Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel

Termékkatalógus
EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel
Processzor vízhűtés - ASRock X399 Taichi és ASRock Fatal1ty X399 Professional Gaming alaplaphoz, AMD TR4 foglalat, nikkelezett réz + plexiüveg, MSI Mystic RGB rendszer
Kód:  EKFCN034 Termékszám:  3830046994721 Gyártó honlapja:
EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel Megszűnt

EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel

A(z) EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel nélkülözhetetlen kiegészítője minden profi számítógépnek. Segíti kordában tartani a CPU veszélyesen magas hőmérsékletét és helyreállítja a légáramlást a számítógépházban. A vízhűtéses rendszer különleges konstrukciója kivételes megjelenést ad a gépednek. A csövekben egyedi folyadék áramlik, amelynek hűtéséről a nagyméretű radiátor gondoskodik. A(z) EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel teljes mértékben felváltja a régi és kevésbé eredményes hűtést.

A(z) EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - nikkel vízhűtés fő funkciói

Vízhűtés, mint új hűtési módszer

Amennyiben nincs elképzelésed, miért kellene vízhűtést választanod levegőhűtés helyett, akkor olvasd el a következő szavakat. A vízhűtéses rendszernél szinte mindig érvényes, hogy kevesebb helyet foglal el, mint a levegőhűtés. Beszerelése csak pár percet vesz igénybe, ugyanis egy zárt rendszerről van szó, amely gyorsan rögzíthető a CPU-hoz és számítógépházhoz. A(z) EK Water Blocks biztosította, hogy a hűtőfolyadék gond nélkül a csövekben marad. Nem kell aggódnod, hogy tönkretenné a számítógépet.

Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-FB Asrock X399 GAMING RGB Monoblock – nikl. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock – nikel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks MSI X399 GAMING RGB Monoblock - Nickel.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ