A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

ELDOM Promis TM-155green

Termékkatalógus
ELDOM Promis TM-155green
Uzsonnás doboz - hőszigetelt, dupla kamrás, hermetikusan zárható, teljes térfogat 1,55 liter, gőz szeleppel az alsó tartályban, mikrózható, mosogatógépben tisztítható, hűtőben és fagyasztóban tárolható, zöld színű
Kód:  ELPACC18 Termékszám:  TM-155green Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELDOM Promis TM-155green

A kiváló minőségű ELDOM Promis doboz tökéletes élelmiszer tárolására és szállítására. A doboz kiváló minőségű műanyagból készült és alkalmas az élelmiszerekkel való érintkezésre. A kétkamrás rendszer hermetikusan zárható a fedéllel, így megakadályozva a baktériumok terjedését. További előnye forró vagy hideg élelmiszerek hőmérsékletének megtartása. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy meghosszabbítsuk bizonyos ételek eltarthatóságát, például a gyümölcsök vagy zöldségek nem száradnak ki.

Egyedi jellemzők

  • Minőségi, élelmiszerekkel érintkezhető műanyag
  • Hermetikusan lezárható
  • Gőzszelep az alsó tartályon mikrohullámú sütőben való melegítéshez
  • Kétkamrás hőszigetelt rendszer
  • Teljes térfogata 1,55 liter
  • Alkalmas mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe, hűtőszekrénybe és fagyasztóba
  • Praktikus összecsukható fogantyú
  • Zöld színű

Univerzális alkalmazás

Az Eldom Promis pontosan az a fajta tartály, amelyre már régóta szükséged van. Nagyon kompakt designnal és könnyen zárható fedéllel rendelkezik. Hála az abszolút szorosan záródó rendszernek alkalmas élelmiszerek szállítására például a munkahelyre vagy iskolába. Ezen felül, nem mérgező műanyagból készült, amely nem befolyásolja az élelmiszer ízét és tulajdonságait. Az ételt melegítheted vagy hűtheted a dobozban, mindenképpen egészségre ártalmatlan marad. Ebből adódóan közvetlenül a dobozból is fogyaszthatod a mikrohullámú sütőben megmelegített előre elkészített ételedet. Ezen kívül élelmiszerek hosszútávú tárolására is alkalmas (például rizs, tészta, egyebek). Az Eldom dobozok kifinomult modern designnal rendelkeznek, amely minden modern konyhába illeszkedik.

Eldom

Az Eldom cégnek több mint 25 éves hagyománya van. Elsődleges célkitűzésük a vásárlóik elegedettsége. A portfoliójukban elsősorban kiváló minőségű konyhai és háztartási cikkeket találunk elérhető áron, amelyek igazolják Európa egyik vezető gyártójának hírnevét.

Paraméterek

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Szintek száma
2 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható, Mikrohullámú sütőben használható, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
3 óra Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Szintek száma
2 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható, Mikrohullámú sütőben használható, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
3 óra Kész!
Étel hidegen tartásának időtartama
3 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELDOM Promis TM-155green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eldom Promis TM-155green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eldom Promis TM-155green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-155green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-155green.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ