30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EATON SMART Xcomfort világítás és elektronikai berendezések távvezérlése okoseszközről

Termékkatalógus
EATON SMART Xcomfort világítás és elektronikai berendezések távvezérlése okoseszközről
Készlet - intelligens vezérlés fényforrásokhoz és elektronikai berendezésekhez okostelefonról, táblagépről, okos TV-ről vagy PC-ről
Kód:  NZE201a Termékszám:  SMART OVL
EATON SMART Xcomfort világítás és elektronikai berendezések távvezérlése okoseszközről Megszűnt

EATON SMART Xcomfort világítás és elektronikai berendezések távvezérlése okoseszközről

Vezéreld fényforrásaid és elektromos berendezéseid kényelmesen otthon vagy bárhonnan. Alkosd meg saját világítási beállításaidat tévézéshez, olvasáshoz, pihenéshez vagy étkezéshez. A beállítások bármikor változtathatók. Elindultál már otthonról, és akkor vetted észre, hogy nem kapcsoltad le a világatást vagy valamelyik készüléke? Mégsem kell, hogy hazamenj! Használd okoseszközöd (telefonod), és egyszerűen kikapcsolhatod, amit úgy felejtettél. Hazaérkezéskor vagy épp távozáskor egy gombnyomással be- vagy kikapcsolhatod összes eszközödet a központi vezérléssel. A SMART csomagok bővíthetők, extra kiegészítő funkciókat adhatsz hozzá a már meglévő csomagodhoz, hogy teljes mértékben kihasználhasd az okosotthonok nyújtotta előnyöket.

Főbb jellemzők:

  • Elektromos eszközeid és fényforrásaid intelligens és kényelmes működtetése
  • A csomaghoz 2 elektronikai berendezést csatlakoztatható 3800 W teljesítményig és egy 2300W teljesítményig
  • Dimmer aktor a halogén és egyéb izzók számára (125W-ig), vagy szabályozható fényerősségű (dimmelhető) energiatakarékos izzókhoz (25W-ig)
  • Időzítő funkció és automatikus vezérlés
  • Jelenlét szimuláció a véletlenszerű működtetéshez
  • Egyszerű kezelés okostelefonról, tabletről, okos TV-ről vagy a számítógépről
  • A rendszer további kiegészítő csomagokkal bővíthető, így egy teljesen funkcionális „okosotthon“-t hozhatsz létre

Hatékony és egyszerű kezelés

A csomag 4 RF kapcsolóaktort tartalmaz melyek különféle módon szerelhetők be a már meglévő villamos dobozokba (230V), pl. a lámpaburkolat alá (csillár mennyezetrózsájába) vagy egy kapcsolódobozba (elosztóba), 2 RF kapcsolóaktort energiaigényes berendezésekhez vagy világításhoz 3680W teljesítményig, a biztosítás 16 A-es kismegszakítókkal történik. Az RF dimmer halogén és egyéb izzók fényerő szabályozására szolgál 125W-ig vagy dimmelhető energiatakarékos izzókhoz 25W-ig.

Könnyű beszerelés és üzembehelyezés

A rendszert úgy tervezték, hogy bárki egyszerűen beszerelhesse és telepíthesse. Vezeték nélküli rádiófrekvenciás kapcsolókkal vezérelhetjük a világítást, a szellőzést, a redőnyöket, szabályozhatjuk a fényerőt, a klímát. Így a vezetékek számára szükséges falvéséseket, az átépítéssel járó piszkot és felfordulást elfelejthetjük. Az intelligens vezérlő egység a Wifi routerhez csatlakoztatható, az Eaton Smart Home Xcomfort applikációt pedig töltsd le okoskészülékedre, korlátlan számú felhasználó használhatja az app-ot. PC-ről vagy okos TV-ről webböngésző segítségével vezérelheted otthonod.

A csomag tartalma:

1 x RF Smart Manager (Xcomfort vezérlőegység okoseszközökhöz, távoli elérésre)

2 x RF kapcsolóaktor 16A (fényforrás és készülékek kapcsolásához 3680W teljesítményig, meglévő kapcsolókhoz való csatlakoztatáshoz bináris bemenettel)

1 x RF kapcsolóaktor 10A (világításvezérléshez)

1 x RF dimmer aktor (a halogén és egyéb izzók vezérléséhez 125W-ig és az energiatakarékos, szabályozható izzókhoz 25W-ig)

1 x 4 pontos RF kapcsoló (a kapcsolóaktorok és dimmer aktor helyi szabályozásához, fehér)

1 x 2 pontos RF kapcsoló (a központi ON/OFF vezérléshez, fehér)

 

Paraméterek

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Elektromos hálózat Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Elektromos hálózat Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EATON SMART Xcomfort világítás és elektronikai berendezések távvezérlése okoseszközről Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EATON SMART xComfort Světla a Spotřebiče na dálku ze smartphonu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EATON SMART Xcomfort Svetlá a Spotrebiče na diaľku zo smartfónu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EATON SMART xComfort Beleuchtung und Verbraucher für vom Smartphone ferngesteuert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EATON SMART xComfort Beleuchtung und Verbraucher für vom Smartphone ferngesteuert.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ