Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ECG MTD 205 SS mikrosütő

Termékkatalógus
ECG MTD 205 SS mikrosütő
4,5 39 értékelés
Mikrohullámú sütő - rozsdamentes acél, térfogat 20 l, digitális vezérlés, mikrohullámú teljesítmény 700 W, 8 automata főzési program, automatikus leolvasztás súly szerint, 5 teljesítményszint, a forgótányér átmérő 245 mm
Kód:  EAV2215d Termékszám:  310510424958 Gyártó honlapja:

ECG MTD 205 SS mikrosütő

Az ECG MTD 205 SS egy jól megtervezett mikrohullámú sütő, ami rozsdamentes külsővel és belsővel büszkélkedhet. 20 l  hasznos térfogatot kínál, és a mikrohullámú teljesítménye  700 W. Ezzel a társsal a konyhában könnyen készíthet egy gyors vacsorát, vagy kiolvaszthat húst a másnapi ebéd elkészítéséhez . Az átlátható digitális vezérlés lehetővé teszi, hogy öt teljesítmény szint, vagy a nyolc  automatikus főzés program közül válasszon. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiolvasztás funkció
  • Gyermek biztonsági zár
  • 8 előre beállított program
  • Gyönyörű rozsdamentes acél kivitel
  • 5 teljesítményszint

Hasznos funkciók

A kiolvasztás automatikus - a készüléken be kell állítani a kiolvasztandó élelmiszer súlyát. Természetesen létezik egy praktikus időzítő, amivel a sütésidőt akár 95 percre is beállíthatja.

. A forgótányér átmérője 24,5 cm, ami illeszkedik a nagyobb tányérok méretéhez. A gyerekzár megakadályozza a kicsik hozzáférését a sütőhöz. A rozsdamentes acélból készült modern design-nak köszönhetően az ECG MTD 205 SS mikró illeszkedik minden konyhához.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ECG MTD 205 SS mikrosütő
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG MTD 205 SS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG MTD 205 SS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG MTD 205 SS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG MTD 205 SS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ