AP+ nový vizuál Shop roku

ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure

Termékkatalógus
ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, állatszőrhöz, folyadékok felmosásához, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 200 perc működési idő, 6,5 óra töltési idő, 67 dB(A) zajszint, 0,42 l-es portartály, automata feltöltés, kábelek gubancolása elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, padlófelszínhez való alkalmazkodás és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, VSLAM navigáció, BLDC motor, high Efficiency szűrő, mikroszűrő, HEPA szűrő és habszűrő
Kód:  ECVRV028 Termékszám:  DEEBOT OZMO T8 Pure Gyártó honlapja:

ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure

Robotporszívó ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure Oldalnézet

Ez a népszerű ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure megkönnyíti az unalmas takarítást. Konkrétan ez az okos porszívó moppal felmosáshoz, állatszőrhöz, folyadékok felmosásához, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz ajánlott. Az üzemidő egészen 200 perc egy feltöltéssel a lítium-ionos akkumulátornak köszönhetően. Plusz, saját maga kiértékeli töltöttségét és szükség esetén automatikusan visszamegy a töltőállomásra. Töltési ideje 6,5 óra. A tiszta, vagyis pormentes levegőt a high efficiency szűrő, mikroszűrő, hepa szűrő és habszűrő garantálja, amely a legkisebb porszemcsét is felfogja A készülék portartályának kapacitása 0,42 l, tehát nem okoz problémát számára a nagyobb szobák porszívózása. Mindenekelőtt az alábbi típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, puha felületekre, linóleumra és fapadlóra. Természetesen ebből a nevezetes ECOVACS márkájú robotporszívóból a takarítási terv sem hiányozhat. Ebben állíhatod be, hogy pontosan mikor porszívózzon fel.

Robotporszívó ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure Jellemzők/technológia

ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure okos porszívó fő jellemzői

  • A porszívózáson kívül felmosásra is képes
  • A következő típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz, szőnyegre, kemény padlóra, puha felületekre, linóleumra és fapadlóra
  • Időt és energiát spórolhatsz meg a porszívózással
  • Az üzemidő egészen 200 perc egyetlen feltöltéssel
  • Az ismert ECOVACS márkájú okos porszívó töltési ideje je 6,5 óra
  • Vezérlés smartphone alkalmazással
  • Saját maga megfigyeli töltöttségét és szükség esetén automatikusan visszatér a töltőállomásra
  • Működését leesésgátló és ütközésgátló érzékelők segítik
  • A pormentes levegőt a megbízható ECOVACS márkájú robotporszívóban található high efficiency szűrő, mikroszűrő, hepa szűrő és habszűrő garantálja
  • 2cm magas küszöbbel is gond nélkül megbirkózik
  • Színe: fehér
  • Zajszintje: 67 dB(A)
  • Tisztítás módja: kefék, programok és felmosás
  • Teljes súlya:

ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure robotporszívó felmosóval

Komoly előnye, hogy a porszívózás mellett, feltörlő funkcióval is rendelkezik, amely még jobban megkönnyíti a takarítást. A készülék teljesítménye alkalmazkodik a padló felszínéhez és effektíven kihasználja az akkumulátor kapacitását. Ez a konkrét modell akár 2 cm magasságú akadállyal is megbirkózik. Sőt, a nagyszerű ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure működését zuhanásgátló szenzorok is segítik. Amennyiben véletlenül beakadna valamibe, legyen az például egy kábel, a robotporszívó kiszabadítja magát vagy pedig kikapcsol.

Robotporszívó ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure Oldalnézet
Robotporszívó ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure Képernyő

A megbízható ECOVACS robotporszívójának további tartozékai és jellemzői

A csomagban természetesen megtalálható a készülékhez tartozó töltőállomás is. Az oldalsó kefe gondoskodik a zugok és rések alapos tisztításáról. Praktikus funkciói közül nem hiányozhat az okostelefonon keresztül történő irányítás sem. A híres ECOVACS robotporszívója víztartállyal is rendelkezik, amelynek köszönhetően élvezheted a nedves tisztítás előnyeit. A porszívózási terv is fontos szerepet játszik, mivel ebben határozhatod meg, hogy pontosan mikor takarítson. Az érzékelőknek hála a porszívó automatikusan a padló típusához igazítja a tisztítási módszert. A porszívó egyik hatalmas előnye, hogy külön kiválaszthatod, hogy melyik helyiséget szeretnéd, ha felporszívózná.

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Navigáció módja
vSLAM Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
vSLAM Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Víztartály Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő, Mikroszűrő, HEPA szűrő, Habszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
67 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
67 dB(A) Kész!

Méret és súly

Magasság
9,36 cm Kész!
Szélesség
35,3 cm Kész!
Mélység
35,3 cm Kész!
Súly
4,3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECOVACS DEEBOT OZMO T8 Pure.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ