A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Edénykészletek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Belső felület
Tapadásmentes
(52)
Tapadásmentes márvány
(17)
Kerámia
(5)
Zománcozott
(4)
Rozsdamentes acél
(79)
Titánkeverék
(12)
Darabszám a készletben
3 db
20 db
-

A minőségi edénykészlet a sikeres és hatékony főzés alapja. Egy jó edény évekig kitart, időt és energiát takarít meg. Az edénykészlet kiválasztásakor nemcsak az árat kell figyelembe venni, hanem az anyag minőségét is, amelyből az edények készülnek, valamint a tűzhely típusát, amelyen főzni fogsz. Egy edénykészlet általában tartalmaz fazekakat, lábasokat, nyeles lábasokat, és néha egy serpenyő, valamint a hozzá tartozó fedelek is szerepelnek a szettben. Mire figyeljünk, amikor edénykészletet választunk?

Tovább

Melyek egy edénykészlet alapvető paraméterei?

Annak érdekében, hogy a megvásárolt főzőedény minden elvárásnak megfeleljen, figyelned kell azokra a paraméterekre, amelyek segítenek a választásban. A legfontosabb edénykészlet paraméterek közé tartozik az anyag, amelyből az edénykészlet készül, és az edények típusai, amelyekből a szett felépül. Segítünk eligazodni a kínálatban.

Milyen típusú edényeket tartalmazhat egy edénykészlet, és miben különböznek egymástól?

Egy edénykészlet gazdaságos módja annak, hogy a szükséges főzőedények a birtokodba kerüljenek, méghozzá a megfelelő kialakításban. Általában különböző méretű edényeket tartalmaz - gyakran tartalmaz egy nyeles lábast vagy lábas készletet is. Ezért fontos, hogy a kiválasztáskor megvizsgáld, milyen edénykészlet felel meg a szükségleteidnek.

  1. A nyeles lábas ideális mártások készítéséhez vagy kisebb adagok melegítéséhez. Egy fogantyúval rendelkezik, és gyakran kiöntővel felszerelt.
  2. A lábas alacsonyabb, de szélesebb alapzattal rendelkezik - alkalmas burgonya, zöldségek, köretek stb. főzésére.
  3. A fazék általában magasabb, mint egy azonos szélességű lábas, és általában kisebb főzőlapon elfér, de az ételt gyakrabban meg kell keverni, hogy a tartalma kellően felmelegedjen. Alkalmas levesekhez, hús főzéséhez stb.
  4. A magas fazekat leggyakrabban tészták főzésére használják, egyes modellek speciális spagetti kiegészítővel is rendelkeznek.
  5. A tejforraló edény kifejezetten tej, csokoládé, szószok vagy pudingok főzésére és melegítésére szolgál. Általában duplafalú edényről beszélünk, amelybe vizet öntenek, így a felmelegített étel nem fog megégni.
  6. Hogyan lehet megkülönböztetni egy fazekat egy lábastól? A fazék magassága nagyobb, mint a sugara, míg a lábas magassága kisebb, mint a sugara (az edény felső szélénél mérve).

    Az edénykészlet minőségét az alapanyag és az aljzat jellemzői alapján lehet megmondani

    Az edénykészlet legfontosabb minőségi paramétere a hővezető képesség. Ez a felhasznált anyagoktól, az edény falának és aljának vastagságától függ. Az edénykészlet esetében a kiválasztott fémek azt is befolyásolják, hogy asználhatjuk-e az edényeket különböző típusú tűzhelyeken - például indukciós főzőlapon való főzéshez az edény aljának magas vastartalmúnak kell lennie.

    • A hővezető képesség a minőségi edénykészlet egyik kritériuma. Minél vastagabb az edény fala vagy az alja, annál hatékonyabb a hőmegőrzés.
    • Az alsó lemez/fenék anyaga befolyásolja, hogy az edénykészlet milyen típusú tűzhelyre alkalmas.

    Az edénykészlet kiválasztása a tűzhely típusának megfelelően

    Ha indukciós tűzhellyel rendelkezel, akkor tudnod kell, hogy nem minden edény alkalmas hozzá. Az alapvető paraméter az edény aljának anyaga, amelynek vasat kell tartalmaznia. Más típusú tűzhelyhez használhatsz olyan edénykészleteket, amelyek nem megfelelőek indukcióhoz. Megkülönböztetünk szendvics- vagy kapszulázott aljú edénykészletet.

    • Az indukciós edénykészlet ferromágneses aljzatot (magas vastartalom) és a gyors hőelosztás érdekében ideálisan vastag alumíniumréteget tartalmaz. Az indukciós edénykészlet más típusú tűzhelyeken (gáz, elektromos, kerámia) is használható.

    i

    Más típusú tűzhelyhez nincs szükség arra, hogy a főzőedények alja magas vastartalommal rendelkezzen. Így bármilyen edénykészlet alkalmas lehet számodra, amely megfelel a követelményeidnek.

    Szendvicstalpas edénykészlet

    Az edény legalsó rétege egy alumíniumkorongból áll, amely az edény aljához van hegesztve. Az alumínium gyorsan felveszi és eloszlatja a hőt. Ezután egy másik, magasabb vastartalmú rozsdamentes acélkorongot erősítenek az aljhoz nagy nyomás és magas hőmérséklet segítségével. Az ilyen aljat szendvicstalpnak nevezik, amelyet több anyagréteg kombinálásával alakítanak ki.

    • Különösen alkalmas olyan gáztűzhelyekhez, ahol a hőmérséklet gyorsan emelkedik.
    • A magas vastartalmú aljnak köszönhetően az edények indukciós főzőlapon is használhatók.
    • Ideális gyakori használathoz és nagy terhelésekhez.

    Kapszulázott aljú edénykészlet

    Az alapot egy kisebb átmérőjű alumíniumkorong alkotja, amelyet egy kapszula zár körül. A burkolatban vákuum található és ezt a részt a fazék aljára rögzítik. Ha egy másik rozsdamentes acéllemezt adunk az alumíniumlemezhez, akkor egy úgynevezett kapszulázott szendvicstalp jön létre.

    • A kapszulázott alj alkalmas elektromos és kerámia főzőlapokon való főzéshez.
    • Ha az alj vaskorongot is tartalmaz, akkor az edénykészlet indukciós tűzhelyre is alkalmas.
    • Gyengébb kivitelezés esetén deformálódhat.

    Milyen anyagból készülhet az edénykészlet

    Az edénykészletek anyagait nagy tartósság és jó hőmegtartás és -elosztás jellemzi. Az a fém vagy fémötvözet, amelyből az edénykészlet készül, kiegészíthető egy más tulajdonsággal rendelkező, például tapadásmentes anyagból készült belső és külső réteggel.

    1. A rozsdamentes acél a leggyakrabban használt tartós, hosszú élettartamú és könnyen karbantartható anyag.
    2. A korrózióvédelem nélküli acél olcsóbb, általában kívülről és belülről egy kiegészítő felülettel (általában zománc) van bevonva.
    3. Az öntöttvas nagy súlya és az átvett hő jó megtartása jellemzi. Az öntöttvas edénykészletek nagyon tartósak.
    4. Az alumínium (préselt alumínium) könnyű anyag, amely jól vezeti a hőt. A belső és a külső felülethez más anyagokat használnak.
    5. Az öntött alumíniumot tökéletesen egyenletes hőeloszlás jellemzi, és tartósabb, mint a préselt változat.
    6. A réz kiváló hővezető, hosszú élettartammal. Az edény belső oldalát azonban mindig más felülettel szükséges ellátni. A rézedények hátránya a magasabb ár és a karbantartás nehézsége.

    Az edénykészlet belső felülete

    Az edénykészlet belső felületének minősége nagyon fontos, mivel közvetlenül érintkezik az élelmiszerrel. Ez hatással van mind az edénykészlet élettartamára, mind a könnyű tisztíthatóságra. A megszokott anyag a rozsdamentes acél, de egy edénykészlet belső zománcréteggel vagy modern tapadásmentes anyaggal is rendelkezhet.

    • A rozsdamentes acél korrózióálló anyag, hosszú élettartamú és könnyen karbantartható. Jól vezeti a hőt, ellenáll a szagoknak és a mechanikai karcolásoknak. A rozsdamentes acél edénykészlet minőségét a fal vastagsága (minél vastagabb, annál jobb), az alja vastagsága és a súlya alapján lehet megítélni. Minél nagyobb a súlya, annál jobb minőségű az edénykészlet.
    • A zománcot régóta használják edények készítésére. Nagyon ellenálló a magas és alacsony hőmérsékletekkel szemben, és jól tartja a hőt. Ebből adódóan az acélhoz képest alacsonyabb az ütés- és karcállósága. Az üvegszerű bevonat magas hőmérsékleten ráolvad az edényekre.
    • A tapadásmentes felület egy modern anyag, amely nagyban megkönnyíti a konyhai munkát, mivel nem ég hozzá az étel. Ezek a felületek ráadásul tartósak és nagyon könnyen tisztíthatók. Lehetővé teszik az ételek minimális zsiradékkal történő elkészítését, így alkalmasak az egészséges főzésre.
    • A kerámia ellenálló felület a mechanikai sérülésekkel szemben, de idővel elveszíti tapadásgátló tulajdonságait, és jelenleg már nem olyan gyakorisággal használt.

    i

    Honnan ismerhető fel a rozsdamentes acél minősége?

    A legmagasabb minőségű rozsdamentes acél a 18/8, 18/10, 18/12 jelölést viseli, minél magasabb a szám, annál magasabb a minőség. Ezek a számok az acélban lévő króm és nikkel százalékos arányát jelölik, pl. a 18/10 rozsdamentes acél azt jelenti, hogy az acél 18% krómot és 10% nikkelt tartalmaz.

    Az edénykészlet külső felülete

    A külső felület anyaga megvédi az edényeket a sérülésektől. A rozsdamentes acél a leggyakoribb, de más fémek és ötvözetek közül is választhatsz. A fizikai tartósság biztosítása mellett a külső köpeny érdekes dizájnelem lehet egy edénykészleten.

    1. A rozsdamentes acél könnyen karbantartható, az edények általában mosogatógépben moshatók. Nagy tartósságának köszönhetően a rozsdamentes acél edénykészlet hosszú ideig megőrzi eredeti megjelenését.
    2. A zománc egy hagyományos, megfizethető árú, kiváló minőségű anyag, mely hagyományos megjelenést kölcsönöz az edényeknek.
    3. A tapadásmentes felület nagyon könnyen tisztítható, tulajdonságai miatt a szennyeződések nem rakódnak le a felületen. Általában mosogatógépben is mosható.
    4. Az alumíniumot (festett) egy rendkívül ellenálló réteg formájában használják, amely az alumínium szabályozott oxidációjával jön létre. Általában lakkozott, így egy edénykészlet többféle színű lehet.

    Milyen fogantyúkat tartalmazhat egy edénykészlet?

    A fogantyúk az edénykészletek szerves részét képezik, és lehetővé teszik számunkra, hogy az edényt még akkor is használjuk, amikor az forró. Egy edénykészlet általában ugyanazt a fogantyú-megoldást tartalmazza a készlet részét képező összes edényhez.

    • A levehető fogantyú nagyon kompakt megoldást jelent a konyhai tároláshoz. A fogantyú eltávolítása után az edény sütőben is használható. Az elkészített étel közvetlenül az asztalon tálalható. Ugyanakkor a mosogatógépben való tisztítása is egyszerűbb.
    • A rögzített fogantyúk leggyakrabban üreges acélból vagy műanyagból készülnek. A műanyag előnye, hogy kevésbé vezeti a hőt, és kényelmesebbé teszi az edény kezelését, de az edényt nem lehet sütőben használni.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal Duetto+ G732SC55 12 db-os edénykészlet Szállításra kész > 5 db
Edénykészlet - 12 db, a készlet tartalmaz 16 cm-es nyeles lábast, 18, 20, 24 cm-es lábast és 22 cm-es fazekat üvegfedővel, 24 és 28 cm-es serpenyőt, anyaga rozsdamentes acél, a serpenyők belső tapadásmentes felülete Titanium 2x, hőmérsékletjelző Thermo-Signal, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
72 290 Ft

2.
Edénykészlet - 10 db, edények: nyeles lábas, készletek, hagyományos edény, serpenyő és fazék, belső felület: rozsdamentes acél, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
27 290 Ft

3.
Edénykészlet - 20 db, a készlet összetétele: 22. serpenyő, 24, 26 és 28 cm, 16 cm-es (1,8 l) nyeles lábas, 18 cm (2,3 l) és 20 cm (2,8 l), mély serpenyő 24 cm, hermetikus fedelek 16, 18, 20 cm, üvegfedelek 16, 18, 20 cm, kanalak, egy merőkanál, fordító, hosszú fordulat, 2x levehető fogantyú, Titán belső tapadásmentes felület akár 2x hosszabb tartóssággal, külső tapadásmentes felület, alumínium anyag, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, kompatibilis fűtési típus: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromosság, 250 °C-ig alkalmas sütőbe (fogantyú nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fém eszközökkel használható, 10 év garancia a fogantyúra, Franciaországban készült
116 990 Ft

Még több
164 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 17×
Blaumann Rozsdamentes acél edénykészlet 10 db Jumbo Gourmet Line BL-1637
Edénykészlet - 10 db, edények: nyeles lábas, készletek, hagyományos edény, serpenyő és fazék, belső felület: rozsdamentes acél, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
27 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLAM003
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 34×
Tefal Duetto+ G732SC55 12 db-os edénykészlet
Edénykészlet - 12 db, a készlet tartalmaz 16 cm-es nyeles lábast, 18, 20, 24 cm-es lábast és 22 cm-es fazekat üvegfedővel, 24 és 28 cm-es serpenyőt, anyaga rozsdamentes acél, a serpenyők belső tapadásmentes felülete Titanium 2x, hőmérsékletjelző Thermo-Signal, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
72 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN247
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Tefal Edénykészlet 10 db Intuition B864SA74
Edénykészlet 10 db, a készlet összetétele: 16 cm-es (1,3 l) serpenyő, 18 cm-es (2 l) lábas, 20 cm-es (2,9 l) lábas, 24 cm-es (5 l) lábas, 22 cm (6 l) magas edény, üvegfedelek 16, 20, 24, 28 cm, belső rozsdamentes acél felület, külső rozsdamentes acél felület, anyag rozsdamentes acél 18/10, asík belső hornyok, kompatibilis hőforrás: indukciós, gáz, üvegkerámia, elektromos, 250 °C-ig alkalmas sütőbe (fedél nélkül), mosogatógépben mosható, vastag alj, ellenálló felület, nem éles fém eszközökkel használható, 5 év garancia
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFHR886
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9
Tefal L3979153 Ingenio Eco Resist - 13db
Edénykészlet - 13 db főzőedényt tartalmaz, serpenyők: 22 és 28 cm, wok 26 cm, mély serpenyő 24 cm, serpenyők: 16 (1,8 l) és 20 (2,8 l) cm, üvegfedelek 16, 20, 24 cm, hermetikus fedők: 16 és 20 cm, 2x levehető fogantyú, belső tapadásmentes felület Titanium 6x, külső tapadásmentes felület, anyag alumínium, hőmérsékletjelző Thermo-Signal, kompatibilis főzőfelület: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, mosogatógépben mosható, vastag alj, tartós felület, Thermo-Fusion funkció a gyors vízmelegítéshez és az egyenletes főzéshez, 10 év garancia a fogantyúra, Made in France
106 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN823
Tefal Daily Cook G712SA55 rozsdamentes acél edénykészlet 10 db - Edénykészlet
Típusok
4,7 62×
Tefal Daily Cook G712SA55 rozsdamentes acél edénykészlet 10 db
Edénykészlet - 10 db, robusztus és tartós rozsdamentes edények, a készlet tartalma: serpenyő fedéllel 16 cm, serpenyők fedéllel 18/20/24 cm, magas tésztafőző edény fedéllel 22 cm, megerősített alj az egyenletes melegítés érdekében, üveg fedél az elkészítési folyamat egyszerű ellenőrzéséhez, ergonomikus markolat a nagyobb kényelem és biztonság érdekében, szintjelzés a könnyű méréshez, kompatibilis minden típusú tűzhellyel, beleértve az indukciós főzőlapot is, alkalmas sütőben való használatra 175 ° C-ig a fedéllel együtt, mosogatógépben mosható, 10 év garancia
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN274
4,7 218×
Tefal edénykészlet 10db Duetto+ G719SA74
Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalma: nyeles lábas 16 cm, fazék 18, 20 és 24 cm, magas lábas 22 cm, üveg fedők, kompatibilis a következő főzőlapokkal: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, 18/10 rozsdamentes acél, rozsdamentes acél belső felület, sütőben is használható
54 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN125
Tefal Daily Cook Rozsdamentes acél edénykészlet 11 db G713SB45 - Edénykészlet
Típusok
4,7 62×
Tefal Daily Cook Rozsdamentes acél edénykészlet 11 db G713SB45
Edénykészlet - tartalma: 11 db, robusztus és tartós rozsdamentes acél edény, 16 cm-es nyeles lábal, 20/24 cm-es lábas fedővel, 28 cm-es serpenyő, villa, habverő, merőkanál, forgató lapát, kanál, megerősített alj az egyenletes melegítés érdekében, üvegfedél a főzési folyamat könnyű nyomon követéséhez, ergonomikus fogantyúk a kényelem és biztonság érdekében, szintjelzők a könnyű mérés érdekében, a serpenyő rendkívül tartós és tapadásmentes Titanium 2x felülettel és Thermo-Signal hőindikátorral rendelkezik, kompatibilis minden típusú tűzhellyel, beleértve az indukciós főzőlapot is, 10 év garancia
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSNB74
3,7 15×
SWEET HOME zománcozott étkészlet, 6 db
Edénykészlet - 6 db, edények: készletek és hagyományos edény, belső felület: zománcozott, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
Szuper ár
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANSH849
5,0
WMF Astoria 780556040 edénykészlet 5 db
Edénykészlet 5 db, a készlet tartalma: 16 cm (1,9 l) , 20 cm (3,3 l) és 24 cm (5,7 l) átmérőjű edény fedővel, 20 cm átmérőjű (2,5 literes) lábas fedővel, 16 cm (1,5 l) átmérőjű serpenyő, anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10, üvegfedők a főzési folyamat könnyű nyomon követése érdekében, TransTherm® alul: gyorsan adja át a hőt, hosszú ideig megtartja azt, így energiát takarít meg, kompatibilis minden hőforrással: gáz, elektromos, üvegkerámia, indukció, 250 °C-ig alkalmas sütőbe (fedő nélkül), mosogatógépben mosható
85 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WMFSN505
Tefal 5 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959543 - Edénykészlet
Típusok
4,2 11×
Tefal 5 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959543
Edénykészlet 5 db, a készlet összetétele: serpenyő 22 és 28 cm, egy 16 cm-es (1,8 l) és egy 20 cm-es (2,8 l) lábas, levehető prémium fogantyú, Titán belső tapadásmentes felület, akár 6-szor hosszabb tartóssággal, külső tapadásmentes felület, alumínium anyag, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, kompatibilis fűtési típus: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromosság, 250 °C-ig alkalmas sütőbe (fogantyú nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fém eszközökkel használható, 10 év garancia a fogantyúra, Franciaországban készült
54 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN732
3,7 16×
Tefal Cook Eat B921SA55 Rozsdamentes acél edénykészlet 10 db-os
Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalmaz: nyeles lábas 16 cm, lábas 18, 20 és 24 cm, fazék 22 cm, üvegfedél, anyaga rozsdamentes acél, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, szintjelzés, rögzített szegecselt fogantyú, sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN140
3,7 16×
Tefal Rozsdamentes acél edénykészlet 10 db Cook Eat B922SA55
Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalma: serpenyő 16 cm, lábas 20 és 24 cm, 22 cm fazék, üvegfedelek, serpenyő 24 és 28 cm, anyaga rozsdamentes acél, serpenyőknél belső Titanium tapadásmentes felület, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, kompatibilis tűzhelyek: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromos, szintjelzők, masszív szegecselt fogantyúk, sütőben való használatra alkalmas (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
Szuper ár
58 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN195
3,7 16×
Tefal 7 db-os rozsdamentes acél edénykészlet Cook Eat B921S734
Edénykészlet - 7 db, a készlet tartalmaz 16 cm-es nyeles lábast, 18, 20 és 24 cm-es lábast, üvegfedéllel, anyaga rozsdamentes acél, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, kerámia, elektromos, szintjelzések, rögzített szegecselt fogantyú, 250 °C-ig sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN853
Zománcozott edénykészlet HOME Coll., 6 db
Edénykészlet - 6 db, edények: hagyományos edény, belső felület: zománcozott, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
6 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANSH818
Tefal G719SA74 Duetto+ Edénykészlet, 10 db + Tefal G732S334 Duetto+ Serpenyő készlet, 3 db
Edénykészlet - 13 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, serpenyő és magasfalú fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia, elektromos és halogén
80 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN125BUN
5,0 19×
Tefal 20 db-os edénykészlet Ingenio Daily Chef On L7619402
Edénykészlet - 20 db, a készlet összetétele: 22. serpenyő, 24, 26 és 28 cm, 16 cm-es (1,8 l) nyeles lábas, 18 cm (2,3 l) és 20 cm (2,8 l), mély serpenyő 24 cm, hermetikus fedelek 16, 18, 20 cm, üvegfedelek 16, 18, 20 cm, kanalak, egy merőkanál, fordító, hosszú fordulat, 2x levehető fogantyú, Titán belső tapadásmentes felület akár 2x hosszabb tartóssággal, külső tapadásmentes felület, alumínium anyag, Thermo-Signal hőmérsékletjelző, kompatibilis fűtési típus: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromosság, 250 °C-ig alkalmas sütőbe (fogantyú nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fém eszközökkel használható, 10 év garancia a fogantyúra, Franciaországban készült
116 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN0480
WMF Edénykészlet, 5 db FUNCTION piros 760556380 - Edénykészlet
Típusok
5,0
WMF Edénykészlet, 5 db FUNCTION piros 760556380
Edénykészlet - 5 db, edények: nyeles lábas, fazék és gőz, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
Leárazás -19 %
186 990 Ft 231 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WMFSN480
4,6
Tefal Edénykészlet 13 db Ingenio Preference On L9749432
Edénykészlet - 13 db, a készlet tartalma: 24 és 28 cm-es serpenyő, 16 cm-es (1,8 l) és 20 cm-es (2,8 l) nyeles lábas, 24 cm-es mély serpenyő, 26 cm-es wok serpenyő, 16, 20, 24 cm-es üvegfedők, 16 és 20 cm-es hermetikus fedők, 2x Premium nyél, Titanium 6x belső tapadásmentes felületű serpenyők, belső tapadásmentes felületű nyeles lábasok, külső tapadásmentes felület, anyag: 18/10-es rozsdamentes acél, Thermo-Signal hőindikátor, kompatibilis hőforrások: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromos, 250°C-is sütőben is használható (fedő és nyél nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fémeszközzel is használható, 10 év garancia, a nyelet beleértve, Franciaországban gyártva
131 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN098
3,7 16×
Tefal Cook Eat B922SC55 Rozsdamentes acél edénykészet 12 db
Edénykészlet - 12 db, a készlet tartalmaz: nyeles lábas16 cm, lábas 18, 20 és 24 cm, fazék 22 cm, üvegfedő, serpenyő 24 és 28 cm, anyaga rozsdamentes acél, serpenyők belső tapadásmentes felülete titán, hőmérséklet-jelző Thermo-Signal, kompatibilis fűtési típus: indukciós, gáz, üvegkerámia, elektromos, szintjelzés, rögzített szegecselt fogantyú, sütőálló (fedél nélkül), mosogatógépben mosható
75 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN171
5,0 19×
Tefal Edénykészlet 10 db Ingenio Daily Chef On L7619302
Edénykészlet - 10 db, a készlet tartalma: 22 és 26 cm-es serpenyő, 18 cm-es (2,3 l) és 20 cm-es (2,8 l) nyeles lábas, 24 cm-es mély serpenyő, 18 és 20 cm-es hermetikus fedő, forgatólapát, 2x levehető nyél, Titanium belső tapadásmentes felület akár 2x hosszabb tartóssággal, külső tapadásmentes felület, anyag: alumínium, Thermo-Signal hőindikátor, kompatibilis hőforrások: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromos, 250°C-ig sütőben is használható (nyél nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fémeszközzel is használható, 10 év garancia a nyélre, Franciaországban gyártva
84 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN473
5,0
Tefal L3969372 Ingenio Natural Force Edénykészlet, 14 db
Edénykészlet - tartalma: 14 db edény, 24 cm átmérőjű mély serpenyő, 24 és 28 cm átmérőjű serpenyő, 16 (1,8 l) és 20 cm (2,8 l) átmérőjű nyeles lábas, 3× üvegfedő (16, 20 és 24 cm), 2× levehető nyél, 4× konyhai eszköz (kanál, perforált forgatólapát, merőkanál, forgatólapát), Mineralia+ belső tapadásmentes felület, külső tapadásmentes felület, anyaga: alumínium, Thermo-Signal hőindikátor, kompatibilis hőforrások: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromos, mosogatógépben mosható, 250°C-ig sütőben is használható (fedő és nyél nélkül), könnyen tisztítható, helytakarékos, erős edényalj, ellenálló felület, 10 év garancia a nyélre, Franciaországban gyártva
73 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN251
Tefal Ingenio Emotion L897DS04 edénykészlet, 13 db - Edénykészlet Típusok
4,8 55×
Tefal Ingenio Emotion L897DS04 edénykészlet, 13 db
Edénykészlet - 13 db, a készlet tartalma: 16 cm (1,8 l), 18 cm (2,3l) és 20 cm (2,8 l) átmérőjű nyeles lábas, 22 cm, 26 cm és 28 cm átmérőjű serpenyő, 24 cm átmérőjű mély serpenyő, 16 és 20 cm-es hermetikus fedél, levehető nyél, kanál, 2x spatula, kompatibilis hőforrások: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromos, 18/10-es rozsdamentes acél, a serpenyők Titanium 2x belső tapadásmentes felülettel rendelkeznek, hőmérséklet-jelzés, 250°C-ig sütőben is használható (fogantyú nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fémeszközzel is használható, 5 év garancia és 10 év garancia a fogantyúra
Szuper ár
74 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN286
4,7 218×
Tefal Duetto+ G732SA55 edénykészlet, 10 db
Edénykészlet - 10 db, edények: lábas, nyeles lábas, készletek, serpenyő és magasfalú fazék, rozsdamentes acél 18/10, belső felület: rozsdamentes acél, sütésálló, tűzhely/főzőlap típusa: indukciós, gáz, kerámia és elektromos
59 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN057
Tefal Ingenio Emotion L897SK04 edénykészlet, 20 db - Edénykészlet Típusok
4,8 55×
Tefal Ingenio Emotion L897SK04 edénykészlet, 20 db
Edénykészlet - 20 db, a készlet tartalma: 16 cm (1,8 l), 18 cm (2,3l) és 20 cm (2,8 l) átmérőjű nyeles lábas, 22 cm, 24 cm és 28 cm átmérőjű serpenyő, 24 cm átmérőjű mély serpenyő, 26 cm átmérőjű wok serpenyő, 16, 18 és 20 cm-es hermetikus fedél, 2x levehető fogantyú, kanál, 2x spatula, 4x serpenyő védő, kompatibilis hőforrások: indukció, gáz, üvegkerámia, elektromos, 18/10-es rozsdamentes acél, a serpenyők Titanium 2x belső tapadásmentes felülettel rendelkeznek, hőmérséklet-jelző, 250°C-ig sütőben is használható (fogantyú nélkül), mosogatógépben mosható, erős alj, ellenálló felület, nem éles fémeszközzel is használható, 5 év garancia és 10 év garancia a fogantyúra
78 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSN293
rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
A Tefal Ingenio edények igazán zseniálisak, mint ahogyan a nevük is mutatja. Sok helyet takaríthatsz meg velük és a mosatlan edények halmairól is már csak múltidőben beszélhetsz. Tudd meg, miben rejlik a Tefal Ingenio edények titka, használhatod-e őket indukciós...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Edénykészletek

A Edénykészletek kategóriában összesen 164 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó edénykészletek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább edénykészletek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb edénykészletek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: edénykészletek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ