A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Ecomed WL-50E

Termékkatalógus
Ecomed WL-50E
Ébresztőfény - rádióra vagy 10 természetes hangeffektus valamelyikére történő ébredés, az ébresztő megszólalása előtt 15/30/45/60/90 percekkel növekvő fényintenzitás, napnyugta - csökkenő fényintenzitás, snooze funkció
Kód:  MEDSVB001 Termékszám:  23600 Gyártó honlapja:

Ecomed WL-50E

A LED megvilágítással rendelkező Ecomed WL-50E ébresztő kellemesebbé teszi a mindennapi ébredést így garantálja az új nap gördülékenyebb kezdetét. Ébredjen klasszikus csengőhangra, a beépített rádió segítségével kellemes zenére, vagy akár a rendelkezésre álló 10 természetes hangeffektus valamelyikére, amelyek közt reggeli madárcsicsergés, illetve csörgedező patak hangja is megtalálható. Egy további remek funkció a napkelte szimulációja, amely során az ébresztő megszólalását megelőző 15, 30, 45, 60 és 90 perccel folyamatosan erősödő fényintenzitás testét lassan és természetesen felkészíti az éjjelből nappalba történő átmenetelre. Természetesen a készülék mesterséges napnyugtával is szolgál, amely megkönnyíti az elalvást így Ön kellemes, mély álomba merülhet.

Legfontosabb jellemzők

  • LED világítással és beépített FM rádióval rendelkező ébresztő
  • Csengőhangra, rádióra vagy természetes hangra való ébredés
  • 10 természetes hangeffektus
  • Napkelte és napnyugta szimuláció
  • Növekvő és csökkenő fényintenzitás
  • Snooze - ismétlődő ébresztés funkciója
  • Az idő és a hét napjának megjelenítése
  • Jól olvasható kék LCD kijelző

Nagyszerű segítőtárs az éjjeliszekrényre

Az ébresztő Snooze, vagyis az ismétlődő ébresztés funkciójával is szolgál, amelynek köszönhetően egy picit tovább élvezheti ágya lágy ölelését késedelmek nélkül. A funkciók közül megemlítendő továbbá az idő és hét napjának megjelenítése. A LED kijelző garantálja az óra könnyed leolvasását az éj sötétjében is. További előnyt jelent a hosszú élettartam és energiatakarékos LED megvilágítás. Vásárolja meg ezen kiváló ébresztőfényt és tegye elalvását és ébredését kellemesebbé.

Paraméterek

Szélesség
1,65 cm Kész!
Magasság
1,9 cm Kész!
Mélység
0,8 cm Kész!
Tömeg
0,33 kg Kész!
Időjelző
Digitális Kész!

Méret & súly

Szélesség
1,65 cm Kész!
Magasság
1,9 cm Kész!
Mélység
0,8 cm Kész!
Tömeg
0,33 kg Kész!

Időjelző

Időjelző
Digitális Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ecomed WL-50E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ecomed WL-50E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ecomed WL-50E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecomed WL-50E.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ