A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel

Termékkatalógus
EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel
Vízhűtés - MSI X399 Gaming Pro Carbon AC és X399 SLI Plus alaplapokhoz, Intel socket 2066, nikkelezett réz + plexiüveg
Kód:  EKFCN034b Termékszám:  3830046994455 Gyártó honlapja:
EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel Megszűnt

EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel

A(z) EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel nélkülözhetetlen része minden nagy teljesítményű PC-nek. Segíti mérsékelni a processzor (CPU) veszélyesen magas hőmérsékletét és korrigálja a levegőáramlást a PC ház belsejében. A vizesblokk különleges szerkezete szokatlan megjelenést ad a számítógépnek. Az erős csövekben speciális folyadék kering, amelynek hűtéséről a terjedelmes radiátor gondoskodik. A(z) EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel tökéletesen helyettesíti a zajos és gyenge minőségű hűtési rendszert.

A(z) EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel vizesblokk fontos tulajdonságai

Vízhűtéses rendszer, mint új hűtési módszer

Amennyiben nem tudod, miért kellene vízhűtést venned levegőhűtés helyett, akkor figyelmesen olvasd el a következő sorokat. A vízhűtéses rendszernél szinte mindig érvényes, hogy kevesebb helyet igényel, mint a levegőhűtés. Beszerelése csak pár percet vesz igénybe, mivel egy zárt egységről van szó, amely gyorsan rögzíthető a CPU-hoz és számítógépházhoz. A(z) EK Water Blocks biztosította, hogy a folyadék gond nélkül a csövekben marad. Nem kell aggódnod, hogy tönkretenné a PC-t.

Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikl. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock – nikel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-FB ASUS ROG X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ