30 dnů na vrácení Shop roku

ECG RK 1766 White

Termékkatalógus
ECG RK 1766 White
5 2 értékelés
Vízforraló - 2000 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, működésjelző, rejtett spirál, szűrő, forgótalp és túlmelegedés elleni védelem, szűrő: eltávolítható, fehér
Kód:  ECGRK003 Termékszám:  8592131306196 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ECG RK 1766 White

Ha olyan vízforralót keresel, amely nem vízkövesedik, az EKG RK 1766 lesz számodra a megfelelő választás. Az EKG elektromos vízforraló rejtett fűtőelemmel rendelkezik, és minimális vízmennyiséggel is bekapcsolhatod. A vízforraló designja modern, rozsdamentes acélból készült, felülete lakkozott, ezért minden konyhapulton jól mutat, nem kell rejtegetned. Így a vízforraló mindig kéznél lesz. Emellett az EKG RK 1766 elektromos vízforralónak tartójába behúzható kábellel van felszerelve, amely kiváló megoldás, mert bárhová elhelyezheted a konyhában, és nem lóg majd sehol felesleges kábel.

Az ECG RK 1766 fehér vízforraló főbb jellemzői

  • A vízforraló rejtett fűtőelemmel rendelkezik
  • Az ECG RK 1766 rozsdamentes acélból készült, lakkozott bevonattal
  • Behúzható kábel és 360 °-os elforgatás a talpon
  • Mosható vízkőszűrő
  • Túlmelegedés elleni védelem víz nélkül bekapcsolás esetén
  • Háttérvilágítás működés közben
  • Fehér színű

Az ECG RK 1766 vízforraló előnyei

Az ECG RK 1766 vízforraló kapacitása 1,7 liter, így ha vendégeid érkeznek, pillanatok alatt tudsz nekik kávét készíteni. 360°-os talpa nagyon praktikus, mert a kannát bármilyen irányból ráteheted, mindig megfelelően helyezkedik el a talpon, miközben kézre esik a fogantyúja. A vízforraló egy vízkőszűrővel is rendelkezik, amely könnyen kivehető, elmosható, és visszahelyezhető, így a kávéd íze mindig zamatos lesz. 

Az ECG RK 1766 vízforraló működése

Az ECG RK 1766 vízforraló soha nem ég le. El van látva túlmelegedés elleni védelemmel, arra az esetre, ha esetleg víz nélkül kapcsolod be. A fedél felnyitásakor elegendő hely van a víz betöltésére. A vízforralót igen egyszerűen, egy gombbal működtetheted. A készülék működését a háttérvilágítás mindig jelzi.

Paraméterek

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 000 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ECG RK 1766 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG RK 1766 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG RK 1766 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EKG RK 1766 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EKG RK 1766 White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ