Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ELECTROLUX Intuit 900 SENSE SensePro EIS8648

Termékkatalógus
ELECTROLUX Intuit 900 SENSE SensePro EIS8648
5 1 értékelés
Főzőlap - indukciós, 4 főzőlap, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, hob2hood és maradék hőjelző, páraelszívóhoz csatlakoztatható, ferdén vágott él, megjelenés: fekete üveg, üveg felület, 220 - 240 V csatlakozás, színe: fekete
Kód:  ELXVD055 Termékszám:  EIS8648 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX Intuit 900 SENSE SensePro EIS8648


Electrolux 900 SENSE Intuit EIS8648 modern főzőlap

A 80 cm széles Electrolux Intuit 900 SENSE EIS8648 indukciós beépített főzőlap segítségével könnyedén elkészítheted a családi ebédet és akár 6 fogásos vacsorát is barátaidnak és vendégeidnek.Csak állítsd be a megfelelő hőmérsékletet, és azonnal elkezdheted a főzést a könnyen csatlakoztatható négy főzési zóna egyikében. Ez a főzőlap számos olyan funkcióval rendelkezik, mint például a PowerBoost, a SenseCook az egyenletes főzéshez, és képes csatlakozni a tűzhelyhez a Hob2Hood segítségével. Hasznos gyermekzárral is rendelkezik. A digitális kijelzőnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy melyik zóna működik, és tökéletes képet kapsz a főzési folyamatról. AzElectrolux indukciós főzőlappal hatékony segítőt kapsz, amely időt és energiát takarít meg a főzés során.

Az Electrolux 900 SENSE Intuit EIS8648 főzőlap főbb jellemzői

  • 900 SENSE Intuit EIS8648 főzőlap az Electrolux-tól
  • Indukciós technológia a gyors főzéshez
  • A főzőfelületek összekapcsolásának funkciója
  • Színes digitális érintőképernyő
  • Hob2Hood a főzőlaphoz való csatlakozás érdekében
  • SenseCook Fry és SenseCook Pro az  egyenletes főzéshez
  • Jelzőfény minden főzőzónához
  • A főzőlap gyermekzárral van ellátva
  • PowerBoost a maximális teljesítmény érdekében
  • Vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik

Vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelő és modern technológia


Az Electrolux 900 SENSE főzőlap vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, amely figyeli az étel hőmérsékletét,miközben kommunikál a főzőlappal. Ennek az érzékelőnek az az előnye, hogy Sous-vide módszerrel is készíthetsz ételeket, megőrizve az étel természetes ízét, lédússágát és formáját. A kifinomult funkciók révén az Electrolux EIS8648 ideális választás minden konyhába. Rövid időn belül kell maximális hőmérsékletet elérned?A PowerBoost lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt maximálisan felmelegítsd a főzőlapot, és azonnal elkezdhesd főzni az ételt.

Az érintőképernyő egyszerű kezelése

A főzés egyszerű és intuitív lesz a színes érintőképernyővel. Csak válaszd ki a főzni kívánt ételt, és az Electrolux EIS8648 végigfuttatja a tökéletes étel főzésének lépéseit.

A főzési zónák összekapcsolása

Szükséged van egy nagy főzőfelületre, hogy egyszerre több dolgot készíthess? Ez a főzőzóna csatlakozási technológiájának köszönhetően egyszerű lesz. Az idő és a hőmérséklet ezután automatikusan beállítható.

Praktikus és biztonságos

Az integrált gyermekzár funkció védi gyermekeid, és megakadályozza, hogy véletlenül beindítsák a főzőlapot. Az Electrolux EIS8648 indukciós technológiája hűti az edényeket, tehát ha elfogy az ételek, viszont az edény a főzőlapon marad, biztosan nem ég le semmi. Az előnye az is, hogy az egyes főzési zónákhoz megadja az időt, tehát nem áll fenn az a veszély, hogy ha egyszerre többféle ételt készítesz, valamelyikleégne. Az egyszerű és gyors karbantartást minden főzés után értékelni fogod.

Okos segítő

Az Electrolux EIS8648 Hob2Hood technológiával rendelkezik, amely automatikusan aktiválja a páraelszívót (ugyanazt a technológiát támogatva). Ezenkívül a szívóteljesítmény alkalmazkodik az aktuális élelmiszer-előkészítéshez. Tehát anélkül főzhetsz, hogy gondolnod kellene a páraelszívásra. Az Electrolux indukciós főzőlap segítségével hatékony segítőt kapsz, amely nem csak időt takarít meg, hanem a főzési energiát is.


Paraméterek

Design

Design
Klasszikus Kész!

A főzőlap funkciói és jellemzői

Főzőzónák száma
4 Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Booster, Időzítő, Gyerekzár, Érintésvezérlés, Hob2Hood, Maradék hőjelző Kész!
Összekötött páraelszívó és deszka
Igen Kész!

Főzőlap méretei

Szélesség
78 cm Kész!
Mélység
52 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A főzőlap kivitelezése

Szélek
Ferdén vágott él Kész!
Kinézet
Fekete üveg Kész!
Kivitelezés
Beépített Kész!
Felület
Üveg Kész!

A főzőlap csatlakoztatása

Csatlakozás
230 V Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX Intuit 900 SENSE SensePro EIS8648 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX 900 SENSE SensePro EIS8648. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELECTROLUX 900 SENSE SensePro EIS8648.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ