Shop roku 30 dnů na vrácení

ECOVACS Deebot OZMO 950

Termékkatalógus
ECOVACS Deebot OZMO 950
3,8 7 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, 200 perc működési idő, 5 óra töltési idő, 66 dB zajszint, 0,43 l-es portartály, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, szennyeződés felismerés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, különböző takarítási programok, high Efficiency szűrő, mikroszűrő és habszűrő
Kód:  ECORV796 Termékszám:  DEEBOT OZMO 950 Gyártó honlapja:

ECOVACS Deebot OZMO 950

Robotporszívó ECOVACS Deebot OZMO 950 Lifestyle

Ez a közismert ECOVACS Deebot OZMO 950 megkönnyíti a padlófelületek tisztítását. Konkrétan ez a típusú robotporszívó moppal felmosáshoz, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz ajánlott. Az üzemidő akár 200 perc egy feltöltéssel a lítium-ion akkunak köszönhetően. Amellett, saját maga figyeli töltöttségi állapotát és ha itt az ideje automatikusan visszamegy a töltőállomásra. A töltési idő csupán 5 óra. A tiszta levegőt a high efficiency szűrő, mikroszűrő és habszűrő garantálja, mely a legkisebb porszemcsét is felfogja Portartályának max. kapacitása 0,43 l, tehát nagy mennyiségű szennyeződés fér el benne, gyakori kiürítés szükségessége nélkül. Kimondottan az alábbi típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz. Természetesen ebből a neves ECOVACS márkájú okos porszívóból a porszívózási terv sem hiányozhat. Ebben tudod megadni, hogy pontosan mikor porszívózzon.

Robotporszívó ECOVACS Deebot OZMO 950 Jellemzők/technológia

ECOVACS Deebot OZMO 950 okos porszívó fontosabb tulajdonságai

  • Nem csak felporszívózik, de fel is mos
  • A következő típusú padlóhoz ajánlott: minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, linóleumra, fapadlóra és hajópadlóhoz
  • Használatával rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg
  • A működési idő akár 200 perc egyetlen feltöltéssel
  • A népszerű ECOVACS márkájú robotporszívó töltési ideje je 5 óra
  • Vezérlés smartphone applikációval
  • Egyedül megfigyeli töltöttségét és szükség esetén automatikusan visszatér a töltőállomásra
  • Működését leesésgátló és ütközésgátló szenzorok segítik
  • A pormentes levegőt a nevezetes ECOVACS márkájú robotporszívóban található high efficiency szűrő, mikroszűrő és habszűrő garantálja
  • Színe: fekete
  • Zajszintje: 66 dB
  • Tisztítás módja: kefék, programok és felmosás
  • Tömeg:

ECOVACS Deebot OZMO 950 robotporszívó felmosóval

Előnye, hogy a porszívózás mellett, felmosó funkcióval is rendelkezik, így még tisztább lesz otthonod. Teljesítménye maximálisan alkalmazkodik a padló felületéhez és hatékonyan kihasználja az akkumulátor kapacitását. Mi több, a nagyszerű ECOVACS Deebot OZMO 950 működését zuhanásgátló érzékelők is támogatják. A távvezérlés inkább csak szórakoztató funkcióként szolgál, mely azonban nagyon hasznos is lehet, ha szeretnéd az összetörött üveghez irányítani a robotporszívót.

Robotporszívó ECOVACS Deebot OZMO 950 Jellemzők/technológia
Robotporszívó ECOVACS Deebot OZMO 950 Jellemzők/technológia

Az ismert ECOVACS robotporszívójának további tartozékai és jellemzői

A csomagban természetesen megtalálható a készülékhez tartozó töltőállomás is. Praktikus funkciói közül nem hiányozhat az okostelefonon keresztül történő vezérlés sem. A híresen megbízható ECOVACS robotporszívója víztartállyal is rendelkezik, melynek köszönhetően élvezheted a nedves tisztítás előnyeit. A takarítási terv is fontos szerepet játszik, mivel ebben állíthatod be, hogy pontosan mikor takarítson. Továbbá, a készülék képes felismerni a piszkos területeket és azokat fel is porszívózza. Az érzékelőknek hála a porszívó automatikusan a padló típusához igazítja a takarítási módszert. A porszívó egyik óriási pozitívuma, hogy külön kiválaszthatod, hogy melyik helyiséget szeretnéd, ha felporszívózná.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Szennyeződés felismerés, Időzíthető takarítás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Szennyeződés felismerés, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
További kiegészítők
Víztartály Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő, Mikroszűrő, Habszűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ECOVACS Deebot OZMO 950 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS Deebot OZMO 950. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECOVACS Deebot OZMO 950. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECOVACS Deebot OZMO 950. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECOVACS Deebot OZMO 950.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ