AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam

Termékkatalógus
ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 60 cm széles, 4 főzőlap, 58 l-es sütőtér űrtartalom, időzítő, sütőprogramok: grill, felső sütés, körkörös fűtőelem, alsó sütés és légkeverés, klasszikus design, ezüst színű
Kód:  ELXSP029 Termékszám:  EKK64991OX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam

A(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam egy gáztűzhely. Az új tűzhely vásárlása során nagyon körültekintőnek kell lenni, hiszen a főzőfelület anyaga szabja meg, hogy milyen edényeket használhatunk majd a főzésnél. A(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam 4 zónával rendelkezik. A sütőtér űrtartalma 58 l. Maximális hőfok mellett a tűzhely teljesítménye nem haladja meg a 2,51 kW-ot. A(z) ELECTROLUX gáztűzhely propán-bután palack használatát igényli. A beépített időzítő minden kétséget kizáróan a készülék egyik legpraktikusabb funkciója. A katalitikus öntisztító megkönnyíti a sütő tisztítását. A tisztító program során leoldódik minden zsíros szennyeződés a sütőtér falairól. A(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam A energiahatékonysági osztályba sorolt, 0,84 kWh energiafelhasználás jellemzi egy szokványos sütési ciklus alatt. A tűzhely hátsó lapján klasszikus hálózati dugasz van, tehát gyorsabban telepíthető.

A(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam tűzhely fontos paraméterei

  • Gáz főzőlap
  • Főzőzónák száma: 4
  • 58 l-es sütőtér
  • Méretek: 60 cm × 600 mm × 889 mm
  • Teleszkópos sütőrács
  • ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam tűzhely klasszikus designnal
  • Berendezés színe: ezüst

A(z) ELECTROLUX sütőprogramjai

Az integrált ventilátor egyenletes hőmérsékletet tart fenn a sütő belsejében, így a sütött étel fokozatosan és egyenletesen sül át. A sütő felső falába beépített fűtőszál grillként is szolgálhat. A grillezésen kívül segíti az ételek felületén történő kis kéreg kialakulását. Ez a modell kerek fűtőszállal rendelkezik, tehát ugyanabban az időben különféle ételek is készíthetők a sütőtérben. Alsó-felső sütés esetén a(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam sütőnél garantált a fokozatos és egyenletes átsülés.

Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (statikus sütés)
0,84 kWh Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (légkeveréses sütés)
0,75 kWh Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Design
Klasszikus Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Méretek

Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
88,9 cm Kész!
Mélység
60 cm Kész!

Energia osztály

Energiaosztály
A Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (statikus sütés)
0,84 kWh Kész!
Energiafogyasztás ciklusonként (légkeveréses sütés)
0,75 kWh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ