART xComfort fűtésszabályozó

Termékkatalógus
EATON SMART xComfort fűtésszabályozó
Készlet - intelligens fűtésszabályozó okostelefonon, tableten, SMART-TV vagy PC-n keresztül
Kód:  NZE201c Termékszám:  SMART TOP
EATON SMART xComfort fűtésszabályozó Megszűnt

EATON SMART xComfort fűtésszabályozó

Takaríts meg pénzt a fűtéssel miközben biztosan meleg otthon vár rád, mikor hazaérkezel. Az XComfort csomag lehetővé teszi, hogy mobiltelefonnal ellenőrizze és felügyeld a házat, a lakást vagy a nyaralót, amikor munkahelyed vagy, utazás közben vagy éppen vásárolni mész a családdal. A rendszernek köszönhetően nem kell otthon lenned a hőmérséklet beállításához, akár távolról is beállíthatod azt és mire hazaérsz, meleg otthon vár. Minden SMART csomag bővíthetőplusz funkciókkal további csomagok hozzáadásával, így a modern intelligens otthon minden előnyét élvezheted.

Legfontosabb jellemzők

  • Intelligens, kényelmes fűtés, fűtési költségmegtakarítással (akár 30%)
  • Kapcsold be a fűtést, mielőtt hazaérsz (távvezérlés a mobil alkalmazással)
  • Fűtési profilok a preferenciának megfelelően (Komfort, gazdaságossági, fagyvédelem elleni)
  • Monitorozd és állítsd be a fűtést okostelefonodról, táblagépedről vagy számítógépedről
  • A termosztát a hőmérsékletet és a páratartalmat méri, a gomb forgatásával megváltoztathatod a hőmérsékletet
  • A rendszer kibővíthető további csomagokkal, hogy teljes intelligens otthont hozz létre

Hatékony kezelés

A hőmérséklet és a páratartalom a vezeték nélküli termosztáton keresztül mérhető, például a nappaliban. Az intelligens központi egység értékeli az adatokat, és a mobil alkalmazás által beállított fűtési profil vagy parancsok alapján vezeték nélkül vezérli a fűtést. A kazánt, a keringető szivattyút vagy az elektromos fűtőtesteket az RF kapcsoló vezérli, amely szintén mérni és értékelni fogja az elektromos fogyasztást. Állítsd be a fűtési időket, és válassza ki a kívánt fűtési módot. Amikor elhagyod a házat, csak nyomd meg az RF gombot, és a kiválasztott módnak megfelelő hőmérséklet lesz otthon.

Bonyolult telepítés nélkül

A rendszert úgy tervezték, hogy bárki telepíthesse azt. Mivel az egyes eszközök vezeték nélkül kommunikálnak, a telepítéshez nincs szükség építési munkálatokra és a új kábelek elhelyezésére. Az intelligens meghajtó internet hozzáférésen keresztül csatlakozik egy WiFi routerhez, és okostelefonra vagy táblagépe letölthető az Eaton Smart Home xComfort. Az alkalmazás korlátlan számú felhasználói eszközre telepíthető. A ház vezérelhető egy webböngészőn keresztül számítógépről vagy intelligens TV-ről is.

Csomagolás:

1x RF Smart Manager (xComfort kezelőegység okostelefonokhoz és táblagépekhez, távoli hozzáférés)

1x RF kapcsoló működtető 16 a hőforrás (gázkazánok, elektromos, fűtő) átkapcsolására 3680W-os villamos fogyasztásmérővel, bináris bemenet a fűtési blokkoláshoz (pl. HDO)

1x RF szobai termosztát (a hőmérséklet és páratartalom vezeték nélküli méréséhez, hőmérséklet-korrekcióhoz)

1 × 2 pontos RF kimeneti gomb (a Comfort / Economy fűtési mód bekapcsolásához, fehér)

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EATON SMART xComfort fűtésszabályozó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EATON SMART xComfort Regulace topení s úsporami na dálku. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EATON SMART XComfort Regulácia kúrenia s úsporami na diaľku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EATON SMART xComfort Steuerung der Heizung zur Einsparung aus der Ferne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EATON SMART xComfort Steuerung der Heizung zur Einsparung aus der Ferne.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ