Shop roku Akvizice ApF HU

EDIFIER WH950NB bézs

Termékkatalógus
EDIFIER WH950NB bézs
4,7 16 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, LDAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 91 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 55 óra akkumulátor üzemidő
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EDFb18 Termékszám:  WH950NB ivory Gyártó honlapja:
EDIFIER WH950NB bézs 59 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

61 620 Ft
Szett megvásárlása
65 310 Ft
Szett megvásárlása

EDIFIER WH950NB bézs

Prémium fejhallgató a rangos reddot winner 2023 díjjal

Az EDIFIER WH950NB vezeték nélküli fejhallgatója már első pillantásra mindenkit levesz a lábáról, ezért nyerte el a rangos reddot winner 2023 design díjat. A 40 mm-es dinamikus titanium meghajtók erőteljes és kristálytiszta hangzást biztosítanak. A fejhallgató használatakor értékelni fogod a könnyen hozzáférhető és intuitív hangerőszabályzót, illetve a beépített mikrofont zaj- és szélcsillapítással a kényelmes telefonhívásokhoz. Az EDIFIER WH950NB fejhallgató minőségi fejhíddal vannak ellátva, puha protein bőrrel és memóriahabos fülkagylóval, amelyek maximális kényelmet biztosítanak a hosszú órákon át tartó hallgatás során is. Egyetlen feltöltéssel a fejhallgató akár 55 órát is kibír ANC nélkül (akár 34 órát bekapcsolt ANC-vel). A készüléket mindössze 10 perc alatt már 7 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiával töltheted fel. Az EDIFIER WH950NB vezeték nélküli fejhallgató a Bluetooth 5.3 technológia segítségével könnyen csatlakoztatható okoseszközökhöz, vagy használhatod a mellékelt audiokábelt. 

Az EDIFIER WH950NB vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Aktív zajszűrés + környezeti hang üzemmód
  • LDAC kodek Hi-Res Audio és Hi-Res Wireless minősítéssel
  • Fejlett 4 mikrofonos ENC-rendszer a legjobb hangtisztaság érdekében
  • Testreszabhatod az ekvalizátort és kiválaszthatod a különböző zenei módokat az Edifier Connect APP-ban
  • Google Quick Pairing támogatás Android felhasználók számára
  • A teljesen feltöltött fejhallgató 34 órán át működik ANC-vel, 55 órán át ANC nélkül
  • Gyorstöltés; 7 óra lejátszás mindössze 10 perc töltéssel
  • A fejhallgató 40 mm-es dinamikus kompozit hangszórókkal rendelkezik
  • Védelem a biztonságos zenehallgatáshoz 85 dB-es hangerőhatárral
  • Összecsukható és könnyű kialakítás
  • Az alkalmazásban elérhető kikapcsolási Időzítő funkció
  • A csomag tartalma: EDIFIER WH950NB fejhallgató, töltőkábel, tok, 3,5 mm-es audiokábel -> 3,5 mm-es, repülőgépes audio adapter, felhasználói kézikönyv

Az aktív zajszűrés javítja a zenehallgatást

Az EDIFIER vezeték nélküli fejhallgató két mikrofont és intelligens algoritmusokat használ az aktív zajszűréshez. Ez a technológia elnyomja a környezeti zajokat, így a lehető legteljesebben élvezheted a zenét, a könyveket vagy a podcastokat. Az EDIFIER WH950NB fejhallgató lehetővé teszi a környezeti hangzás üzemmód kihasználását is. Ebben viszont épp ellenkezőleg történik - a környezetből érkező hangokat továbbítódnak hozzád, amelyet értékelni fogsz, amikor például egy forgalmas utcán kelsz át. 

Az EDIFIER WH950NB fejhallgató nagy felbontású hangzást tanúsít

Engedd, hogy magával ragadjanak az igazi akusztikus élmény hullámai. Az EDIFIER WH950NB fejhallgató támogatja a Hi-Res Audio és a vezeték nélküli Hi-Res Audio hangzást LDAC tanúsítvánnyal. A készüléket szakértő módon hangolták be, hogy stúdióminőségű hangzást biztosítson. A Hi-Res Audio hallgatásakor a részletek széles skáláját hallhatod példátlan tisztaságban.

* Csak Android rendszerrel kompatibilis. 

Fejhallgató 4 mikrofonnal a tiszta hívások és az ANC érdekében

A vezeték nélküli fejhallgató 4 beépített mikrofonnal rendelkezik a kényelmes híváskezelés érdekében. Ezek egy processzorral vannak felszerelve, amely irányítja a hangodat. Ezenkívül az EDIFIER WH950NB fejhallgató processzora csökkenti a háttérzajt és a szélzajt - így mindig jól hallható leszel.

Az EDIFIER WH950NB kiváló minőségű 40 mm-es hangszórókat használ

Élvezd a tökéletes hangzást a 40 mm-es titanium fóliás kompozit hangszórókkal. Ennek köszönhetően az EDIFIER WH950NB fejhallgató kiváló minőségű hangzást biztosít kiváló felbontással és tisztasággal.

Egyszerű párosítás egyidejűleg akár két eszközzel

A modern Bluetooth 5.3 technológia segítségével gyorsan és egyszerűen, vezeték nélkül csatlakozhatsz eszközeidhez. Ezenkívül egyidejűleg két eszközhöz is csatlakozhatsz. Általában az EDIFIER WH950NB fejhallgatót csatlakoztathatod a laptopodhoz, és onnan dolgozhatsz. Ha valaki az okostelefonodon, a pillanatok alatt csatlakoztathatod hozzá a fejhallgatót, és kényelmesen kezelheted rajta a hívást. Egyetlen érintéssel párosíthatod a készüléket az androidos eszközöddel, és azt is láthatod, hogy hol párosítottad legutóbb atelefonodat az EDIFIER WH950NB-vel. 

Állítsd be a némítást és az EDIFIER fejhallgató egyéb paramétereit szükség szerint

Használd a hozzá tartozó Edifier Connect alkalmazást a zenehallgatás igényeinek megfelelő finomhangolásához. Válaszd ki a megfelelő ekvalízer beállítást, vagy állítsd be az azt az ízlésednek megfelelően. Az EDIFIER WH950NB vezeték nélküli fejhallgató 5 perces, 15 perces, 30 perces, 1 órás vagy 3 órás kikapcsolási időzítőre állítható be. Ez időt takarít meg számodra és energiát a fejhallgatódnak, ha közvetlenül lefekvés előtt hallgatsz zenét vagy podcastot.

Az EDIFIER WH950NB többféle hallgatási módot kínál

A többfunkciós gombbal könnyedén válthatsz a kívánt hallgatási módok között. Az EDIFIER WH950NB vezeték nélküli fejhallgató például zene, játék és színházi módot kínál. Ráadásul a biztonságos hangerőbeállítással biztonságosan hallgathatod és megóvhatod a hallásodat. A vezérlés az Edifier Connect alkalmazásban érhető el. Ha engedélyezve van, az EDIFIER WH950NB fejhallgató maximális hangerőhatára 85 dB-ig állítható. Élvezd kedvenc zenédet anélkül, hogy aggódnod kellene a halláskárosodás miatt!


Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.3 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.3 Kész!
Támogatott kodekek
LDAC, SBC Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!
Zajcsökkentés
Aktív (ANC) Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
40 000 Hz Kész!
Érzékenység
91 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
55 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
55 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

Tömeg

Tömeg
296 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

További változatok EDIFIER WH950NB bézs termékhez:

EDIFIER WH950NB fekete

Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.3, A2DP, AVRCP, HFP, LDAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-40000 Hz frekvenciatartomány, 91 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 55 óra akkumulátor üzemidő
Kosárba
59 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EDIFIER WH950NB bézs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EDIFIER WH950NB béžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EDIFIER WH950NB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EDIFIER WH950NB beige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EDIFIER WH950NB beige.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ