Akvizice ApF HU Shop roku

Ecovacs DSLIM2

Termékkatalógus
Ecovacs DSLIM2
4,4 8 értékelés
Robotporszívó - moppal, állatszőrhöz és szennyeződésekhez, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,32 l-es portartály, 2 oldalkefe, 4 óra töltési idő, DC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék és felmosás, Li-ion akkumulátor, 110 perc működési idő, mosható szűrő, 60 dB zajszint, mobilalkalmazás, időzíthető takarítás, távirányító, töltőállomás és lökhárító ütközés lassítással, színe: fekete
Kód:  ECODS262 Termékszám:  DSLIM2B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs DSLIM2

2in1 robot porszívó az alapos háztakarításhoz

A mop funkcióval ellátott ECOVACS DEEBOT SLIM2 robot porszívó praktikus asszisztensré válik a háztartások mindennapi takarításában. A vezeték nélküli akkumulátor működésének köszönhetően nem zavaró kábelek akadályozzák a porszívót. A DEEBOT teljesen automatikusan működik intelligens érzékelőkkel a helyiség akadályainak felismerésére a teljesen biztonságos tisztítás biztosítása érdekében.

Alacsony profilú kialakítás az átfogóbb tisztításhoz

A DEEBOT SLIM 2 kifinomult kialakítású, rendkívül alacsony profilú, és gondoskodik az alapos tisztításról az ülés, a fotel, a szekrények, az ágyak és más nehezen hozzáférhető helyek alatt. A hagyományos porszívókhoz képest sokkal több helyet takarít meg anélkül, hogy bútorokat kellene kezelni.

Minden szennyezéssel meg tudnak birkózni

Ennek a modellnek a fő előnye a közvetlen szívórendszer, amely biztosítja háziállatának vagy hajának a leghatékonyabb tisztítását anélkül, hogy belekapaszkodna a forgásba. A felmosórongy rögzítése sokoldalú tisztítósegédhez vezet, amely nemcsak a padlót söpöri és porszívja, hanem egyetlen lökéssel is megtisztítja.

3 tisztítási mód

3 tisztítási mód közül választhat, hogy megbirkózzon egy adott szennyeződéstípussal. Az automatikus üzemmód mellett van egy program a sarkok alapos tisztítására vagy az erősen szennyezett területek intenzív tisztítására (úgynevezett. pont mód).

Mobil alkalmazásvezérlés

Miután párosította a porszívót az ECOVACS Home mobilalkalmazással, könnyen beállíthatja a tisztítási módot és a távoli indítási időt. Ezután nyomon követheti az általános tisztítási folyamatot, vagy ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét és a fő- és oldalkefék aktuális állapotát az intelligens mobil kijelzőn .

Távirányító

Távirányító

A mobil alkalmazás segítségével bárhonnan vezérelheti robotját. Könnyen kezdje el a tisztítást előre, pl. munkából visszamenni egy rendezett lakásba.

A tisztítás tervezése

A tisztítás tervezése

A mobil alkalmazás ütemezési funkciót kínál a rendszeres tisztítási idő kényelmes beállításához.

Szívóvezeték a kusza veszélye nélkül

A szívónyílás alapos összegabalyodása nélkül eltávolítja a morzsákat és szennyeződéseket, beleértve a szőröket is, ami különösen kedvelt a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára.

Akadály észlelési technológia

Beépített ütközésérzékelőkkel a porszívó biztonságosan elkerüli az akadályokat a helyiségben. Ezenkívül a készülék oldalain található puha lökhárítók megóvják a bútorokat a sérülésektől.

Biztonságos tisztítás a lépcsőn

A helyiségben történő biztonságos mozgás biztosítása érdekében a DEEBOT SLIM 2 esést gátló érzékelővel van felszerelve, hogy tisztítás közben minimalizálja a lépcsőház vagy az emelt küszöb károsodásának kockázatát.

Automatikus töltés

Ha az akkumulátor lemerül, a robot porszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, ahol az akkumulátor automatikusan feltöltődik, hogy a DEEBOT folytathassa a tisztítást. Legfeljebb 110 perc futási idő töltésenként.

Nagy teljesítményű szűrő

A hatékony szűrésnek köszönhetően a porszívó összegyűjti a finom port és a atkákat, és tisztítás közben csökkenti az allergiához és asztmához kapcsolódó levegőben lévő anyagok mennyiségét is . A rendszeres tisztítás biztosítja az otthon egészségesebb és tisztább levegőjét, így ismét szabadon lélegezhet.


Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Akadály észlelése Kész!
Motor típusa
DC Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
5,7 cm Kész!
Szélesség
31 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Súly
2,2 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ecovacs DSLIM2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DSLIM2 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ecovacs DSLIM2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs DSLIM2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ