Shop roku Shop roku

Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit

Termékkatalógus
Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit
4,0 1 értékelés
IP kamera -1920x1080, 180 °, halszem, H.264, M-JPEG, mozgás és hangérzékelő, LAN, WiFi (802.11 b / g / n), WPS,Plug&View, microSD kártya, RF modul, 1 PIR mozgásérzékelő, 2x ajtó érzékelő , 1x hőmérséklet / páratartalom érzékelő
Kód:  NF312k1 Termékszám:  IC-5170SC Gyártó honlapja:

Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit

Intelligens otthoni biztonság

Az Edimax Wireless IP kamerával otthonodat biztonságban tudhatod. A 180 ° -os széles látószögnek és a halszem hatásnak köszönhetően több hely figyelhető meg, mint a hagyományos WiFi kameráknál. A felvételt FullHD minőségben rögzítik, és MicroSD kártyán tárolják, vagy feltöltő tárolásra kerülnek.

További érzékelők a maximális biztonság érdekében

A fényképezőgépen egy pár ajtós (ablak) érzékelő, egy PIR mozgásérzékelő és egy hőmérséklet és páratartalom érzékelő is található. Ha az érzékelők bizonyos mozgásokat vagy változtatásokat rögzítenek, azonnal értesítést küldenek okostelefonodra. Minden eszköz kompatibilis bármely WiFi routerrel, így a hálózatkezelés nagyon egyszerű.

Ajtó és ablakérzékelő

A tökéletes otthoni biztonság kedvéért nézzük meg az épület egyes bejáratait, például ablakokat vagy ajtókat. Az Edimax kiegészítő érzékelővel könnyen kezelhető ez a művelet. Az érzékelőt csak az ajtóra kell csatlakoztatni (ablak) a vezeték nélküli WiFi hálózathoz. Ha zavar keletkezik, azonnal értesítést kap.

Mozgásérzékelő

A passzív infravörös mozgásérzékelő (PIR) minden hőmérsékletváltozást rögzít, lehetővé téve a megfigyelt helyiségben lévő bármely mozgás észlelését. Behatolás esetén azonnal értesítést kapsz az okostelefonodra.

Mindenre egy alkalmazás

Az intelligens EdLife mobilalkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatod az egyes eszközöket és küldhetsz értesítéseket. A megfigyelt területen valós idejű kamerafelvételt, hőmérsékletet és páratartalmat is megtekinthetsz. Most nem fog hiányozni semmi, és az otthonodat alaposan felügyelni tudod bárhonnan

Maximális rugalmasság

Az összes kamerarögzítést cloudban tárolhatod, mint például az Edimax Cloud, a Google Drive vagy a Dropbox, hogy azonnali hozzáférést biztosítson az internethez csatlakozó mobileszközökhöz.

Paraméterek

Szélesség
40,8 mm Kész!
Magasság
131,57 mm Kész!
Mélység
39,3 mm Kész!
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Méret

Szélesség
40,8 mm Kész!
Magasság
131,57 mm Kész!
Mélység
39,3 mm Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Betekintési szög
180 ° Kész!
Videó kompresszió
MJPEG, H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
MicroSD/SDHC slot, WiFi Kész!
SD kártya max. méret
64 GB Kész!

Méretek

Szélesség
40,8 mm Kész!
Magasság
131,57 mm Kész!
Mélység
39,3 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ