AlzaBoxy Q1 Shop roku

ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam

Termékkatalógus
ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőlap, 58 l-es sütőtér űrtartalom, időzítő és kijelző, sütőprogramok: grill, felső sütés, körkörös fűtőelem, kiolvasztás, alsó sütés és légkeverés, klasszikus design, ezüst színű
Kód:  ELXSP032 Termékszám:  EKK54970OX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam

A(z) ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam egy gáztűzhely. Az új tűzhely kiválasztása során nagyon figyelmesnek kell lenni, hiszen a főzőfelület anyaga határozza meg, hogy milyen típusú edényeket használhatunk majd a főzésnél. A(z) ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam 4 főzőzónával bír. A sütőtér űrtartalma 58 l. Maximális hőfok mellett a tűzhely teljesítménye eléri a 2,51 kW-ot. A(z) ELECTROLUX gáztűzhely propán-bután palack használatát igényli. Az integrált időzítő kétségtelenül a készülék egyik leghasznosabb funkciója. Az Easy Clean zománc sütőkamra könnyű tisztítást tesz lehetővé, felejtsd el a fárasztó súrolást. A(z) ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam A energiaosztályba sorolt, 0,84 kWh energiafelhasználás jellemzi egy sütési ciklus alatt. A tűzhely hátoldalán klasszikus hálózati csatlakozó található, tehát egyszerűen telepíthető a konyhába.

A(z) ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam tűzhely fontos tulajdonságai

  • Gáz főzőlap
  • Főzőzónák száma: 4
  • 58 l-es sütőtér
  • Méretek: 50 cm × 600 mm × 855 mm
  • Kihúzható sütőrács
  • Beépített kijelző
  • ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam tűzhely klasszikus designnal
  • Tűzhely színe: ezüst

A(z) ELECTROLUX sütőprogramjai

A beépített ventilátor egyenletes hőmérsékletet tart fenn a sütő belsejében, így az étel fokozatosan és egyenletesen sül át. A sütőtér felső részén található fűtőtest grillezőként is szolgálhat. A grillezésen kívül segíti az azt igénylő húsételek felületén történő ropogós réteg kialakulását. Ez a tűzhely kör fűtőszállal rendelkezik, tehát egyszerre különféle ételek is készíthetők a sütőtérben. A kiolvasztás funkció ideális fagyasztott élelmiszerek és készételek kiolvasztására. Alsó-felső fűtőtest használata esetén a(z) ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam sütőnél garantált az egyenletes átsülés.

Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (statikus sütés)
0,84 kWh Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (légkeveréses sütés)
0,75 kWh Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Méretek

Szélesség
50 cm Kész!
Magasság
85,5 cm Kész!
Mélység
60 cm Kész!

Energia osztály

Energiaosztály
A Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (statikus sütés)
0,84 kWh Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (légkeveréses sütés)
0,75 kWh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EKK54970OX PlusSteam.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ