Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ELDOM PO200

Termékkatalógus
ELDOM PO200
4,2 5 értékelés
Légtisztító - 230 m3/óra légtisztító teljesítmény, 60 W fogyasztás, 30 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 58 dB(A) maximális zajszint, 34 dB(A) minimális zajszint, hepa szűrő, légminőség érzékelő, időzítő és uv fertőtlenítő lámpa
Kód:  ELDCV845 Termékszám:  PO 200 PURI

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELDOM PO200

Az ízléses Eldom légtisztító friss levegőt garantál az allergiában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a megbízható, hordozható légtiszt ító berendezés pont megfelel az akár 30 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A lenyűgöző hatékonyságáról és megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény tanúskodik – ez a berendezés akár 230 m3/óra levegő szűrésére is képes. Az ízléses ELDOM PO200 legjelentősebb eleme a HEPA filter, amely gyorsan felfogja az allergének és szennyeződések mintegy 100%-át. Az UV fény a legkitartóbb baktériumokat is likvidálja és tökéletesen steril környezetet teremt.

ELDOM PO200 légtisztító készülék legfontosabb tulajdonságai

  • Ez a korszerű ELDOM PO200 maximum 30 m2-es helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter eltávolítja a levegőből a szennyeződések 99%-át
  • Az ízléses Eldom márkájú légtisztító berendezés további funkciói: légminőség érzékelő, időzítő és uv fertőtlenítő lámpa
  • Maximális zaj: 58 dB(A), minimális zaj: 34 dB(A)
  • A légtisztító berendezés kapacitása: 230 m3/óra

A formás ELDOM PO200 légtisztító készülék előnyei

Ez a dizájnos intelligens levegőtisztító folyamatosan felméri környezetének klímáját és ez alapján dönt arról, hogy szükség van-e a tisztításra. Ez a légtisztító időzítővel is használható, melynek segítségével elvárásaidnak megfelelően válaszhatod ki a működési időt.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
230 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Maximális zajszint
58 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
34 dB(A) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELDOM PO200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELDOM PO200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELDOM PO200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELDOM PO200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELDOM PO200.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ