Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Ecovacs Deebot 600

Termékkatalógus
Ecovacs Deebot 600
Robotporszívó - szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, automata feltöltés és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, 0,52 l-es portartály, 2 oldalkefe, DC motor, vezérlés: készüléken, takarítás módja: kefék, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 110 perc működési idő, high Efficiency szűrő, 65 dB zajszint, mobilalkalmazás, időzíthető takarítás, töltőállomás, lökhárító ütközés lassítással, okostelefonos vezérlés és három fokozatú tisztítórendszer, színe: fehér
Kód:  ECOVR600 Termékszám:  D600 Gyártó honlapja:

Ecovacs Deebot 600

Rendkívül nagy teljesítményű tisztítás minden padlótípuson


A mop funkcióval rendelkező ECOVACS DEEBOT 600 robotporszívó alapos tisztítást tesz lehetővé mindenféle padlótípuson, beleértve a szilárd padlóburkolatokat és szőnyegeket. A nagy teljesítményű szívóteljesítménynek és a forgókefének köszönhetően még a nehezen elérhető helyeken is hatékonyan távolítja a szennyeződéseket. A biztonságos tisztításról intelligens érzékelők gondoskodnak, amelyek megakadályozzák, hogy a porszívó akadályba ütközzön vagy leessen a lépcsőn.




3-szintű tisztítórendszer

A DEEBOT 600 a forgó oldalkefe révén alaposan tisztítja meg a széleket, a V-alakú főkefe pedig egyszerre képes seperni, összegyűjteni és felszívni a szennyeződéseket. Ez magas hatékonyságot biztosít a keménypadlókon és a szőnyegeken.



Intelligens tisztítási útvonal

A tisztítás megkezdése előtt a porszívó intelligensen tervezi meg az útvonalat a szobában, hogy maximálisan hatékony tisztítást biztosítson. Ráadásul a DEEBOT 600 a szennyeződések és az állatszőr alapos eltávolítása érdekében szisztematikusan mozog előre és hátra. 


MAX üzemmód a teljesítmény maximalizálása érdekében

A MAX üzemmód aktiválásával a  robotporszívó teljesítménye megduplázódik, ezáltal tökélesen tisztítja meg az erősen szennyezett padlókat és szőnyegeket is.

Sokoldalú segítőtárs

Cseréld le a portartály víztartályra, helyezd fel a mopot és máris egy sokoldalú segítőtársat kapsz! Mop tartozékokat és víztartályt kell vásárolni.

Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül

A porszívó és az ECOVACS Home mobilalkalmazás párosítását követően egyszerűen, távolról is beállíthatod a tisztítási módot és a kezdés idejét. Ennek köszönhetően a mobilod kijelzőjén követheted nyomon a tisztítás folyamatát vagy ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségét, illetve a fő és oldalkefék jelenlegi állapotát.

Tisztításütemezés

A mobilalkalmazás ütemezési funkciója lehetővé teszi, hogy rendszeres tisztítást állíts be a DEEBOT-nak otthonod takarításához. Mostantól összepontosíthatsz a fontosabb dolgokra és biztos lehetsz benne, hogy otthon minden tökéletesen tiszta.


Automatikus töltés

Ha a Li-ion akkumulátor lemerül, a robotporszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra, ahol az automatikus töltést követően a DEEBOT tovább folytathatja a tisztítást - töltésenként 110 percig.

Biztonságos tisztítás a lépcső körül

A szobában való biztonságos mozgás érdekében a DEEBOT 600 leesés elleni érzékelővel lett ellátva, így annak az esélye, hogy tisztítás közben leesik a lépcsőn - minimális.

Akadályfelismerő technológia

A beépített ütközésérzékelőnek köszönhetően a porszívó biztonságosan kerüli ki a szobában található akadályokat. Ráadásul a készülék oldalán elhelyezett puha lökhárítók megvédik a bútorokat az esetleges sérülésektől.

Magas hatékonyságú szűrő

A hatékony szűrésnek köszönhetően a porszívó összegyűjti a finom port és poratkákat, továbbá csökkenti a levegőben található, allergiát és asztmát kiváltó anyagok mennyiségét. A rendszeres tisztítás egészségesebb és tisztább levegőt biztosít az otthonodban, így újra szabadon lélegezhetsz.

Könnyű kezelés

Az ECOVACS DEBOOT 600 robotporszívót mindenki képes kezelni. Egyetlen gombnyomás elegendő - a készülék tetején található gomb megnyomásával az automatikus tisztítási mód azonnal elindul. Akár részletesebb beállításokat is végezhetsz a mobilalkalmazáson keresztül, beleértve a tisztítási mód kiválasztását vagy a tisztítási ütemezést.



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
65,5 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
65 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
7,9 cm Kész!
Szélesség
33,2 cm Kész!
Mélység
33,2 cm Kész!
Súly
3,3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ecovacs Deebot 600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS Deebot 600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ecovacs Deebot 600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs Deebot 600.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ