30 dnů na vrácení Shop roku

Eightcups intelligens üveg - ezüst

Termékkatalógus
Eightcups intelligens üveg - ezüst
Kulacs az Android iOS-hez (a 9.0-os verziótól) vagy az Android-tól (4.3 vagy újabb verziótól), Bluetooth 4.0, max 60 ° C, az akkumulátor élettartama legfeljebb 1 hét, térfogata 330 ml
Kód:  ECSa03 Termékszám:  EC-S001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Eightcups intelligens üveg - ezüst

Probléma van a megfelelő ivási rendszer fenntartásában? Nem vagy egyedül, gyakori probléma. Több egészségügyi probléma megakadályozása egy olyan partnerrel, aki gondot visel. Megismertük Önt egy nyolcszögletű, 330 ml-es ezüstpalack, amely a LED-en keresztül elmondja, hogy ideje inni . A palack nagyon egyszerű megjelenésű, és nem hagy semmilyen ujjlenyomatot a felületen. Átlátszó üvegnyitással láthatja, mennyi folyadék van a palacApproxan.

A Eightcups ezüstpalack legfontosabb jellemzői

  • A EightCups figyeli és figyelemmel kíséri az Ön ivási rendszerét
  • Ez egy egészségtudatos Tritan-ból készült
  • A nyolccsapot párosítani kell egy iOS vagy Android alkalmazással
  • Az alkalmazásban figyelheti a napi folyadéApproxevitelt és a célokat
  • Az üvegben lévő akkumulátor legfeljebb egy hétig tart
  • Az üveg térfogata 330 ml

Egészség elsősorban

A Eightcups palack készült Tritan „s egészségtudatos műanyag. Nem kell aggódnia a káros anyagok felszabadításáért. Ön is öntsön meleg ital a palacApproxa, de maximum hőmérséklete 60 ° C. A magasabb hőmérséklet károsíthatja az üveget. 

Egy intelligens üveg még szórakoztatóbbá

A maximális funkcionalitás érdekében javasoljuk , hogy az üveget az iOS vagy az Android alkalmazáshoz CONNECT . Az egyetlen feltétel az, hogy a készüléknek Bluetooth 4.0-mal kell rendelkeznie. Ezután létrehoz egy fiókot az alkalmazásodban, ahol beállíthatja napi céljait és nyomon követheti statisztikáit. Az adatszinkronizálás minden alkalommal bekövetkezik, amikor a palackot a töltőpadra helyezi, ami esetleg nem minden nap, az üveg legfeljebb egyhetes adatait tárolja. A palackot maximum 3-4 órán belül fel kell tölteni. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eightcups intelligens üveg - ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eightcups chytrá láhev - stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eightcups inteligentná fľaša – strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acht Tassen intelligente Flasche - Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acht Tassen intelligente Flasche - Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ