we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku 30 dnů na vrácení

ELECTROLUX 800 SENSE SenseFry EIS6448

Termékkatalógus
ELECTROLUX 800 SENSE SenseFry EIS6448
5 3 értékelés
Főzőlap - indukciós, gyerekzár és hob2hood, páraelszívóhoz csatlakoztatható, megjelenés: edzett üveg, üveg felület, Ma x Sz x Mé: 4,4 x 59 x 52cm, színe: szürke
Kód:  ELXVD052 Termékszám:  EIS6448 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX 800 SENSE SenseFry EIS6448

Electrolux EIS6448 főzőlap - Főzz úgy, mint egy profi


A 60 cm széles Electrolux Intuit 800 SENSE EIS6448 beépített indukciós főzőlappal könnyen elkészíthetsz egy családi ebédet vagy egy hatfogásos vacsorát barátaidnak és ismerőseidnek. Csak állítsd be a megfelelő hőmérsékletet, és megkezdheted a főzést a négy főzési zóna egyikén, amelyek könnyen kombinálhatók. Ez a főzőlap számos funkcióval rendelkezik, mint például a PowerBoost, a SenseCook az egyenletes főzéshez vagy a Hob2Hood elszívó-csatlakozással. Hasznos gyermekzárral is rendelkezik. A digitális kijelzőnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy melyik zóna működik, és tökéletes áttekintést kapsz a főzési folyamatról.  Az Electrolux indukciós főzőlappal hatékony segítőt kapsz, amely  időt és energiát takarít meg a főzés során.

Az Electrolux 800 SENSE Intuit EIS6448 főzőlap főbb jellemzői

  • 800 SENSE Intuit EIS6448 főzőlap az Electrolux-tól
  • Indukciós technológia a gyors főzéshez
  • A főzőfelületek összekapcsolásának funkciója
  • Színes digitális érintőképernyő
  • Hob2Hood technológia az elszívó csatlakozásához
  • SenseCook Fry az egyenletes főzéshez
  • Jelzőfény minden főzőzónához
  • A főzőlap gyermekzárral van ellátva
  • PowerBoost a maximális teljesítmény érdekében

Praktikus technológia

Átgondolt funkciók teszik az Electrolux  EIS6448 főzőlapot ideális választássá minden konyhához. Szükséged van a maximális hőmérséklet rövid időn belül? A PowerBoost funkció lehetővé teszi, hogy maximalizáld az energiát egy pillanat alatt, és az étel hamar felmelegedjen. A praktikus és egyszerű működés megkönnyíti a hőmérséklet beállítását, a szünet funkció pedig szüneteltetheti a főzést anélkül, hogy elvesztené ezt a beállítást. SenseFry technológia ideálisan melegíti az edény felületét, és nincs szükség a hőmérséklet beállításának megváltoztatására.

Egyszerűen kezelhető érintőképernyő

A főzés egyszerű és intuitív lesz a színes érintőképernyővel. Csak válaszd ki a főzni kívánt ételt, és az Electrolux EIS6448 végigvezet a tökéletes étel főzésének lépésein.

A főzési zónák összekapcsolása

Nagy főzőfelületre van szükséged, hogy egyszerre nagyobb mennyiséget főzhess? Ez is nagyon könnyű a főzőzóna-csatlakozási technológiának köszönhetően. Az idő és a hőmérséklet ezután automatikusan lesz beállítva.

Praktikus és biztonságos

Az integrált gyermekzár funkció védi a gyerekeidet, és megakadályozza a főzőlap kezelését a távollétedben. Az Electrolux EIS6448 indukciós technológiája az edényeket hűvös helyzetben tartja, így még  ha az edényből elfogy is az étel, soha nem ég le. Előnye az is, hogy az egyes főzési zónákhoz megadhatod az időt, tehát nem áll fenn az a veszély, hogy néhány ételt egyszerre főzve egyesek közben leégnek. Az egyszerű és gyors karbantartást minden főzéskor  értékelni fogod.


Paraméterek

Design

Design
Klasszikus Kész!

A főzőlap funkciói és jellemzői

Tulajdonságok és funkciók
Gyerekzár, Hob2Hood Kész!
Összekötött páraelszívó és deszka
Igen Kész!

Főzőlap méretei

Magasság
4,4 cm Kész!
Szélesség
59 cm Kész!
Mélység
52 cm Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A főzőlap kivitelezése

Kivitelezés
Beépített Kész!
Felület
Üveg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX 800 SENSE SenseFry EIS6448 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX 800 SENSE SenseFry EIS6448. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELECTROLUX 800 SENSE SenseFry EIS6448.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ