Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Electrolux mikroszálas E6GSM100

Termékkatalógus
Electrolux mikroszálas E6GSM100
- alapos tisztítása acél, fa, fém, műanyag és üveg nélkül a vegyi tisztítószerek, rost 250X vékonyabb, mint egy emberi hajszál
Kód:  ELUXAC0027 Termékszám:  E6GSM100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux mikroszálas E6GSM100 Megszűnt

Electrolux mikroszálas E6GSM100

Minőségi ruhák nem otthon soha nem elég. Electrolux tudja ezt, és ezért kifejlesztett egy speciális mikroszálas kendővel tisztításához rozsdamentes acél, fa, fém, műanyag, üveg és háztartási készülékek. Most van itt az ideje a megfelelő gruntování!

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas szinte minden felületen
  • Ultravékony szál MicroWizard eltávolítják a szennyeződéseket és a baktériumokat
  • A ruhát ne használjon tisztítószert, és így alkalmas az allergiában szenvedőknek

menteni kétszer

Hála a jó kompozíció mikroszálas, ami 250-szor vékonyabbak, mint az emberi haj, ruha garantálja alapos eltávolítása az összes szennyeződést, beleértve a baktériumokat. A hab a tortán, de az a tény is, hogy hiányzik hatásosság akkor is, ha nem tetszik, amelyek vegyi tisztítószerekkel. Ez nem csak takarít néhány dollárt extra, de különösen nepřitížíte azok a családtagok, akik allergiára hajlamos.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX Utěrka z mikrovlákna E6GSM100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Electrolux Utierka z mikrovlákna E6GSM100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux Mikrofasertuch E6GSM100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux Mikrofasertuch E6GSM100.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ