A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Samsung MB

Edzett Üvegfólia Coolpad Modena 2 Telefonhoz

Termékkatalógus
Edzett Üvegfólia Coolpad Modena 2 Telefonhoz
Üvegfólia - 9H keménységű, nagy érintés érzékenység, buborékmentes, lekerekített élekkel
Kód:  TG021s Termékszám:  TGP-CM2-03

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Edzett Üvegfólia Coolpad Modena 2 Telefonhoz

Nem csomagolásban használod készülékedet mégis teljesen biztos szeretnél lenni abban, hogy nem karcolódik meg a kijelzője? Ez könnyen megoldható az edzett üvegfóliával.

Az átlátszó és rugalmas, 0,3 mm vastagságú védőréteg megóvja telefonod képernyőjét a karcolásoktól, ütődésektől és ujjlenyomatoktól.

Fő előnyök

  • 9H keménységű
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Buborékmentes
  • Pontosan illeszkedik a mobiltelefon alakjához


Kemény és tartós

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a vedő üveg alatt nem maradnak buborékok. Az Edzett üvegfólia 9H keménységű, amely háromszor erősebb, mint egy hagyományos fólia. Védi telefonját az éles dolgok karcolásától mintpéldául kés, kulcs vagy hasonlók. 

Egyszerű felhelyezés

A fólia teljes felülete edzett üveggel borított. A hátlapja szilikonnal borított a könnyebb felhelyezés érdekében. A fólia teljes mértékben tapad és illeszkedik a képernyőre, nem maradnak buborékok alatta. Minden, ami a felhelyezéshez szükséges, megtalálható a csomagban.

Paraméterek

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Edzett Üvegfólia Coolpad Modena 2 Telefonhoz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 0.3mm pro Coolpad Modena 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0.3 mm pre Coolpad Modena 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0.3mm für Coolpad Modena 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0.3mm für Coolpad Modena 2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ