AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Ecovacs Winbot X

Termékkatalógus
Ecovacs Winbot X
3,0 2 értékelés
Üvegtisztító - robot, vezeték nélküli, intelligens tisztítási útvonal, kötélbiztonsági rendszer automatikusan kiválasztja a leghatékonyabb tisztítási útvonalat, mélytisztító mód az erős szennyeződések eltávolítására, egyszerű egykezes működtetés
Kód:  ECOCO286 Termékszám:  WinbotX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs Winbot X

Hosszú és fáradságos munka az az ablakok tisztítása és fényezése? Nagyméretű ablakokkal és nehezen hozzáférhető helyekkel kell megbirkóznod? Szeretnél tartósan tiszta ablaküveget erőlködés nélkül? A megoldás az Ecovacs Winbot X ablaktisztító robot az otthonodba. A robotot egyszerűen, egy biztonsági kötéllel rögzítheted az ablak széléhez, és az máris megkezdheti munkáját. Az intelligens rendszer végigszkenneli a nagyobb és kisebb területeket egyaránt, képes a fokozott szennyeződés kezelésére és hosszú ideig kristálytiszta ablakot garantál. A Winbot X egy vezetéknélküli robot, így semmi nem korlátozza a mozgásban. A biztonsági kötél mellett olyan érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek felismerik, ha a robot az ablakok szélén jár. Így nem áll fenn annak a veszélye, hogy a robot leesik és tönkremegy.

Az Ecovacs Winbot X robot ablaktisztító főbb jellemzői

  • robot ablaktisztító kültéri és beltéri felületekre
  • a fokozott és mocskos szennyeződést is eltávolítja
  • a biztonsági kötél és az érzékelők gondoskodnak a biztonságos működésről és megakadályozzák annak összetörését is
  • az Ecovacs Winbot X automatikusan választja ki a tisztítási útvonalat
  • mindegyik útvonalon kétszer halad át
  • nagy szívóerővel a tökéletes tisztításért
  • minden irányban tisztít, az oldatnak köszönhetően 100 %-an
  • horizontális és vertikális mozgás
  • 50 perces üzemidő, ha a végére ér, visszatér a kezdési helyre és hangjelzéssel figyelmeztet
  • makulátlan és tartós eredmény
  • tökéletesen tiszta és fényes ablakok erőfeszítés nélkül

Intelligens tisztítás, tökéletes eredmény

Az Ecovacs Winbot X robot automatikus érzékelőkkel kalkulálja ki az optimális tisztítási útvonalat és az ablaktisztítás irányát a tökéletesen megtisztított felület érdekében. Képes horizontális és vertikális irányú mozgásra, emellett megbirkózik még a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Minden irányban töröl, így 100%-os mértékben hasznosítja a tisztítószert, az erőteljes szívóerő pedig biztosítja a makulátlan eredményt. A mélytisztítás során a robot kétszer járja át a tervezett területet, így gondoskodik a fokozott szennyeződés eltávolításáról. Ezért nem csak belülről, de kívülről is kiválóan alkalmas az ablakok tisztítására.   

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS Winbot X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ecovacs Winbot X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs Winbot X.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ