A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Edzett üvegvédő 0,3mm az Amazon Echo Show 5 számára

Termékkatalógus
Edzett üvegvédő 0,3mm az Amazon Echo Show 5 számára
Üvegfólia 0,3 mm, 2,5D, nagy 9H-s keménység, képernyővédő sérülések ellen, érintésérzékenység fenntartása, nem feltűnő megjelenés, pontosan kivágott nyílások, nem hagy buborékokat
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  TGPd452 Termékszám:  TGP-AES5-03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Edzett üvegvédő 0,3mm az Amazon Echo Show 5 számára Megszűnt

Edzett üvegvédő 0,3mm az Amazon Echo Show 5 számára

A Tempered Glass Protector 0.3mm Amazon Echo Show 5-höz több, mint kijelzővédő

A japán Asahi üvegfóliája három különböző rétegből áll. A felső réteg megakadályozza az ujjlenyomatok kialakulását, a középső védelmet biztosít a kijelző számára, míg az alsó, ragadós epoxi réteg a buborékmentes rögzítésért felel.

A keménységi skálán

A Amazon Echo Show 5-höz való Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfóliát a jól ismert Mohs-féle keménységi skálán magas, 9H keménység jellemzi. Ez a második legmagasabb keménységi fok az ásványok világában, úgyhogy a kijelző tökéletes védelmet élvez a fémtárgyak okozta ütődésekkel és sérülésekkel szemben.

Széles választék

Az okostelefon üvegfóliák csak egy része a különböző típusú eszközökhöz készült termékek széles választékának. A tabletektől és az okosóráktól a tükörreflexes fényképezőgépekig és a GoPro kamerákig.

A Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfólia Amazon Echo Show 5-höz felhelyezése

A csomagban az üvegfólia mellett egy útmutatót és egy speciális szettet is találsz a kijelző alapos tisztításához.

A Tempered Glass Protector 0.3mm Amazon Echo Show 5-höz erős védelmet nyújt

A Tempered Glass Protector 0.3mm üvegfólia Amazon Echo Show 5-höz még az erős ütődések ellen is megvédheti a kijelzőt, miközben jelentősen magasabb szintű védelmet és ellenállóságot biztosít, mint a hagyományos kijelzővédők.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempered Glass Protector 0.3mm pro Amazon Echo Show 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempered Glass Protector 0.3 mm na Amazon Echo Show 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3mm für Amazon Echo Show 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tempered Glass Protector 0,3mm für Amazon Echo Show 5.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ