AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tempered Glass Protector 0.3mm

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector 0.3mm
5 1 értékelés
Üvegfólia - Sony Xperia XZ készülékre, 9H keménységű, nagy érintőképernyő érzékenység, nem keletkeznek buborékok, lekerekített élek
Kód:  TG010m5 Termékszám:  TGP-SXZ-03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0.3mm

Mobiltelefonod tok nélkül használod? Nem szereted a különböző telefon tokokat, de nem szeretnéd, hogy készüléked képernyője megkarcolódjon? Erre a problémára megoldás a Tempered Glass Protector.

Átlátszó, rugalmas, 0.3mm vastagságú védelem, amely megvédi a képernyőt a karcolástól, csökkenti az ütések által keletkezett károsodást, és a nemkívánt ujjlenyomatok sem okoznak immár problémát.

Legfontosabb jellemzők

  • 9H keménység
  • Edzett üveg
  • Nem csökkenti az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem keletkeznek alatta buborékok
  • Pontosan követi a telefon alakját

Ellenálló és tartós

Az egyedülálló technológiának köszönhetően az üveg alatt nem keletkeznek buborékok, és a készüléken szinte láthatatlan. A Tempered Glass Protector 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy három-szor erősebb, mint a hagyományos fólia. Védelmet biztosít az éles tárgyakkal szemben, mint például a kés vagy kulcs.

Egyszerű használat

A fólia felülete üvegből készült. A hátsó oldalát rendkívül tapadós szilikon borítja. A készülék képernyője és a fólia között nem marad egy kis rés sem. Használatához minden szükséges eszközt megtalálsz a csomagban.

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector 0.3mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 0.3mm pro Sony Xperia XZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0.3mm pre Sony Xperia XZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3 mm für Sony Xperia XZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3 mm für Sony Xperia XZ.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ