A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Ecovacs DR96

Termékkatalógus
Ecovacs DR96
Robotporszívó - okostelefonról vezérelhető, dokkoló víztartály, önürítő állomás, kézi porszívó
Kód:  ECODR966 Termékszám:  DR96 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs DR96

Az Ecovacs Deebot R 96 robot porszívó remek társ a mindennapos takarításban. Ne vonszold magaddal többé a nehéz porszívót a kényelmetlen kábellel, lépj a kényelem következő fokozatára. A DR 96 önállóan dolgozik fantasztikus eredménnyel, így nyugodtan elmehetsz munkába vagy kirándulni és kitakarított házba térsz majd haza. És ez nem minden! Ez az ügyes gép nemcsak a takarításban tökéletes, hanem a portartály megteltekor a dokkoló állomáson ki is üríti azt. Ezért a szett része egy kézi porszívó is, amellyel eljuthatsz azokra a helyekre, ahová a robot nem tud.

Az Ecovacs DR96 főbb tulajdonságai

  • Robot porszívó remek áron
  • Söpör, porszívóz, felmos és szárít
  • Alkalmas a kemény padlófelületekre és az alacsony szálú szőnyegekre
  • Ötfokozatú tisztító rendszer
  • Az új Smart Navi technológia szkenneli a környezetet
  • Ütközés elleni érzékelők
  • Automatikus töltés a dokkoló állomáson
  • Okostelefonnal vezérelhető

A porszívónak az akadályok nem akadályok többé

Ezt a robot porszívót úgy tervezték, hogy megbirkózzon az egész lakás kitakarításával, bármilyen fennakadás nélkül. Könnyedén áthalad az összekötő elemeken és a küszöbökön és kis magasságának köszönhetően az alacsony bútordarabok alá is befér, ahová eddig csak a porszívócsővel jutottál be.

Következő specialitása a többfokozatú takarítási rendszer, amikoris a porszívó nemcsak söpör, de porszívózik, felmos és szárít is. A levehető víztartály állandóan nedvesen tartja a mikrószálas törlőkendőt a felmosás egész ideje alatt.

Az Ecovacs robot porszívó intelligens vezérlése

A Deebot DR96 szabadalmaztatott Smart Navi technológiával rendelkezik, amely feladata otthonod feltérképezése és ezután a takarítás vonalának leghatékonyabb megtervezése. Az okostelefon aplikációjának segítségével követheted a porszívó feladatait és mindent betervezhetsz még akkor is, ha nem vagy otthon. Előnyére szolgál a saját elképzelés szerinti virtuális határok megszabása, amellyel beállíthatod, hol takarítson a porszívó.

A robot porszívó két oldalsó keféje maximális hatékonyságú takarítást biztosít a falak mentén és a sarkakban. A porszívó továbbá egy remek érzékelő rendszerrel is felszerelt, amelynek köszönhetően felismeri az akadályokat, így nem megy neki semminek. Természetesen több takarítási mód közül választhatsz, ahol a teljesen automata működés mellett jelen van például az általad választott helységek takarításának lehetősége is.

A porszívó csúcsminőségű akkumulátort tartalmaz, amellyel akár 90 percig működik és teljes kapacitásra töltése 3-4 órát vesz igénybe.

 

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobilalkalmazással Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
56 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
10,2 cm Kész!
Szélesség
35,4 cm Kész!
Mélység
35,4 cm Kész!
Súly
9,1 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ecovacs DR96 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DR96. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ecovacs DR96. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roboterstaubsauger Ecovacs DR96.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ