A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Samsung MB

Tempered Glass Protector 3D Samsung Galaxy S7 Black

Termékkatalógus
Tempered Glass Protector 3D Samsung Galaxy S7 Black
4,0 2 értékelés
Üvegfólia - 9H keménységű, nem csökkenti a képernyő érzékenységét, buborékmentes felhelyezhetőség, lekerekített szélekkel
Kód:  TG005o7f Termékszám:  TGP-SG7B-01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 3D Samsung Galaxy S7 Black

Tok nélkül hordja telefonját? Mégis biztonságban szeretné tudni kijelzőjét a karcolásoktól, szennyeződésektől? Problémájára tökéletes megoldást kínál ez a képernyővédő üvegfólia.

Átlátszó és rugalmas védelmet nyújt, a 0,3 mm vastagságú fólia megvédi a készüléket a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén.

Főbb jellemzők

  • 9H keménység
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Buborékmentes felhelyezhetőség
  • Pontosan követi a telefon alakját

Nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló technológia nem hagy a védőüvegen buborékokat, így szinte láthatatlan. A Tempered Glass Protector védőüveget 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint a hagyományos fólia. Még az éles tárgyak, például a kés vagy kulcsok ellen is védelmet nyújt.

 

Egyszerű alkalmazás

A fólia teljes felülete kemény üvegből készült. A hátsó oldala rendkívül tapadós szilikonnal van borítva, és egyszerűen felragasztható. A fólia és a képernyő között kis hézag sem marad. A csomagban minden, a felhelyezéssel kapcsolatos információt megtalál.

 

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tempered Glass Protector 3D Samsung Galaxy S7 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 3D pro Samsung Galaxy S7 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 3D pre Samsung Galaxy S7 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gehärtetes Glas Protector 3D für Samsung Galaxy S7 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gehärtetes Glas Protector 3D für Samsung Galaxy S7 Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ