Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK

Termékkatalógus
ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: A energiaosztály, térfogat 57 l, grill, felső és alsó sütés, ventilátor, időzítő, H × Sz × M: 59 × 59,4 × 56 cm, rozsdamentes acél + FŐZŐLAP: indukciós, főzőlapok száma 4, gyermek biztonsági zár, érintésvezérlés, emlékeztető, fennmaradó hő jelző, keret nélkül, fekete üveg kivitel, üveg felület, csatlakozás 220 - 240 V, H × Sz × M: 6 × 59 × 52 cm, fekete
Kód:  ELUSET38 Gyártó honlapja:
ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK Megszűnt

ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK

Sütő és főzőlap szettet szeretnél vásárolni a konyhádba? A(z) ELECTROLUX sütő és főzőlap szett 57 l űrtartalmat és rengeteg hasznos funkciót kínál. A megfelelő hőellátásról az alsó fűtőszál gondoskodik. A ventilátor eloszlatja a meleg levegőt a sütőtérben, így felgyorsítja a sütést. A függő rács megakadályozza, hogy a berakott tepsi hozzáérjen a sütőtér falához. Így a sütés egyenletesen történik. A(z) A energetikai besorolási osztály alacsony energiafogyasztást jelez. A(z) ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK maximum teljesítményfelvétele 2500 W. Az indukciós főzőlap előnye, hogy nagyon gyorsan melegít és takarékosan működik. A gyermekzár útját állja a főzőlap akaratlan bekapcsolásának. A főzőlap érintőfelületen keresztül irányítható. A maradék hő kijelzése figyelmeztet a még magas hőfokú felületekre.

A(z) ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK sütő és főzőlap szett főbb pozitívumai

  • Az egyenletes hőeloszlásról a beépített ventilátor gondoskodik
  • A(z) A energiaosztály azt jelöli, hogy ez a beépíthető sütő a gazdaságos berendezések közé tartozik
  • Az indukciós főzőlapon költséghatékonyan főzhetsz
  • A főzőlap használatát egyszerűbbé és kellemesebbé teszik az olyan funkciók, mint például a(z) érintésvezérlés, maradványhő-kijelző, funkce powerboost és gyerekzár

A(z) ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK sütő és főzőlap szett funkciói és felszereltsége

Az alapfelszereltségen kívül a(z) ELECTROLUX sütő és főzőlap szett egyéb hasznos funkciókkal is rendelkezik. Az integrált időzítőnek köszönhetően nem fog megtörténni, hogy odaégeted az ételt. A grill funkció használatával otthon is elkészítheted a grillezett különlegességeidet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ