Shop roku 30 dnů na vrácení

ECG CDR 500 U fehér

Termékkatalógus
ECG CDR 500 U fehér
3,8 5 értékelés
Rádiómagnó - hordozható CD-R / RW, MP3, PLL FM hangolás, 20 előbeállítás, USB, AUX-in, elektromos hálózat / elem, teleszkópos antenna, 2x 1W
Kód:  WE093k1 Termékszám:  CDR 500 White Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ECG CDR 500 U fehér

 

Szereti a zenét, de nem szeretné, ha egy fülhallgató korlátozná? Szeretné megosztani a zenei élményt barátaival vagy otthon rendezni egy kis összejövetelt? Akkor Önnek minden bizonnyal a ECG CDR 500 U rádióra van szüksége, melyet kompakt méretei miatt bárhová magával vihet.

 

Kiemelt tulajdonságok

  • lejátssza a CD, CD-R és CD-RW hanghordozókat

  • USB bemenettel rendelkezik, hogy más hordozókról is lejátszhassa kedvenc zenéjét

  • kék háttérvilágítású kijelző
  • Készenléti üzemmódban megjelenik az óra
  • Digitális hangolás, mely segítségével 20 adót előre beprogramozhat

méret:
230 x 105 x 197 mm

súly:
1,2 kg

Sokoldalú zenelejátszó

E lejátszó segítségével könnyen lejátszhatja kedvenc zenéjét, legyen az CD, CD-R vagy CD-RW hanghordozón. Ha Ön nem híve a CD írásnak, elég, ha zenéjét MP3 formátumban egy USB-s hanghordozóra másolja, és már meg is van a megoldás. A digitális hangoló és a teleszkópos antenna együttesen mindig tiszta adást biztosít, kedvenc adói közül 20-at pedig előre beprogramozhat.

A tiszta hangzás mindig kéznél van

A mindig tiszta hangzás az egy pár 1 W teljesítményű hangszórónak köszönhető. Viszont ha nem szeretnénk környezetünket hangos zenével zavarni, akkor a 3,5 mm-es bemenethez elég csatlakoztatni egy fülhallgatót, és hagyni, hogy elragadjon minket a zene. Az AUX bemenet azok számára lehet hasznos, akik a zenét telefonról vagy MP3 lejátszóról szeretnék hallgatni. A lejátszó működtethető elektromos hálózatról és elemekkel egyaránt, melyekből 6 darab C típusúra van szüksége ahhoz, hogy kedvenc zenéit bárhová magával vihesse. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ECG CDR 500 U fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG CDR 500 U bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG CDR 500 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG-CDR 500 Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG-CDR 500 Weiss.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ