A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Ecomed BU-92E

Termékkatalógus
Ecomed BU-92E
2,5 2 értékelés
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, lcd kijelző és memória, 30 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, Nincs csatlakozás,
Kód:  MEDTL005 Termékszám:  23205

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ecomed BU-92E

A saját és a szeretteid egészsége fontos dolog, amellyel mindig törődni kell. Most lehetőséged van kipróbálni ezt a praktikus vérnyomásmérőt, amelyet bárhová magaddal vihetsz, és nem csak vérnyomásmérésre használhatsz. A készülék éppen akkora, mint egy nagyobb karóra, így mindig kényelmes viseletet biztosít a csuklódon. Kis mérete ellenére az Ecomed BU-92E rendkívül pontos vérnyomás- és pulzusmérést biztosít, valamint segíthet időben felismerni az esetleges szívritmuszavarokat. A mért adatok digitális numerikus kódok és a WHO skála segítségével jelennek meg a kijelzőn.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méretek
  • Kis tömeg
  • Vérnyomás- és pulzusmérés
  • Szívritmuszavar érzékelés
  • Áttekinthető kijelző
  • WHO skála
  • Állítható mandzsetta
  • Hozzátartozó tok és elem

Megbízható és pontos

Az Ecomed BW-82E vérnyomásmérő esetében a legnagyobb hangsúly, természetesen a megbízhatóságon és a pontosságon van. A készülék 40 - 260 mmHg tartományban képes a szisztolés és diasztolés értékek mérésére, amelyeket a rendkívül praktikus WHO skála segítségével jelenít meg. A pulzust 40 - 180 ütés / perc tartományban méri. A vérnyomásmérő legelőnyösebb funkciója az esetleges szívritmuszavarok kiszűrése.

Saját memória

Az Ecomed BW-82E vérnyomásmérő 2 felhasználó adatait képes tárolni, 60 memóriahelyig. A készüléket egy 1,5 V-os AAA LR03 elem üzemelteti, amely a csomag része. A készülékhez egy praktikus tok is tartozik, amely hatékonyan véd a hordozás során. Az elem élettartamának spórolása érdekében az Ecomed BW-82E 2 perc inaktivitás után automatikusa kikapcsol.

Paraméterek

Mandzsetta max. kerülete
30 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Tulajdonságok

Mandzsetta max. kerülete
30 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Interfész

Interfész
Nincs Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ecomed BU-92E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ecomed BU-92E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ecomed BU-92E.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ