AlzaBoxy Q1 Shop roku

ECG CDR 888 USB ezüst

Termékkatalógus
ECG CDR 888 USB ezüst
4,4 10 értékelés
Rádiómagnó - Hordozható CD-R / RW, MP3, AM / FM rádió, magnó, USB, AUX-in, fejhallgató kimenet, hálózati / akkumulátor tápegység, kihúzható antenna, 2x 1.5W hangszóró
Kód:  WE096l Termékszám:  CDR 888 USB Silver Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ECG CDR 888 USB ezüst

Szereti a zenét, de nem akarja, hogy a fejhallgató korlátozza? Szeretné megosztani kedvenc zenéit a barátaival, vagy egyszerűen egy kis partit szeretne rendezni otthon? Akkor minden bizonnyal jól jön ez az ECG CDR 888 USB rádió, melynek áthelyezése egyik helyről a másikra már méreteinél fogva sem jelent problémát. 

Sokoldalú zenelejátszó

Játszi könnyedséggel hallgatható vele zenei CD, a CD-R-en vagy CD-RW-n tárolt WMA és MP3 formátumú albumok. Amennyiben Ön nem híve a másolásnak (égetésnek), elég pendrive-ra mentenie kedvenc zenéit, majd azt minden további nélkül csatlakoztassa az USB-porton keresztül, amely a rádió tartozéka. Az AM/FM rádióállomás-kereső együttműködve a kihúzható antennával együtt gondoskodik arról, hogy a rádióadó vétel mindig tiszta legyen. Ha nosztalgiázó típus, és otthon még fellelhetők régi audiokazettái, mi sem egyszerűbb: tegye be a kazettát a készülékbe, s egy gombnyomással indítsa el!

Mindig kéznél a tiszta hang

Két darab, egyenként 1,5 W teljesítményű hangszóró biztosítja a tiszta és jó hangzást. Ha nem szeretné zavarni környezetét hangos zene hallgatásával, csatlakoztassa a 3,5 mm-es bemenet segítségével a fejhallgatót, és kedvenc dalainak segítségével vonuljon a zene világában. Az AUX-in bemenetet azok a felhasználók értékelik, akik külső eszköz bevonásával (például egy telefon vagy MP3 lejátszó) szeretnének zenét hallgatni. A rádiómagnetofon hálózatról vagy 6 db C típusú elemről működtethető.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ECG CDR 888 USB ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG CDR 888 USB stříbrné. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ECG CDR 888 USB strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG-CDR-888 USB Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG-CDR-888 USB Silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ