Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ELDOM TMB-180 - zöld

Termékkatalógus
ELDOM TMB-180 - zöld
Uzsonnás doboz - 1,8 literes térfogat, összecsukható fogantyúval, zárható, dupla falú, fedélrögzítő, illeszkedik a hűtőszekrénybe és a mikrohullámú sütőbe, mosogatógépben tisztítható, zöld szín
Kód:  ELPACC21 Termékszám:  TMB-180green Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELDOM TMB-180 - zöld

Az ELDOM Promis uzsonnás doboz tökéletes módja ételeid szállításának, és elfogyasztásának. Minőségi műanyagból készült, és alkalmas az étellel való érintkezésre. Duplakamrás kialakítása hermetikusan zárható a fedélrögzítővel, így gátolja a baktériumok bejutását. Ezzel a módszerrel lehetővé teheted az egyes élelmiszerek (például zöldségek, gyümölcsök) szavatosságának meghosszabítását.

Univerzális doboz

  • Minőségi műanyag, alkalmas az élelmiszerekkel való érintkezésre
  • Lezárható
  • Duplakamrás rendszer
  • Teljes térfogat: 1,8 liter
  • Alkalmas mikrohullámú sütőbe, hűtőszekrénybe és fagyasztóba (mosogatógépben tisztítható)
  • Praktikus, összecsukható fogantyú
  • Zöld szín

Otthon és a munkahelyen

Az ELDOM Promis pontosan az a fajta doboz, amire nagyon régen vágytál. Robusztus kialakítással, és egyszerűen zárható fedéllel rendelkezik. Szállításkor bizonyára értékelni fogod kihajtható fogantyúját. Megbízhatóságának köszönhetően tökéletesen alkalmas főtt ételek szállítására, például az iskolába vagy a munkahelyedre. Továbbá, a környezetbarát doboz nem mérgező anyaga nem befolyásolja az étel ízét, amelyet könnyedén melegíthetsz és hűthetsz is benne. Pontosan ezért a benne tárolt étel közvetlen fogyasztásra alkalmas mikrohullámú sütőben történő melegítés után, ugyanakkor a hosszútávú élelmiszertárolást (például rizs, tészták esetében) is lehetővé teszi. Az Eldom dobozok kifinomult, modern kialakítással rendelkeznek, amelyek így tökéletesen illeszkednek minden konyha belső felszereltségébe.

ELDOM

Az ELDOM cég már több, mint 25 éves hagyománnyal rendelkezik a világpiacon. Fő alapelvük a vásárlók elégedettségének biztosítása az általuk készített konyhai, és háztartási eszközök terén. Az ELDOM vezető európai gyártó, és ezt minőségi termékeiknél semmi nem bizonyítja jobban.

Paraméterek

Űrtartalom
1,8 l Kész!
Szintek száma
2 Kész!
Anyag
Műanyag, Rozsdamentes acél Kész!
Tulajdonságok
Dupla belső fal, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
4 óra Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
1,8 l Kész!
Szintek száma
2 Kész!
Anyag
Műanyag, Rozsdamentes acél Kész!
Tulajdonságok
Dupla belső fal, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
4 óra Kész!
Étel hidegen tartásának időtartama
4 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELDOM TMB-180 - zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eldom Promis TM-180green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eldom Promis TM-180 green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-180green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-180green.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ