AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Electrolux EEWA7100R

Termékkatalógus
Electrolux EEWA7100R
4,6 41 értékelés
Vízforraló - 2200 W, kapacitás 1,5 l, túlmelegedés elleni védelem, kivehető szűrő a vízkő ellen, rozsdamentes acél forgótalp 360°
Kód:  EAV4301 Termékszám:  EEWA7100R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EEWA7100R

Az elegáns és jellegzetes vörös dizájnelemekkel rendelkező Electrolux vízforraló modern megjelenést kölcsönöz a konyhájának. A nagy, 2200 W teljesítménynek köszönhetően a vizet pillanatok alatt felforralja és ezáltal lerövidíti a kávé vagy tea készítésére szükséges időt. Ez pedig nagyon értékes a reggeli készülődésnél. Nagyon egyszerű a használata és olyan okos funkciókat tartalmaz, melyek maximális kényelmet és mindig tiszta, vízkőmentes vizet biztosítanak.


Modern dizájn


Az Electrolux vízforraló már az első pillantásra megragadja a tekintetünket. A modern dizájn és a vörös szín időtlen megjelenést biztosít. Ez pedig megteremti a harmóniát a megjelenés és az egyszerű használat között.

 

Okosgomb


A vízforraló fedelét a tetején levő gomb megnyomásával nyithatjuk ki. Minden nagyon gyors, kényelmes és megkönnyíti a feltöltést.

 

Mindig a kívánt szint


Az áttekinthető vízszintjelző pontosan megmutatja, meddig van feltöltve a vízforraló. Ezáltal vizet takarít meg, mivel mindig pontosan annyi vizet forral fel, amennyire szüksége van.

 

Csak tiszta víz


Vízforraláskor vízkő és lerakódások juthatnak a csapból a vízforralóba. A praktikus szűrő azonban nem engedi belefolyni ezeket a pohárba, így Őn mindig kizárólag tiszta vizet fogyaszt.

 

Praktikus talp


A talp elrejti a tápkábelt, így biztonságosan tárolható a termék. A vízforralót a középpontos kialakítású talpon 360°-ban szabadon körbeforgathatja. Ezáltal a konyhapulton bárhova elhelyezheti.

Műszaki adatok:

Teljesítmény:
2200 W

Kapacitás:
1,5 l
 
Anyag:
rozsdamentes acél

Kábel hossz:
0,75 m

Szín:
vörös és acél
 
Méretek:
238 x 210 x 160 mm

Paraméterek

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,5 l Kész!
Tulajdonságok
Szűrő, Forgótalp Kész!
Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Tulajdonságok
Szűrő, Forgótalp Kész!
Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Electrolux EEWA7100R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux EEWA7100R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux EEWA7100R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux EEWA7100R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux EEWA7100R.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ