A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

EHANG184 AAV

Termékkatalógus
EHANG184 AAV
Drón - kamera nélkül 23 perc üzemidő, 96 km/h max. sebesség,, tömege: 200000 g, csomag tartalma: modell
Kód:  LILYDR2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EHANG184 AAV

Forradalom következik az A pontból B pontba jutás terén. Gondolt arra valaha, hogy saját drónja lehet, ami elviszi Önt üzleti tárgyalásokra, a hivatalba és máshova? Többé nem kell a vezetéssel foglalkoznia, soha nem kerül dugóba. Az EHANG184 AAV intelligens drón pilóta nélküli kvadrokopter egy utas szállítására. A drón teljesen egyedül irányítja magát annak alapján, hogy Ön megadja a kívánt célpont helyét az elektronikus térképen, amelyet a drónt vezérlő tablet jeleníti meg.

Legfontosabb jellemzői

  • A közlekedés forradalmian új módja
  • Pilóta nélküli működés, a cél az utas biztonsága
  • A hagyományos helikopterrel összehasonlítva nagyon kis méretek és csekély súly
  • Csak elektromos motorokat használ
  • Az akkumulátor képes kezelni akár 23 perces repülést közel 100 km / h sebességgel
  • A feltöltés csak 2-4 óráig tart
  • Útvonal könnyen meghatározható a térképen, benne a felszállás és leszállás egy-egy kattintással

Fókuszban az utas biztonsága

Négy láb és nyolc légcsavar biztosítja a szükséges repülőerőt és a biztonságot. A rendszer úgy van kialakítva, hogy a drónnak akkor is sikerült biztonságosan landolni, ha az egyik propeller esetleg meghibásodik, vagy az egyik elektromos rendszer kihagy. 

A 184 AAV-nek beépített biztonsági protokollja van, amely bármely alkatrész meghibásodása vagy a központtal való kapcsolat kiesése esetén azonnal leszáll a legközelebbi lehetséges területen. Minden kommunikáció titkosított, és minden AAV saját biztonsági kulcsot kap, amely lehetetlenné teszi, hogy a drónt távolról vezéreljék.

Irányító központ

Az irányító központ nemcsak a repülési magasságban levő időjárási viszonyokat értékeli, hanem a többi repülési útvonalat és az összes többi tényezőt, amelyek hatással lehetnek a repülés zökkenőmentes lefolyására. Amennyiben bármilyen kétség vagy váratlan esemény történik, azonnal felméri a helyzetet, és irányítja a drón leszállását a legközelebbi biztonságos helyre, vagy ha az csak szándékozik felszállni, törli a repülést és letiltja addig, amíg minden rendben lesz.

 

Paraméterek

SD-kártyahely
Nem Kész!
Töltési idő
240 perc Kész!
Tömeg
200 000 g Kész!
Csomag tartalma
Drón Kész!

Memória

SD-kártyahely
Nem Kész!

Akkumulátor

Töltési idő
240 perc Kész!

Tömeg

Tömeg
200 000 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

EHANG184 AAV egy kísérleti személyi drón,ami kb 1 milliárd forintot ér. Mert a "modell" súlyának 200000g van írva,azaz 200 kilogramm. Ugye csak vicc?

Kérdések és válaszok: EHANG184 AAV
Kiegészítők: EHANG184 AAV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EHANG 184 AAV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EHANG184 AAV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EHANG 184 AAV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EHANG 184 AAV.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ