Akvizice ApF HU Shop roku

Edényalátétek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
Kör
(6)
Négyzet alakú
(6)
Atipikus
(1)
Négyszögletes
(2)
Tulajdonságok
Összecsukható
(2)
Csúszásgátlós
(3)
Összehajtható
(1)
Öntapadós
(1)
Anyag
Bambusz
(5)
Parafa
(3)
Acél
(4)
Poliészter
(1)
Szilikon
(1)
Fém
(1)
Nem szőtt textília
(2)
Szűrés

Az edényalátét minden otthon nélkülözhetetlen kiegészítője, amely megvédi az asztalt és más felületeket a magas hőmérséklet okozta károsodástól. Választhatunk különböző anyagok közül, mint például fa, szilikon vagy parafa, amelyek nemcsak tulajdonságaikban, hanem kialakításukban is különböznek egymástól. A megfelelően kiválasztott edényalátét nemcsak véd, hanem új esztétikai dimenziót is ad a konyhának. Nem tudod, melyik típust válaszd? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

Egy tartós edényalátét minden felületet véd

Az edényalátét kiválasztásakor fontos figyelembe venni számos olyan paramétert, amelyek befolyásolják a funkcionalitást, az esztétikát és a hosszú távú használhatóságot. Ezek a tulajdonságok kulcsfontosságúak a különféle gyakorlati felhasználási és tárolási lehetőségek szempontjából. Az anyag, amelyből az edényalátét készül, viszont meghatározza a hőmérsékletekkel szembeni ellenállását. A szín, a dizájn és a forma lényeges, hogy illeszkedjen a konyhabelsőhöz. Az edényalátét számos formában kapható - melyik a megfelelő számodra?

Az edényalátét alakja

Az edényalátét alakja az egyik legfontosabb paraméter, amelyet a kiválasztásakor figyelembe kell venni, mivel nemcsak a praktikus használatot, hanem a konyha esztétikáját és elrendezését is befolyásolja. A különböző formák rengeteg lehetőséget kínálnak a különböző típusú edényekhez és a rendelkezésre álló helyhez.

  • A kör alakú edényalátét ideális kerek edényekhez, amelyek átmérője pontosan illeszkedik rá. Ez a forma lehetővé teszi az egyenletes hőeloszlást, és bőséges helyet biztosít a főzőedények aljának, ráadásul könnyen elfér kisebb konyhákban, ahol a pulton kevés a hely.
  • A négyszögletes edényalátét univerzális használatot kínál különböző típusú ételekhez. Alakjának köszönhetően stabil alapot biztosít a négyzet és téglalap alakú edényeknek, és alkalmas a téglalap alakú elrendezésű konyhákba.
  • A téglalap alakú edényalátét praktikus hosszú vagy nagyméretű edények, például sütő- és grillserpenyők és tálak számára. Ez a forma bőséges helyet biztosít az edények biztonságos elrakásához, és ideális családi étkezésekhez, ahol nagyobb edényeket használnak.
  • Az atipikus formák esztétikailag is vonzók lehetnek, és a konyha dizájnelemévé válhatnak. Ezek a típusok gyakran méretre vagy szokatlan motívumokkal készülnek, és használaton kívül dekorációs elemként is szolgálhatnak. Ilyen például egy rozsdamentes acélból készült "X" alakú edényalátét.

Edényalátét

A dizájnos kialakítású edényalátét a praktikussága mellett szokatlan esztétikai elemet is kínál. Olyan dekorációként szolgálhat, amely kiegészíti konyhád vagy az étkező stílusát.

Melyek a legjobb edényalátét típusok? Válogatásunkban a kínálatunkban található legnépszerűbb típusokat találod.

Az edényalátét sajátosságai

Az edényalátét tulajdonságai kritikus tényezők, amelyek meghatározzák a termék funkcionalitását, használhatóságát és esztétikáját az otthonon belül. A változatos opciók különböző előnyöket kínálnak az egyes felhasználási és tárolási célokra. Ezek a tulajdonságok nagymértékben leegyszerűsíthetik az edényalátét kezelését, növelhetik a biztonságot a forró edények mozgatásakor, és dekoratív elemként is szolgálhatnak a konyhában. Így az eszköz jellemzőinek megfelelő megválasztása számos előnnyel járhat.

  • Az összecsukható edényalátét ideális a korlátozott tárolóhellyel rendelkező háztartások számára. Kialakítása lehetővé teszi, hogy használat után könnyen összecsukható legyen, így könnyen tárolható. Hasonlóan praktikus a kihajtható edényalátét is, amely a nagyobb edények tárolására szolgáló tárolófelülettel is rendelkezhet.
  • A csúszásgátlós edényalátét nagyobb biztonságot nyújt a forró edények kezelésénél. Felületüknek köszönhetően ezek a típusok megakadályozzák az edények véletlen elmozdulását, így minimálisra csökkentve a konyhai balesetek kockázatát. Létezik egy másik hasonló típus is - az öntapadós felületű edényalátét.
  • A felakasztható edényalátét praktikus megoldást kínál a termék tárolásához, hiszen kampóra vagy rúdra akasztható. Így helyet takaríthatsz meg a munkalapon, a fiókban vagy a szekrényben. A mágneses edényalátét könnyen rögzíthető egy fémfelületre, például hűtőszekrényre vagy fémasztalra is.

i

Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy a kiválasztott csomag hány darabot kínál. Az edényalátét eszközöket általában egyenként árulják, de találhatsz két vagy több darabból álló készleteket is. A több termékből álló csomagok lehetővé teszik, hogy az egész háztartásodhoz illeszkedjenek.

Az edényalátét anyaga kulcsfontosságú

Az edényalátét anyaga nagyban befolyásolja annak tartósságát, funkcionalitását és külső esztétikáját. Az anyag nemcsak azt határozza meg, hogy az eszköz mennyire jól vezeti el a hőt és védi a munkafelületeket, hanem azt is befolyásolja, hogy mennyire könnyű tisztítani, és milyen hosszú élettartamú lesz. Ezenkívül a választott anyag esztétikai megjelenése hozzájárulhat konyhád általános kialakításához, és érdekes kiegészítője lehet. Nézd meg, milyen lehetőségek közül választhatsz.

  • Bambusz és fa: természetes megjelenése és ökológiai eredete miatt kedvelt választás. Ezek az anyagok ellenállnak a magas hőmérsékletnek, és meleg és természetes megjelenést kölcsönöznek a konyhának. Szépségük megőrzése és élettartamuk meghosszabbítása érdekében azonban rendszeres karbantartást igényelnek.
  • Parafa: könnyű, hőmérsékletálló, valamint természetes antisztatikus és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Lágysága azt is biztosítja, hogy az edények nyomai nem maradnak az edényalátét felületén. A parafa típusok azonban kevésbé lehetnek víz- és foltállóak, ha nem megfelelően kezelik őket.
  • Acél, fém és szilikon: ezek az anyagok rendkívül hőállóak és könnyen tisztíthatók - a szilikon edényalátét kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. Tartósságuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt ezek a termékek ideálisak a modern konyhákba, de kevésbé környezetbarát változatok, mint a természetes anyagok.
  • Poliészter, poliuretán, nejlon és nem szőtt textíliák: ezek a szintetikus anyagok nagy változatosságot kínálnak a design és a szín tekintetében, könnyűek és gyakran összecsukhatók. A magas hőmérsékletnek való ellenállásuk korlátozott lehet, ezért kevésbé igényes alkalmazásokhoz vagy a konyha dekoratív elemeként alkalmasak.

Még mindig nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő edényalátét típust? Vásárlóink véleménye segíthet ebben.

Az indukciós edényalátét és annak tartóssága

Az egyes edényalátét típusok különböző ellenállást nyújtanak a magas hőmérséklettel szemben. Ez egy olyan kulcsfontosságú paraméter, amely elengedhetetlen a biztonságos használathoz. Ez a választék biztosítja, hogy az edényaltét deformálódás és sérülés nélkül ellenálljon a főzési hőmérsékletnek, védve a munkafelületeket és biztosítva a felhasználók biztonságát. A megfelelő hőmérséklet-ellenállással rendelkező anyag kiválasztása kulcsfontosságú a hosszú távú elégedettség és a különböző konyhai helyzetekben való funkcionalitás szempontjából.

  • 150–200 °C: ezt a hőmérsékletet a parafa vagy egyes műanyag edényalátét típusok bírják. Ezek az anyagok ideálisak a mindennapi főzéshez, és megvédik az asztalokat és a munkalapokat a gyakran használt konyhai eszközök hőjétől.
  • 200–250 °C: ebben a tartományban a szilikon, egyes fémek és a fa képesek ellenállni a hőmérsékletnek. Magasabb fokú védelmet nyújtanak, és alkalmasak intenzívebb konyhai munkára, beleértve a forró edények használatát közvetlenül a sütőből vagy a főzőlapról.
  • 250–270 °C: az eszt a hőmérsékletet elviselő edényalátét típusok általában rendkívül ellenálló anyagokból, például speciálisan feldolgozott szilikonból, bizonyos fémekből vagy fejlett polimer vegyületekből készülnek. Ezek a változatok nélkülözhetetlenek a rendkívül forró edényekkel való munkavégzéshez.

i

Vedd figyelembe az edényalátét méreteit is

Az edényalátét megfelelő mérete nemcsak azt biztosítja, hogy megfelelően meg tudja védeni a munkafelületeket a hőtől, hanem a könnyű kezelhetőséget és tárolást is lehetővé teszi. A szélesség (12-55 cm), a magasság (1-2,3 cm), a mélység (13,4-120 cm) és az átmérő (13,4-32 cm) kulcsfontosságú szempontok, amelyek befolyásolják, hogy mekkora méretű edények számára alkalmas az edényalátét.

Designer edényalátét a konyha feldobásához

Az edényalátét színe és kialakítása fontos esztétikai elem, amelyet figyelembe kell venni bármely konyhai kiegészítő kiválasztásakor. A megfelelő szín- és mintaválasztás ezt a terméket pusztán praktikus tárgyból olyan dekoratív elemmé változtathatja, amely kiegészíti a konyha vagy étkezőhelyiség stílusát. Ezenkívül az edényalátét színe befolyásolhatja a gyakorlati felhasználást, például a sötétebb színek jobban elfedik a foltokat, mint a világosabb árnyalatok.

Kínálatunkban minőségi, mégis megfizethető árut találsz. Tekintsd meg olcsó edényalátét válogatásunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
15 termék
4,9 10×
Orion serpenyőbetét 32 cm átmérőjű 2 db-os készlet ASS
Edényelválasztó - serpenyők közé, védő, serpenyők és edények közé, amely biztosítja, hogy az edények egymásra helyezésekor az edények és serpenyők felülete ne karcolódjon vagy sérüljön meg. Anyag: tartós szintetikus nemszövött anyag. Ne használd forró vagy piszkos edényekhez. 2 db-os készlet Méretek: pr. 32 cm.
1 390 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPod183
4,9 15×
Orion Spacer 24 + 32 cm-es serpenyők közé, 2 db ASS készlet
Edényelválasztó - edény elválasztó védő, serpenyők és edények között biztosítja, hogy az edények egymásra helyezésekor az edények és serpenyők felülete ne karcolódjon vagy sérüljön meg. Anyag: tartós szintetikus nemszövött anyag. Ne használd forró vagy piszkos edényekhez. 2 db-os készlet Válogatott színek. Méretek: pr. 24 cm és 32 cm. A serpenyők és a felszerelések felülete nem károsítja a serpenyők biztonságos tárolását önmagában.
1 290 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPod176
3,4
ORION parafa alátét Uni 120x30,5 cm
Öntapadós akasztó - univerzális, használható felületeken csúszásmentes szőnyegként vagy szekrényekben és fiókokban, öntapadós. Anyag: parafa. Méretek: 120x30,5 cm.
3 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPO922
5,0
M.A.T. BRILLANTE bambusz 18x18x1 cm
Edényalátét - bambusz, formája négyzet alakú, mérete 1 × 18 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
1 430 Ft -tól
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MATPO955
4,0
Kesper Kerek edényalátét, bambusz
Edényalátét - bambusz, formája kör, magassága 1,5 cm, átmérője 19 cm, barna kivitel
2 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESPO405
5,0
TESCOMA GrandCHEF Edényalátét
Edényalátét - acél, formája négyzet alakú, összecsukható és csúszásgátlós, mérete 15 × 15,5 cm (Sz×Mé), ezüst kivitel
4 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESPO747
5,0
ORION Edényalátét, parafa 19x19 cm
Edényalátét - parafa, formája négyzet alakú, mérete 1 × 19 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
1 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPO930
5,0
ORION Edényalátét, parafa 19 cm
Edényalátét - parafa, formája kör, mérete 1 × 19 cm (Ma×Sz), átmérője 19 cm, barna kivitel
1 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPO6923
4,7
ORION RADKA Fém edényalátét, hatszögletű
Edényalátét - fém, formája atipikus, mérete 1,5 × 22 cm (Ma×Sz), átmérője 22 cm, fekete kivitel
1 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIPO690
5,0
TESCOMA PRESTO Edényvédő, kicsi és nagy, 2 db
Edényelválasztó - remek a serpenyők megvédésre, tartós szintetikus szövet
2 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESPO306
4,4
Kesper Négyzet alakú edényalátét, bambusz
Edényalátét - bambusz, formája négyzet alakú, mérete 1,5 × 19 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
2 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KESPO412
WMF 0632576030 Mister X
Edényalátét - szélesség 19 cm, hossz 19 cm, stílusos, praktikus, szilikon és Cromargan® rozsdamentes acél kombinációja a meleg edények biztonságos elhelyezéséhez az étkezőasztalon vagy a konyhapulton
13 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2099. 12. 31.
Termékkód: WMFpod33
5,0
Kesper Kihúzható edényalátét, 22,5x36,5 cm
Edényalátét - bambusz, acél, formája négyszögletes, összehajtható, mérete 2 × 22,5 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé), barna és ezüst kivitel
5 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KESPO429
M.A.T. BRILLANTE bambusz, 18x1 cm
Edényalátét - bambusz, formája kör, mérete 1 × 18 cm (Ma×Sz), átmérője 18 cm, barna kivitel
1 430 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MATPO948
5,0
TESCOMA GrandCHEF Edényalátét
Edényalátét - acél, formája négyzet alakú, összecsukható és csúszásgátlós, mérete 15 × 15,5 cm (Sz×Mé), ezüst kivitel
4 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TESPO747

Edényalátétek

A Edényalátétek kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó edényalátétek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb edényalátétek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: edényalátétek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ