Eldom Promis TMB-180white

Termékkatalógus
Eldom Promis TMB-180white
Uzsonnás doboz - 1,8 liter összecsukható fogantyúval, hermetikusan zárható, dupla rétegű, fedél zárral, hűtőszekrényben, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használható, fehér színben
Kód:  ELPACC22 Termékszám:  TMB-180white Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Eldom Promis TMB-180white

A minőségi ELDOM Promis doboz tökéletes ételek szállítására és felszolgálására. Minőségi műanyagból készült, és alkalmas az élelmiszerek fogadására. A kétkamarás rendszer hermetikusan zárható a fedélen található zárral, így megakadályozhatja a baktériumok terjedését. Ez meghosszabbítja egyes élelmiszerek tárolhatóságának idejét, mint például a gyümölcsökét vagy zöldségekét, hiszen nem lesznek szárazak.

Univerzális doboz

  • minőségű műanyag élelmiszerekkel fogadására
  • hermetikusan zárható
  • kétkamarás rendszer
  • 1,8 liter teljes térfogat
  • alkalmas mikrohullámú sütőben, mosogatógépben, hűtőszekrényben és fagyasztóban való használatra
  • praktikus összecsukható fogantyú
  • fehér színben

Otthon és munkában egyaránt

Az Eldom Promis pontosan az a fajta doboz, melyre már régóta szüksége van. Egy nagyon kompakt design és könnyen használható zárórendszer jellemzi. Szállításhoz értékelni fogja a nagyon praktikus összecsukható fogantyút. Az abszolút szivárgásmentességnek köszönhetően alkalmas élelmiszerek többek között munkába vagy iskolába való cipeléséhez. Ezen túlmenően a nem mérgező műanyag nem befolyásolja az élelmiszer ízét, továbbá melegíthető és hűthető is a dobozban, egészségére pedig nem ártalmas. Éppen ezért alkalmas korábban készített élelmiszerek tárolására mikrohullámú sütőben történő melegítés után, viszont élelmiszer hosszú távú elhelyezése során is megállja a helyét (legyen az rizs, tészta stb.). Az Eldom dobozok kifinomult modern design-nal bírnak, amely illeszkedik a modern konyhákba.

Eldom

Az Eldom cég több mint 25 éves hagyománnyal rendelkezik. Elsődleges célja a vevői elégedettség. A minőségi termékek portfóliója elsősorban konyhai és háztartásbeli célokat szolgál nagyon kedvező áron, megfelelve ezzel egy vezető európai gyártó helyzetével.

Paraméterek

Űrtartalom
1,8 l Kész!
Szintek száma
2 Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Tulajdonságok
Dupla belső fal, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
4 óra Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
1,8 l Kész!
Szintek száma
2 Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Tulajdonságok
Dupla belső fal, SZilikon tömítés Kész!
Étel melegen tartásának időtartama
4 óra Kész!
Étel hidegen tartásának időtartama
4 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eldom Promis TMB-180white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eldom Promis TM-180white. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eldom Promis TM-180 white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-180white. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-180white.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ