A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Éjjeli lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(156)
Klasszikus
(31)
Retro
(8)
Indusztriális
(4)
Szín
Fehér
(85)
Fekete
(50)
Narancssárga
(12)
Kék
(11)
Többszínű
(10)
Anyag
Fa
(11)
Alumínium
(17)
(8)
Kerámia
(3)
Fém
(59)
Helyiség
Konyhába
(10)
Gyerekszobába
(208)
Hálószobába
(156)
Nappaliba
(123)
Folyosóra
(26)
Dolgozószobába
(132)
Ebédlőbe
(5)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(1)
Fali
(6)
Asztali
(261)
Függő
(1)
Beépíthető
(1)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(102)
Állítható színhőmérséklet
(82)
Érintéses vezérlésű
(52)
Fényszín beállítás (RGB)
(47)
Kapcsolóval
(45)
Foglalat
E14
(17)
E27
(8)
Integrált fényforrás
(94)
GY6.35
(5)
Fényáram
13 lm
9000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(107)
Semleges fehér
(106)
Hidegfehér
(80)
Energiafelhasználás
0,01 W
60 W
-

Az éjjeliszekrény lámpa megbízható és nélkülözhetetlen társ, amely minden este jó szolgálatot tesz mielőtt álomra hajtod a fejed. Az éjjeli lámpák kínálata rendkívül széles, így választáskor érdemes néhány szempontot szem előtt tartani. Mire figyeljünk tehát éjjeli lámpa választásakor? Szeretnénk néhány hasznos tanáccsal segíteni. Olvass tovább.

Tovább

Éjjeli lámpa - Gyerekszobába, hálószobába, asztali, fali, érintős

A modern éjjeli lámpa sokkal több, mint egyszerű használati tárgy, mely fényforrásként működik. Az éjjeli lámpák a hálószoba vagy gyerekszoba fontos dizájnelemeként is szolgálnak; egyedi kialakításukkal és fényük melegével otthonos, meghitt hangulatot varázsolnak otthonunkba, különösen a hosszú, hideg téli estéken, amikor kénytelenek vagyunk otthonunkba húzódni a kinti sötétség elől.

Éjjeli lámpák - Választék

Az éjjeli lámpák kínálata igazán széles, s a választékot nézve az embernek az az érzése támadhat, hogy talán nincs is két egyforma. Mégis, létezik néhány alaptípus, amelyek alapján az éjjeli lámpák csoportokba sorolhatók.

Éjjeli lámpa - Asztali

A leggyakoribb modell az éjjeli lámpa asztali kivitelben, amely a hagyományos talpas éjjeliszekrény lámpa. Az ilyen éjjeli lámpa hagyományos hangulatot kelt, és tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe.

Csíptetős éjjeliszekrény lámpa

A csíptetős éjjeliszekrény lámpa előnye, hogy nem foglal helyet. Az ilyen típusú éjjeli lámpa modellek egy csíptetővel rendelkeznek, amelynek segítségével a lámpa az asztalhoz, polchoz, más bútorhoz vagy kisebb lámpák esetében akár a függönyhöz is rögzíthető.

Ebben a kategóriában külön alcsoportot alkotnak a book light-ként ismert rendkívül kisméretű és könnyű, hajlékony nyakkal rendelkező csíptetős éjjeli lámpák, amelyek könyvhöz csíptethetők, s csak a könyv lapjaira vetnek fényt. Így anélkül olvashatunk éjjel, hogy hálótársunkat zavarnánk. Az ilyen típusú éjjeli lámpák hasznosak laptop vagy tablet használatakor is.

i

Nem minden éjszakai lámpa alkalmas olvasáshoz

A kínálatban olyan éjjeli lámpák is találhatók, amelyek fénye nem elég erős olvasáshoz. Az ilyen éjszakai világítás csak esztétikai funkciót tölt be, és inkább hangulati hatást kelt. Az ilyen éjszakai hangulat lámpa modellek jellemzően sokféle kivitelben és sok színes motívummal kaphatók. Létezik például éjszakai csillagfény lámpa vagy éjszakai égbolt lámpa is, amelyek főleg a gyerekszoba hangulatát képesek új szintre emelni.


Éjjeli lámpa asztali
Éjjeli lámpa - asztali

Csíptetős éjszakai lámpa
Éjjeli lámpa - csíptetős

Éjjeli lámpák - Milyen típus ideális a számodra?

Az éjjeli lámpák aszerint is két csoportra oszthatók, hogy hagyományos vagy smart (intelligens) lámpát keresel.

Hagyományos éjjeli lámpák, ahogy őket ismerjük

A hagyományos éjjeliszekrény lámpa egyszerűen csak teszi a dolgát, ahogy elvárjuk tőle. Fényt hoznak otthonodba és eloszlatják a sötétséget, meghitt hangulatot is képesek teremteni, de ezeken túl nem várunk tőlük extra funkciókat. Léteznek kétkaros modellek, de általában itt ki is merül az extra funkciók fogalma.

Smart éjszakai világítás - Modern funkciók a modern kor emberének

A smart (intelligens vagy okos) éjjeli lámpák modern funkciókkal könnyítik meg az életünket. Milyen előnyökre számíthatsz ezeknél a modelleknél?

  • A smart éjjeli lámpa USB kábelét más eszközök töltéséhez is használhatod.
  • Színhőmérséklet-beállítás a szórakozáshoz vagy a munka utáni kellemes pillanatokhoz.
  • A LED kijelző az aktuális időt, dátumot vagy akár a szobahőmérsékletet is mutatja.
  • A mobiltelefon kapcsolat biztosítja, hogy a smart éjszakai lámpa valamennyi funkcióját egyetlen eszközről vezérelhesd.

i

Érintős éjjeli lámpa

Az érintős éjjeli lámpa szükségtelen különcködésnek tűnhet, de ez egy olyan hasznos tervezési elem, mely modern és minimalista hatást kelt. Fel vagy le akarod kapcsolni a világítást? Az érintős éjjeli lámpa azonnal engedelmeskedik.

Modern éjjeli lámpa

A modern éjjeli lámpa elegáns és korszerű benyomást kelt. A smart éjszakai világítás fő előnye azonban azok a funkciók, amelyekre nem is feltétlenül számítanál tőlük.

Éjjeli lámpák: Néhány szó az izzókról

Éjjeli lámpa kiválasztásakor arra is érdemes figyelni, hogy milyen típusú izzót használ az adott lámpa.

Éjszakai LED lámpa - Hosszú élettartam és alacsony fogyasztás

Az éjjeli lámpák kínálatában az éjszakai LED lámpa a legkeresettebb lámpatípus, mivel a LED izzók kiváló fényerővel és rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezenkívül ez az egyik leggazdaságosabb típus. Az éjszakai LED lámpa másik fontos jellemzője, hogy ellenállnak a gyakori be- és kikapcsolásnak.

A halogén izzó nem a legideálisabb megoldás éjjeli lámpa esetén. Bár az alacsony energiafogyasztás és az intenzív fényerő vonzó, halogén izzók esetén ennek az az ára, hogy az izzó nagyon felforrósodik.

Éjjeli lámpák hagyományos izzókkal

A hagyományos izzókat használó éjjeli lámpák pénzügyileg gazdaságosnak tűnhetnek (az alacsonyabb beszerzési ár és a hagyományos izzók alacsony ára miatt), de a működés szempontjából az ilyen éjszakai világítás valójában nem hatékony, mivel az ilyen izzók a felvett energia 90%-át hővé alakítják. Tehát csak a felhasznált energia 10%-a fordítódik az elalvás előtt kezedben tartott könyv lapjainak megvilágítására.

i

Az éjjeli lámpák energiatakarékos izzóval is felszerelhetők

Az energiatakarékos izzókkal ellátott éjjeli lámpák a klasszikus fénycsövek elvét utánozzák. Az ilyen izzók hosszú élettartamúak és rendkívül gazdaságosak, fő hátrányuk azonban az, hogy lassan gyulladnak fel - ezért nem ideálisak, ha gyakran fel- és lekapcsolgatod a lámpát. Előnyük azonban, hogy magas fényerőt biztosítanak.

Éjszakai lámpák - Milyen egyéb szempontokra érdemes figyelned?

Az éjszakai lámpák energiafogyasztása, anyaga és kialakítása szintén fontos szempont, amely hatással van választásunkra.

Éjjeli lámpa - Energiafogyasztás

Éjjeli lámpa választásakor figyelj a lámpa energiafogyasztására is. Ez a paraméter azt jelzi, hogy az éjszakai lámpa mennyi áramot fogyaszt, watt/órában megadva. A nagyobb bemeneti teljesítményérték nagyobb teljesítményt jelent, ne feledd azonban, hogy a magas teljesítmény magasabb költségeket jelent.

Az akkumulátoros éjjeli lámpa jól jöhet utazáskor, vagy amikor nincs konnektor a közelben.

Az éjjeli lámpa anyaga

Az éjjeli lámpa választásakor a lámpa anyaga is szempont lehet. Az anyag nemcsak a lámpa esztétikai megjelenésére van hatással, de a lámpa tisztítását és karbantartását is meghatározza.

  1. A fémlámpák állandó szereplői a piacnak. Az ilyen modellek tartósak, látványosak és könnyen karbantarthatók.
  2. fa természetes benyomást kelt, tartós, és nedves ruhával letörölhető.
  3. A műanyag termékek általában kevésbé tartósak, de megfizethetőbbek.

i

Dizájn éjjeli lámpák

A különleges kialakítású és dizájn éjjeli lámpák modern és gyakran futurisztikus megjelenést biztosítanak. A látogatókat elkápráztatja majd az ízlésed, te pedig már előre örülni fogsz, hogy a lámpád társaságában átadhatod magad a jól megérdemelt pihenésednek. A retro éjjeli lámpa szintén érdekes választás.

Éjjeli lámpa gyerekszobába - Vidám és színes megjelenés

Ha éjjeli lámpa gyerekszobába, akkor színes és különleges, gyakran mese vagy film tematikájú kialakítás. A funkcionalitás mellet a gyerek éjjeli lámpa fontos szerepe a kívánt hangulat megteremtése. Figyeljünk arra azonban, hogy az izgalmas és színes dizájn ne menjen a funkcionalitás rovására. Gyerek éjjeli lámpa választásakor érdemes gyermekünk véleményét is kikérnünk.


Modern éjjeli lámpa

Példa a gyerek éjjeli lámpák különleges és izgalmas kialakítására - a gaming világ megrögzött rajongóinak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
15 190 Ft

2.
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 60 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
21 390 Ft

3.
Philips Hue GO v2 Szállításra kész > 5 db
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
37 990 Ft

Még több
261 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete - Asztali lámpa
Típusok
5,0
Tesla LED asztali lámpa Petra, CCT 3000-6000 K, 5 K 420 lm, w-charger, fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 9,5 W teljesítmény, mérete 45 × 12 × 20 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 45 cm
15 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab009
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,6 11×
Yeelight LED Bedside Lamp D2
LED lámpa - okos funkciókkal, 5 W teljesítmény, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, 14,5 cm max. magasság, 14,8 cm széles
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa38
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW - LED lámpa Típusok
4,8 26×
Govee Flow Plus SMART LED TV & Gaming - RGBICWW
LED lámpa - szabályozható fényerő,, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, 28,6 cm max. magasság, 17,7 cm széles
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_05
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 15×
Philips Hue Iris fekete
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 8,1 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, távirányító, fényszín beállítás, SMART, mérete 22,2 × 16,5 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 15 cm
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20053
4,8
EMOS LED Emily
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 30,5 × 8,2 × 16,5 cm (Ma×Sz×H)
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19076
4,5 70×
LED IMMAX Heron 2 Asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel és USB-vel
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, szürke kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 14 × 18 × 43 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18 cm
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_21_08
4,5
Minecraft - Logo - 3D lámpa
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0508
4,4 89×
Marvel - Logo - dekoratív lámpa
Díszvilágítás - dekoratív, Marvel téma, két világítási mód, fali és asztali, tápellátás USB kábelen keresztül (tartozék) vagy 3× AAA elemmel, anyag: műanyag, méretek: 30 × 12 cm, hivatalosan engedélyezett termék
12 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0269a
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér - Asztali lámpa Típusok
4,6 187×
Immax Asztali lámpa LED Kingfisher fehér
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 9 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 36 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 18,2 cm
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151r2
USB Playstation Icons Light - Asztali lámpa
Típusok
4,7 125×
USB Playstation Icons Light
Asztali lámpa - gyerek, éjjeliszekrényre, mérete 10 × 6 × 30 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 10 cm
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCH97f
5,0
EMOS LED Lucy
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 2 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 29,5 × 8,2 × 25,5 cm (Ma×Sz×H)
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMSV19075
4,7 107×
Immax Asztali lámpa Leather Black
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 7 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 40 × 6,5 × 9 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 9 cm
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMX151an
Tesla retro, Tereza, E27, fém, fehér - Asztali lámpa
Típusok
3,7
Tesla retro, Tereza, E27, fém, fehér
Asztali lámpa - retro stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fehér kivitel, éjjeliszekrényre és íróasztalra, fényforrás izzó (nem tartozék), dönthető, mérete 55 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 55 cm
5 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESab012
4,8 390×
Solight asztali lámpa szabályozható 9W, fekete
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6000 K, 12 W teljesítmény, érintésvezérlés, fényszín beállítás, mérete 12,5 × 36 cm (Sz×H), minimális magasság 40 cm
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD070g2
4,4 34×
InnoGIO lámpa DINO
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 1,5 W, bemeneti feszültség 5 V, elemes, méretek 14,5 × 9 × 13 cm (Ma×Sz×H), anyaga szilikon
10 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12778
4,4 34×
InnoGIO lámpa MOUSE midi
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, fényforrás integrált LED, energiafelhasználás 0,5 W, bemeneti feszültség 5 V, elemes, akkumulátor üzemideje 12 óra, méretek 17,5 × 13,5 cm (Ma×Sz), anyaga szilikon
9 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12775
5,0
Lexibook Mancs őrjárat Éjszakai fény falra és asztalra
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés éjjeliszekrényre, íróasztalra és ágy fölé, fényforrás integrált LED, időzítő, 3 darab AAA típusú elem, anyaga műanyag
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz24785
Marvel Iron Man - lámpa
Asztali lámpa - LED, gyerek, éjjeliszekrényre és íróasztalra, magassága 32 cm, minimális magasság 32 cm
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2230
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack + Philips Hue Bridge
Okos világítás készlet - Philips Hue kompatibilis, Android, Windows és iOS támogatása, élettartam: 25000 óra
82 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21081set
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltővel és USB-vel, fehér - Asztali lámpa Típusok
4,6 174×
Immax KINGFISHER Qi LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltővel és USB-vel, fehér
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, folyosóra, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 8,5 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 60 × 13,9 × 18,2 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 36 cm
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX19276
4,8 50×
Philips Hue GO v2
Asztali lámpa - LED, modern stílus, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 6500 K, 6 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, fényszín beállítás, SMART, mérete 7,9 × 15 × 15 cm (Ma×Sz×H)
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20002
Immax LED asztali lámpa Corella Qi töltéssel, fekete és ezüstszínű elemekkel, RGB háttérvilágítással - Asztali lámpa Típusok
4,9 12×
Immax LED asztali lámpa Corella Qi töltéssel, fekete és ezüstszínű elemekkel, RGB háttérvilágítással
Asztali lámpa - LED, modern és klasszikus stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5500 K, 7 W teljesítmény, fényszín beállítás, mérete 57 × 10 × 14 cm (Ma×Sz×H), minimális magasság 57 cm
12 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX2310
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/31/P7 - Díszvilágítás
Típusok
4,9 56×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/31/P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White és Color Ambiance alapkészlet (2x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati tápegység, 2x állvány, 2x rögzítő csipesz a TV-hez, ragasztószalag és installációs anyag), fehér, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
58 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18126
4,0
Rabalux 7400 2Ferb
Asztali lámpa - modern stílus, hálószobába, dolgozószobába, fekete és fa kivitel, éjjeliszekrényre, fényforrás izzó (nem tartozék), 25 W teljesítmény, kapcsolóval, mérete 43 × 25 × 15,5 cm (Ma×Sz×H)
9 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Rbx23_08

Éjjeli lámpák

A Éjjeli lámpák kategóriában összesen 261 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó éjjeli lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább éjjeli lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb éjjeli lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: éjjeli lámpák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ