30 dnů na vrácení Shop roku

EdgeCore ECS2000-26T

Termékkatalógus
EdgeCore ECS2000-26T
Switch Intelligens L2 irányított (web, SNMP, Telnet, anélkül soros port), 26 port, 24x 10/100 / 1000M RJ45, 2 x FE / GE SFP slot, ventillátort, IPv6
Kód:  NN920e Termékszám:  ECS2000-26T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EdgeCore ECS2000-26T

ECS2000 sorozat egyértelműen szánják elsősorban a kis- és közepes méretű vállalati hálózatok, illetve kamerarendszer, amely előírja, megbízható adatátviteli sebesség. Switch tele van olyan funkciókkal, és egy költséghatékony megoldás, amely folyamatosan az áramellátás (IEEE 802.3ad és IEEE 802.1 Watt), támogatja a VLAN szegmensek és QoS követelmények elmozdulás besorolása prioritások a második hálózati réteg (Layer 2). SFP portok a nagyobb rugalmasság csatlakozó más hálózatokhoz. Opcionális Gigabit Ethernet SFP, hogy megfeleljen a követelményeknek távolsági átvitel. Nagy távolságok vagy egyáltalán nem probléma leküzdése optikai kábellel.

legfontosabb jellemzői

  • Kapcsoló teljesítmény és funkciók vállalati hálózatok számára
  • A protokollok Folyamatos rendelkezésre állás és teljesítmény (IEEE 802.3ad és IEEE 802.1 Watt)
  • Kiterjedt biztonsági (IEEE 802.1x, ACL-ek, SSH, SSL / HTTPS, IP Source Guard, DHCP-bepillantás)
  • QoS követelmények elmozdulás besorolása prioritások a második hálózati réteg
  • SFP port opcionális Gigabit Ethernet SFP
  • Management Webfelületes, Telnet és SNMP (IPv4 és IPv6)

Hatékony kezelése a vállalati hálózatok

IEEE802.1 watt gyors feszítőfa jegyzőkönyv gyorsabb felépülés sikertelen hálózati műveletek, ezáltal fokozva a stabilitást és megbízhatóságot a hálózat. IEEE 802.3ad Link Aggregation Control Protocol (LACP) növeli a sávszélességet automatikusan összesítésével számos fizikai kapcsolatokat, és kiegyensúlyozza a terhelés alatt is tény, hogy a felfelé irányuló. VLAN hatékonyan irányított IEEE 802.1Q csökkenti adások, ami növeli a biztonságot és a rugalmasságot az átviteli magát. QoS nyújt optimális teljesítményt alkalmazások, mint a VoIP vagy videó átvitel, a kapott adatok valós időben, és semmi kaszálni. Management nyolc QoS sor portonként differenciált kezelését akár nyolc típusú forgalom és rangsorolását 802.1pt vagy DSCP.

fokozott biztonság

Hozzáférés a portok biztonságos alapján MAC címeket. Ez csökkenti az általános megközelítés a kapcsolót csak a szükséges berendezések és védje meg magát a DoS támadások. Port-alapú hozzáférés-vezérlés (IEEE 802.1X) biztosítja felhasználóinak hitelesítését megadása előtt hálózati hozzáférést. Felhasználói hitelesítés egy standard alapján a RADIUS szerveren. Access Control List (ACL), hogy korlátozza a hozzáférést az érzékeny hálózati erőforrások nem szállítmányozási csomagokat nem megfelelő forrás és cél MAC-cím, IP-cím és a TCP / UDP portokat. ACL támogatja hardver, így nem korlátozza a kapcsolási teljesítményt. Secure Shell (SSH) és a Secure Sockets Layer (SSL / HTTPS) titkosítás Telnet és az internetes hozzáférést a kapcsoló a biztonságos hálózati menedzsment. DHCP-bepillantás nyújt biztonságot szűrés nem megbízható DHCP.

Paraméterek

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
173 mm Kész!
Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
173 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
52 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
16 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 010 g Kész!

Portok

RJ-45
24 db Kész!
SFP
2 db Kész!
10/100/1000Base-T
24 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EdgeCore ECS2000-26T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EdgeCore ECS2000-26T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EdgeCore ECS2000-26T.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ