Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

EdgeCore ECS2000-10T

Termékkatalógus
EdgeCore ECS2000-10T
Switch - L2 okos vezérlésű (web, SNMP, Telnet, átkapcsoló nélkül), 10 port, 8x 10/100/1000M RJ45, 2 x FE/GE SFP bemeneti nyílás, ventilátor nélkül, IPv6
Kód:  NN920a Termékszám:  ECS2000-10T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EdgeCore ECS2000-10T

Az ECS2000 sorozatot egyértelműen elsősorban a kis- és közepes méretű vállalati hálózatokhoz szánják illetve CCTV kamerarendszerekhez, ahol előírás a megbízható adatátviteli sebesség. A kapcsoló tele van funkciókkal és egy költséghatékony megoldás, amely folyamatos rendelkezésreállást biztosít. (IEEE 802.3ad és IEEE 802.1 Watt), támogatja a VLAN szegmenseket és QoS elmozdulás prioritás besorolást a második hálózati rétegben (Layer 2). Az SFP portok nagyobb rugalmasságot adnak más hálózatokhoz való csatlakozáshoz. Opcionálisan választható a Gigabit Ethernet SFP, hogy megfeleljen a távolsági átvitelre vonatkozó követelményeknek. Nagy távolságokat optikai kábellel lehet könnyedén leküzdeni.

Legfontosabb jellemzői

  • Kapcsoló  vállalati hálózatok számára megfelelő teljesítménnyel és funkciókkal
  • Folyamatos rendelkezésreállás és teljesítmény protokollok (IEEE 802.3ad és IEEE 802.1 Watt)
  • Kiterjedt biztonsági opciók (IEEE 802.1x, ACL-ek, SSH, SSL / HTTPS, IP Source Guard, DHCP-bepillantás)
  • QoS követelmények elmozdulás besorolása prioritásokra vonatkozóan a második hálózati rétegben
  • SFP port a választható Gigabit Ethernet SFP-hez
  • Management: Web felületen keresztüli vezérlés, Telnet és SNMP (IPv4 és IPv6)

Hatékony vállalati hálózat kezelés

Az IEEE802.1 watt Rapid Spanning Tree Protocol, a gyors feszítőfa protokol gyorsabb felépülést tesz lehetővé a sikertelen hálózati műveletekből, ezáltal fokozva a hálózat stabilitását és megbízhatóságát. Az IEEE 802.3ad Link Aggregation Control Protocol (LACP) növeli a sávszélességet, automatikusan összesítve számos fizikai kapcsolatot és kiegyensúlyozza a terhelésüket még a felfelé irányuló meghibásodás esetében is. A VLAN a hatékony IEEE 802.1Q irányítás alatt csökkenti a lejátszás közvetítést, amely növeli a biztonságot és a rugalmasságot, magát az átvitelt. Az QoS optimális teljesítményt nyújt az olyan alkalmazásokhoz, mint a VoIP vagy videó átvitel, a kapott adatok valós idejüek és zökkenőmentesek. A QoS nyolc sorral rendelkezik a differenciált vezérlés kezeléssel rendelkező porton akár nyolc típusú forgalomhoz és 802.1pt vagy DSCP rangsoroláshoz.

 

Fokozott biztonság

A portok biztonságos hozzáférését a MAC címen alapuló megoldással tudja biztosítani. Ez csökkenti az általános hozzáférést a kapcsolóhoz, amely csak a szükséges berendezésekre van korlátozva  és így védi Önt a DoS támadásoktól. A port alapú, a csatlakozó alapú hozzáférés vezérlést az (IEEE 802.1X) biztosítja csak az előzőleg hitelesített felhasználóinak garantálja a hozzáférést a hálózathoz. A felhasználói hitelesítés egy RADIUS szabvány alapján történik Az Access Control List (ACL), a hozzáférési jogosultság lista korlátozza a hozzáférést az érzékeny hálózati erőforrásokhoz, nem továbbítja azokat az adatcsomagokat, amelyek nem egyeznek meg a forrás és a cél MAC címével, IP címével és TCP/UDP portjával. Az ACL támogatja a hardvert, így nem korlátozza a kapcsolási teljesítményt. Az SSH (Secure Shell) és a Secure Sockets Layer (SSL / HTTPS) Telnet titkosítás és internetes hozzáférés támogatja a biztonságos hálózati vezérlő kapcsolót. A DHCP-bepillantás funkció biztonságot nyújt a nem megbízható DHCP kiszűrésével.

 

Paraméterek

Szélesség
196,4 mm Kész!
Magasság
36,6 mm Kész!
Mélység
116,3 mm Kész!
Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
196,4 mm Kész!
Magasság
36,6 mm Kész!
Mélység
116,3 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
20 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
14,9 db Kész!

Tömeg

Tömeg
1 550 g Kész!

Portok

RJ-45
8 db Kész!
SFP
2 db Kész!
10/100/1000Base-T
8 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EdgeCore ECS2000-10T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EdgeCore ECS2000-10T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EdgeCore ECS2000-10T.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ