30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Eldom Promis TMB-205, kék

Termékkatalógus
Eldom Promis TMB-205, kék
5 1 értékelés
Uzsonnás doboz - háromkamrás, hermetikusan zárható, teljes űrtartalom: 2 l, gőz szelep az alsó edényen, használható hűtőben, mikrohullámú sütőben, valamint tisztítható mosogatógépben, kék kivitel
Kód:  ELPACC24 Termékszám:  TMB-205blue Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Eldom Promis TMB-205, kék

A kiváló minőségű ELDOM Promis uzsonnás doboz az étel szállításának, illetve tálalásának ideális megoldásával szolgál. Remek kvalitású műanyagból készült, és a BPA mentes kialakításnak köszönhetően az nincs negatív hatással az egészségre. A háromkamrás rendszer hermetikus zárást tesz lehetővé, amellyel megelőzhető a baktériumok terjedése. Ez az egyes életek hosszabb tárolhatósági idejében nyilvánul meg, valamint a gyümölcsök és zöldségek is tovább megőrzik zamatos ízüket.

A legjobb segítőtárs

  • Étellel is érintkezhető, kiváló minőségű műanyag
  • Hermetikusan zárható
  • Háromkamrás rendszer
  • Teljes űrtartalom: 2 l
  • Használható mikrohullámú sütőben, hűtőben, valamint tisztítható mosogatógépben
  • Gőz szelep az alsó edényen
  • Kék szín

Univerzális felhasználás

Az ELDOM Promis uzsonnás doboz egy olyan ételtároló, amelyre már rég szüksége volt. Rendkívül erős kialakítással és egyszerű zárrendszerrel rendelkezik. A tökéletes zárásnak köszönhetően az különösen alkalmas étel munkába vagy iskolába való szállítására. Ezenfelül a káros anyagoktól mentes kialakítás megóvja az élelmiszerek természetes ízét. A doboz éppúgy használható ételek melegítésére, akárcsak hűtőben történő tárolására. Így az étel közvetlen a dobozból is fogyasztható, de az alkalmas annak hosszabb idejű tárolására is (például rizs, tésztafélék és stb.). Az Eldom dobozok igényes, divatos designban érkeznek, így az minden modern konyhában megtalálja a helyét.

Az Eldom már 25 éves múltra tekint vissza. A vállalat elsődleges prioritása a vásárlói elégedettség megteremtése. A kiváló minőségnek örvendő termékkínálatot elsősorban kedvező áron elérhető konyhai és háztartási kiegészítők alkotják, amelyek kvalitásban ezen élvonalbeli európai gyártó pozícióját tükrözik.

Paraméterek

Űrtartalom
2 l Kész!
Szintek száma
3 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható, Mikrohullámú sütőben használható, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
3 óra Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
2 l Kész!
Szintek száma
3 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható, Mikrohullámú sütőben használható, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
3 óra Kész!
Étel hidegen tartásának időtartama
3 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eldom Promis TMB-205, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eldom Promis TM-205blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eldom Promis TM-205blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-205 blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-205 blue.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ