A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Egérpadok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Textil
(337)
Gumi
(216)
Műbőr
(68)
Poliészter
(57)
Műanyag
(36)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(5)
Fehér
(32)
Fekete
(347)
Piros
(33)
Lila
(12)
Grafit
(1)
Barna
(10)
Krémszínű
(1)
Kék
(40)
Narancssárga
(5)
Rózsaszín
(30)
Ezüst
(4)
Világoskék
(1)
Világosszürke
(1)
Szürke
(35)
Sötétkék
(2)
Sötétszürke
(1)
Türkizkék
(3)
Többszínű
(88)
Borvörös
(1)
Zöld
(13)
Arany
(2)
Sárga
(7)

Az egérpad nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítője is bármely munkaállomásnak. Anyagok, minták és méretek széles választékából szemezgethetünk annak érdekében, hogy az egérpad megfeleljen mind az ergonómiai igényeknek, mind a felhasználó személyes stílusának. Az egéralátét javítja az egér mozgását, védi az íróasztalt a karcolásoktól, és dekorációként is szolgálhat, továbbá, javítja a munka kényelmét és hozzájárul a jó játékeredmények eléréshez. Alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik rendszeresen használnak számítógépet otthon, valamint a játék fanatikusoknak és az irodai dolgozóknak. A kínálatból különböző méretű és anyagú egéralátét típusok közül választhatsz. Az ergonomikus kialakítású csuklótámaszt is tartalmazó padok az ún. ismétlődő terhelések okozta sérülés (RSI) megakadályozására szolgálnak. Hogyan válasszunk az egérpadok közül úgy, hogy az személyre szabott legyen? Olvass tovább, az alábbi sorokban szívesen adunk tanácsot.

Tovább

Hogyan válasszunk az egérpadok közül a lehető legjobban összpontosítva a stílusra?

Egérpad választása előtt állsz és nem tudod, hogy melyik lenne a legjobb? Egérpadok sokféle formában és méretben léteznek. Az egyszerű szövetből készült változatoktól a háttérvilágítással vagy csuklótámasszal ellátott kifinomult modellekig minden egéralátét különleges előnyöket kínál. Néhányat a grafikai munka során végzett precíz mozgásokhoz terveztek, míg mások a sebességet szolgálják, amit a gamerek különösen értékelni fognak.

Az egéralátét variációk felosztása felhasználás szerint

Egyszerű kialakítású irodai egérpad

A felhasználók leggyakrabban az egyszerű egéralátét mellett döntenek. Ezek az egérpadok otthoni és irodai használatra egyaránt alkalmasak. Gyártásuk során leggyakrabban textilt és gumit használnak. Az irodai egéralátét a hosszú távú kényelemre és a hatékonyságra fókuszálva készül. Egyszerű, mégis elegáns dizájnnal rendelkezik, amely könnyen illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe. A kiváló minőségű anyagokból készült irodai egérpad biztosítja a zökkenőmentes mozgást és javítja a kurzor pontosságát. A csúszásmentes talp biztosítja, hogy az egérpad a gyors mozdulatok közben is a helyén maradjon, hozzájárulva az ellenőrzöttebb irányításhoz.

A gamer egéralátét a legjobb teljesítményt nyújtja

A gamer egérpadok általában jellemző egyedi lenyomattal, valamelyik játék témájával és rendszerint nagyon jó csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Speciális anyagok felhasználásával készülnek, ami nagy pontosságot és az egér optimális siklását eredményezi. A textil anyagokon kívül szilikont, különböző műanyagokat, alumíniumot vagy üveget is használnak a gyártásuk során. Bármilyen videójátékot is játszol, a gamer egérpad stabilitása akár egy lépéssel is közelebb visz a győzelemhez. A gamer egérpad kifejezetten a játékosok igényeihez készül, ahol minden milliméter és minden milliszekundum számít. Gyakran nagyobbak, mint a hagyományos egérpadok, hogy lehetővé tegyék a játék közbeni kiterjedt egérmozgásokat, és a felületüket gyors siklásra vagy nagy követési pontosságra optimalizálták. A gamer egérpad olyan kiegészítő funkciókkal is rendelkezhet, mint a háttérvilágítás vagy a folyadékálló felület, amelyek növelik a praktikumot és az esztétikát.

A gamer egérpad integrált USB portokkal is rendelkezhet

A gamer egérpad rendelkezhet integrált USB portokkal, amelyek lehetővé teszik más perifériák, például billentyűzetek vagy pendrive-ok közvetlen csatlakoztatását az egérpadhoz. Ez a funkció növeli a játék közbeni funkcionalitást, ugyanakkor a számítógéphez vezető kábelek számának csökkentésével segít rendben tartani az asztalt.

i

Kínálatunkból olyan fejhallgatós gamer szetteket is vásárolhatsz, amelyekben a billentyűzeten és az egéren kívül fejhallgató, illetve egérpad is található.

Egy ergonomikus egérpad minimalizálja a fájdalmat

Az ilyen egérpadok leggyakoribb kiegészítője a zselépárnás csuklótámasz, de egyes modelleknél a zselé helyett akár memóriahabot is használhatnak. Mindkét típusú ergonomikus egérpad tehermentesíti a csuklót és az ún. ismétlődő terhelések okozta sérülés (RSI) megakadályozására szolgálnak, amely a kéztőcsatorna-szindróma kialakulását is eredményezheti. Mindenkinek, aki naponta legalább 8 órát tölt számítógép használatával ajánljuk ezeket a zselés egérpad változatokat. Gyakran tartalmaznak puha csuklótámaszt, hogy segítsenek semleges helyzetben tartani a kezet, és csökkentsék a csuklóra nehezedő nyomást. Az ergonomikus egéralátét változatokat úgy tervezték, hogy elősegítsék a természetesebb kéztartást, miközben zökkenőmentes egérmozgást biztosítanak.

i

Az ergonomikus egérpad zselés töltése pihenteti a csuklót

Az ergonomikus egérpad a csukló nyomásának enyhítésére használható. Géltöltetet tartalmaz, amely enyhíti a csuklófájdalmakat és a hosszú órákon át tartó munka során jelentkező feszültséget. Ez a típus ideális az ismétlődő stressztől szenvedő vagy már meglévő csuklóproblémákkal küzdő felhasználók számára. Ha többet szeretnél megtudni, látogass el a zselés egérpadok kategóriába.


C-TECH irodai egéralátét
Irodai egéralátét

Alza Rapture egéralátét
Gamer egéralátét

Gembird ergonomikus egéralátét
Ergonomikus egéralátét

Az egérpad anyaga szintén befolyásolhatja annak tartósságát és tisztíthatóságát. Mindenképpen vedd figyelembe a méretet is, amelynek illeszkednie kell a munkaterületedhez és egérhasználati stílusodhoz.

Az egérpad és billentyűzetpad kombinációja

Nincs egér- és billentyűzet alátéted?

Az egér- és billentyűzetpad ideális azoknak a felhasználóknak, akik egységes és letisztult megjelenést keresnek a munkaterületükön. Az ilyen kiegészítő elég nagy felületet biztosít mindkét eszköz kényelmes elhelyezéséhez, lehetővé téve a könnyű kezelhetőséget és javítva az íróasztal szervezést. Az egér- és billentyűzet alátét megvédi az íróasztal felületét a karcolásoktól, és egységes felületet biztosít mindkét eszköz mozgatásához, ami hatékonyabb munkavégzést eredményez.


XXL gamer egérpad

Melyek az egérpad legfontosabb paraméterei?

Fontos, hogy az általad megálmodott egérpad megfeleljen néhány kulcsfontosságú paraméternek, amelyek nagyban befolyásolhatják a használatot. A mérettől kezdve az anyagon át a különleges tulajdonságokig és a dizájnig ezeknek a tényezőknek a megfelelő kombinációja biztosítja, hogy az egérpad nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is legyen, és hozzájáruljon a kényelemhez a hosszú órákon át tartó munka vagy játék közben.

  • Figyelj az igényeidnek megfelelő speciális tulajdonságokra (pl. csúszásmentes felület vagy vízállóság).
  • A személyes ízlésed szerinti, vagy a belső térhez illeszkedő dizájn kiválasztása szintén döntő tényező lehet.
  • Válaszd ki az egérpad méretét a munkaterületednek és egérhasználati stílusodnak megfelelően.
  • Ne feledkezz meg az ergonómiáról sem, ha hosszú órákat töltesz a számítógép előtt.
  • Gondoskodj arról, hogy az egérpad anyaga kényelmes tapintású és tartós legyen.

Az egérpad mérete korlátozza a mozgást

Az egérpad mérete kulcsfontosságú szerepet játszik a kényelem és a használat szempontjából. Az S-től 3XL-ig terjedő mérettartomány lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő egérpad variációt válasszák. A kisebb egérpad (S, M) alkalmas szűk munkaterületekre, vagy azoknak, akik a nagyobb pontosságot részesítik előnyben. A nagyobb egérpad (L, XL, 2XL, 3XL) nagyobb mozgásteret biztosít az egér mozgatásához, amit különösen a gamerek és a grafikus alkalmazásokban dolgozók értékelnek majd.

Különböző méretű egéralátét kínálat

  • Kis egérpad –  400 × 300 mm-ig, otthoni használatra vagy kisebb íróasztalokhoz.
  • Egérpad XXL – szakembereknek, például grafikusoknak és tervezőknek, de gamereknek is alkalmasak.
  • A billentyűzet alá is helyezhető egéralátét– az ergonomikus kidolgozás megkönnyíti az írást és az egér mozgatását. A párnák különböző merevítőkkel és támaszokkal rendelkeznek azon a részen, ahol a felhasználó csuklója az asztalhoz ér. Némelyiket játéktémával dekorálták, ezért a számítógépes játékok kedvelői számára lehet érdekes választás.

Bármekkora egérpad változatot is választasz, az időnkénti tisztításáról sose feledkezz meg. Az egéralátét tisztán tartása majdnem ugyanolyan fontos, mint az egér és a billentyűzet fertőtlenítése.

Különböző anyagból készült egérpadok

Minden anyagnak más tulajdonságai és megjelenése van, ezért a kiválasztás nagyrészt szubjektív alapon történik. Amikor egérpadot választasz, vedd figyelembe, hogy számodra melyik anyag a legmegfelelőbb. Míg egyesek a puha gumi alapú, textil felületű alátéteket kedvelik, mások inkább a kemény felületre esküsznek, és inkább a dúralumíniumból készült egérpad típusokat részesítik előnyben. Az anyag, amelyből egy egérpad készül, jelentős hatással van annak funkcionalitására és tartósságára. A szövet egéralátét kényelmes felületet és jó tapadást biztosít, míg egy műanyag és fém egérpad a gyorsaságra és a könnyű karbantarthatóságra fókuszál. A szilikon modellek viszont tartósságukkal és rugalmasságukkal tűnnek ki.

A műbőr egérpad sima és kényelmes felületet biztosít az egér könnyű mozgatásához, miközben kifinomult megjelenést kölcsönöz a munkaterületnek. Az memóriahab viszont alkalmazkodik a csukló alakjához, csökkentve a nyomást és megelőzve a fájdalmat a hosszan tartó használat során.

Textil és gumi egérpad

  • A leggyakrabban használt anyag kedvező ár/minőség arány mellett.
  • A textíliát a pad tetején használják, a gumi az alsó részt borítja.
  • Biztosítja az egérpad optimális tapadását az asztal felületére így az egér nagyobb pontossággal használható.

Szilikon egérpad

  • Könnyen karbantartható, vízzel leöblíthető.
  • Kiválóan hordozható - az ilyen egéralátét könnyen feltekerhető.
  • Nagyon jól tapad az asztal felületére, csökkenti a súrlódást és növeli az egér pontosságát.

Műbőr egérpad

  • Stílusos egérpadok készülnek ebből az anyagból is, amelyek hűen utánozzák a bőrt.
  • Megjelenése illeszkedik a stílusos munkahelyekre és irodákba.

Szintetikus anyagok – PVC, polimer, polikarbonát és műanyag

  • Tartós anyagok, amelyekkel a gyártók különösen a gamereket célozzák meg, mivel ezek az egérpadok maximalizálják a célzási pontosságot.
  • A műanyag és kemény padokon az egér általában jobban  csúszik, így az irányítás sokkal érzékenyebb.

Speciális anyagok – dúralumínium és üveg

  • Rendkívül tartós prémium anyagok a high-end gamerek számára.
  • A tökéletesen sima felület pontos egérvezetést biztosít.

Az egérpad különleges tulajdonságai

Az egérpad különleges tulajdonságai fontosak, mivel nagyban javíthatják mind a munka, mind a játékélményt. A csúszásmentes talpaktól kezdve a vízálló felületen át a jobb hangulatot biztosító háttérvilágításig ezek a funkciók a felhasználók egyedi igényeinek megfelelően vannak kialakítva. Az olyan ergonómiai funkciók, mint a gél csuklótámaszok támogatást és kényelmet biztosítanak, míg az antisztatikus felület megvédi az érzékeny elektronikus alkatrészeket.

  • A vízálló kivitel megvédi a padot a véletlenül kifolyt folyadékoktól.
  • Az antisztatikus kezelés segít megvédeni az elektronikus alkatrészeket a statikus elektromosságtól.
  • A csúszásmentes egérpad biztosítja, hogy az még folyamatos használat mellett is a helyén maradjon.
  • A háttérvilágítással ellátott egérpad esztétikusabbá teszi és javítja a láthatóságot a sötétben.
  • A gél csuklótámasz ergonomikus alátámasztást nyújt, és csökkenti a hosszan tartó használatból eredő fájdalom kockázatát.

Világító gamer egéralátét

Az egérpadok különböző dizájnban kaphatóak

Ha egy erőteljes gaming konfigurációval rendelkezel gamer egérrel és billentyűzettel akkor szinte szükségszerű, hogy az egérpad dizájnja is a kedvenc grafikus vagy játék témát hangsúlyozza. Van olyan egéralátét is, amely visszafogott gyermekeknek szánt motívummal rendelkezik. Természetesen létezik monokróm kivitelű egérpad is.

Egy dizájner egérpad az álmod?

Az, hogy egy egérpad milyen megjelenésű, tisztán egyéni kérdés. Míg egyes felhasználók a minimalista és professzionális dizájnt kedvelik, mások a merészebb játék- és filmtémákat részesítik előnyben. A dizájn kiválasztásnak tükröznie kell a személyes stílusodat, és ki kell egészítenie a környezeted esztétikáját. A boltokban minták széles skálája elérhető, a monokrómtól kezdve az absztrakt mintákon át a népszerű játék- és filmfigurák licencelt ábrázolásáig.

Egérpad játék- és filmtémákkal

játék- és filmes témájú egéralátét nagyszerű a popkultúra rajongói számára, akik ki szeretnék fejezni szenvedélyüket a munkahelyi vagy játékkörnyezetben. Az ilyen egérpadok minták széles választékában kaphatóak, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját ízlésükhöz igazítsák a teret. A vizuális vonzerő mellett egy ilyen egérpad a hagyományos játékmodellek összes funkcionális előnyét kínálja, beleértve a sima felületet az egér könnyű mozgatásához és a kopásállóságot is.

i

A legjobb egérpad variációkat nálunk szerezheted be

legjobb egérpadokat az különbözteti meg, hogy képesek kielégíteni a felhasználók különböző igényeit - a gamerek által megkövetelt nagy pontosságtól és sebességtől kezdve az irodai környezetbe való elegáns kialakításon át az egészségüket óvni kívánóknak szánt ergonomikus funkciókig. Ha még mindig tanácstalan vagy, nézd meg, mit mondanak a vásárlók az egyes egérpadok használata után. Az értékelések segíthetnek a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rapture RESPAWN GLOW 2.0 XL - fekete Szállításra kész > 10 db
Egérpad - XL méret, RGB háttérvilágítás (14 üzemmód), 2 szintű háttérvilágítás fényereje, vezérlőpanel USB-C csatlakozóval és gombokkal a háttérvilágítási mód kikapcsolásához és módosításához, csúszásgátló alsó réteg, anyag textil (poliészter) és gumi, méretek 900 × 300 × 3 mm
8 190 Ft

2.
SteelSeries QcK Heavy XXL Szállításra kész > 5 db
Egérpad (billentyűzet alá is) - mérete XXL, anyaga textil, mérete 90×0,4×40 cm, fekete kivitel
13 890 Ft

3.
ASUS ROG SHEATH Szállításra kész > 5 db
Egérpad (billentyűzet alá is) - anyaga textil és szilikon, mérete 90×0,3×44 cm, fekete kivitel
15 490 Ft

Még több
621 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,1
Rapture RESPAWN GLOW 2.0 XL - fekete
Egérpad - XL méret, RGB háttérvilágítás (14 üzemmód), 2 szintű háttérvilágítás fényereje, vezérlőpanel USB-C csatlakozóval és gombokkal a háttérvilágítási mód kikapcsolásához és módosításához, csúszásgátló alsó réteg, anyag textil (poliészter) és gumi, méretek 900 × 300 × 3 mm
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTMP002i
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 37×
MOSH Table mat, fekete L
Íróasztal alátét - fekete, L (90 × 45 cm)
5 510 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ITfin06
Arany középút Kiváló ár/érték arány
SteelSeries QcK Heavy XXL - Egérpad
Típusok
4,8 91×
SteelSeries QcK Heavy XXL
Egérpad (billentyűzet alá is) - mérete XXL, anyaga textil, mérete 90×0,4×40 cm, fekete kivitel
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR074da
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
ASUS ROG Hone Ace XXL
Egérpad (billentyűzet alá is) - mérete XXL, anyaga textil, mérete 90×0,3×40 cm, fekete és kék kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA774b3c9
4,8
Star Wars - The Mandalorian Boba Fett - gamer egérpad asztalra
Egérpad (billentyűzet alá is) - mérete XL, anyaga poliészter, mérete 80×0,4×35 cm, többszínű kivitel
8 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0217k
4,8 37×
MOSH Table mat, égszínkék L
Íróasztal alátét - égszínkék, L (90 × 45 cm)
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ITfin09
5,0
Pokémon UP: GS Frosted Forest - Játszószőnyeg
Kártya alátét - anyaga textil, világoskék kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06794
4,4
ASUS ROG Scabbard II Medium
Egérpad - mérete M, anyaga textil, mérete 40×0,3×36 cm, fekete és piros kivitel
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA774b3c3
Logitech Desk Mat Studio Series - Mid Grey - Egérpad
Típusok
4,8 162×
Logitech Desk Mat Studio Series - Mid Grey
Egérpad (billentyűzet alá is) - anyaga szövet, mérete 70×0,2×30 cm, szürke kivitel
8 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG199k1
4,7 132×
C-TECH MP-01W World
Egérpad - anyaga textil és gumi, mérete 90×0,4×27 cm, fehér, fekete és szürke kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC505n6
5,0
Marvel - Marvel Logo - gamer alátét az asztalra
Egérpad (billentyűzet alá is) - mérete XL, anyaga textil, mérete 80×0,4×30 cm
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0765
4,8 37×
MOSH Table mat, égszínkék M
Íróasztal alátét - égszínkék, M (70 × 35 cm)
4 980 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ITfin08
4,9 14×
Corsair MM350 PRO Extended XL
Egérpad - mérete XL, anyaga textil, mérete 93×0,5×40 cm, fekete és szürke kivitel
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CORpk35p
4,8 80×
C-TECH ANTHEA ARC gaming XXL
Egérpad (billentyűzet alá is) - mérete XL, anyaga textil, mérete 90×0,4×27 cm, többszínű kivitel
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC505a12b
Logitech Mouse Pad Studio Series - Graphite - Egérpad
Típusok
4,8 79×
Logitech Mouse Pad Studio Series - Graphite
Egérpad - anyaga szövet, mérete 23×0,2×20 cm, grafit kivitel
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG199i1
4,8
Star Wars - gamer alátét az asztalra
Egérpad (billentyűzet alá is) - mérete XL, anyaga textil, mérete 80×0,4×35 cm, többszínű kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0764
4,8 37×
MOSH Table mat, szürke M
Íróasztal alátét - szürke, M (70 × 35 cm)
4 980 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ITfin11
4,9 70×
ASUS ROG SHEATH
Egérpad (billentyűzet alá is) - anyaga textil és szilikon, mérete 90×0,3×44 cm, fekete kivitel
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA744b2a
4,5 24×
Orico AMP2218 ezüst alumínium
Egérpad - anyaga alumínium, mérete 22×0,2×18 cm, ezüst kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0775
4,6 736×
Hama zselés, fekete
Egérpad - anyaga textil, csuklótámasszal, zselés párna, mérete 20,5×2×23,2 cm, fekete kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB625e
5,0
PlayStation - gamer alátét asztalra, világító
Egérpad (billentyűzet alá is) - anyaga textil és gumi, háttérvilágítással, fehér és kék kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2115c
4,8 37×
MOSH Table mat menta L
Íróasztal alátét - menta színű, L (90×45 cm)
5 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ITfin15
4,6 25×
HyperX Pulsefire Mat - XL
Egérpad - mérete XL, anyaga textil és gumi, mérete 90×0,3×42 cm, fekete kivitel
11 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS996b7a3
Logitech Mouse Pad Studio Series - Darker Rose - Egérpad
Típusok
4,8 79×
Logitech Mouse Pad Studio Series - Darker Rose
Egérpad - anyaga szövet, mérete 23×0,2×20 cm, rózsaszín kivitel
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG199i2

Egérpadok

cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...

Egérpadok

A Egérpadok kategóriában összesen 622 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egérpadok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább egérpadok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egérpadok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egérpadok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ